מלחמה... אהבה... משפחה...

שירלי 006

New member
מלחמה... אהבה... משפחה...

הכרתי בחור... את הבחור... גבר חלומותיי... אנחנו כבר חודשיים יחד ויש בנינו אהבה ענקית! הבעיה היא שהכרנו לא דרך שידוך... ואז כשראינו שזה זה... ניסינו לעשות את זה בשידוך כביכול.... אבא שלי הסכים... עשינו שתי פגישות רשמיות בהסכמת אבי...ואז פתאום אבא שלי החליט שהוא רוצה לברר שוב על הבחור... וזאת אחרי שהוא כבר נפגש עם הבחור ובירר עליו... והוא שמע עליו דברים טובים אבל גם הוא שמע שהוא לא הכי "שטעיגניסט" והוא לא הכי לומד... ובגלל זה הוא לא מסכים לי להמשיך להפגש איתו... כמה שניסיתי לשכנע אותו שהוא מתאים לי... שזה מה שאני רוצה...כלום הוא לא מוכן להקשיב... שלחתי את אחים שלי לישיבה של הבחור והם גם חזרו עם דברים טובים וניסו לדבר עם אבא שלי והוא לא מוכן להקשיב! ואנלא יודעת מה לעשות? אם אני אספר לאבא שלי שנפגשתי עם הבחור בלי רשותו הוא פשוט יהרוג אותי... ומצד שני אני לא מוכנה לוותר על הבחור... אני יודעת שרק איתו אני רוצה להתחתן...!! מה עושים?

בועz

New member
משמיים תקבלי את האחד שלך

גם אני עברתי את מה שמתארת.... הזמן עושה את שלו... בהצלחה

מה כולם עברו את זה פה

קיצר כולם פה יצאו שלא בשידוך אז יש לי תקווה לקבל צדיקה שלא דיברה עם בנים

בועz

New member
אז בחורה תשאל אותך שאלה ברחוב

'' מצטער, אני לא יכול לדבר עם בנות ''. :O

שםאנילא

New member
בועז אל תלכלך...תעמוד מאחרי מה שאתה אומר

ותפסיק להפליץ שטויות בקצב... ואתה יודע טוב מה הכונה בלדבר עם בנות אז אל תסלף דברים או תזרוק סתם

בועz

New member
בקיצור,

לשובבבייי יותר, אם אתה כאן מדבר עם בנות אז למה אתה חושב לקבל בחורה שלא דיברה עם בחורים, אה? מידה למידה

שםאנילא

New member
לא אמרתי שאתה טיפש אלא מה שאמרת...זו

טיפשות לקבוע שניק זה זכר או נקבה וכל עוד איני מדבר איתה במסרים (כמוך) אז איני גולש לדברים שלא צריך לגלוש פאשטס?

בועz

New member
אתה לא יכול להיות ב100 אחוז שלא גולש

כל אחד מאיתנו יש יצר

קליט

New member
א) יתכן ש

התאהבת באיש הלא נכון, וזה הזדמנות גם בשבילך - להוריד אותו . ב) אם החלטת להמשיך רק איתו אז תודיעי להורים שלך חגיגית שאת לא יוצאת עם אף אחד אחר, לא כי התאהבת בו - אלא כי את חושבת שהוא מתאים לך וזה טעות מצד אבא שלך לחפש "שפיץ" כשאת מזהה כאן התאמה בהרבה מובנים, בהתחלה אבא שלך ישחק אותה שזה לא מזיז לו, בהמשך מסתבר שהוא יכנע . אל תתווכחי יותר מדי כי זה מראה חולשה . . תנסי את המהלך עד הסוף, אין לך מה להפסיד . בהצלחה !

2ת Wל ר2

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת ל-א'..

לא ל-ב'ושוב, כמו שאמרו קודמיי, תשמעי לאלה שעברו זאת..

יש לך שכל זה בטוח

אז תישמעי בקול אביך...מנסיון אני ניצלתי מבחורה רק בזכות ששמעתי בקול ההורים...אולי הכל טוב ויפה עכשו אהבה עלאק אין כזה דבר בכלל אהבה אבל עם יש אהבה אמתית זה בא אחרי הרבה זמן לא אחרי חודשיים...תישמעי בקולו ואת תצחקי עוד על התקופה הזאת..תלמדי מאנשים שעברו את זה..כמה ימים בוכים וממשיכים הלאה

תני לו

להילחם עלייך, וזה יהיה המבחן לבדוק את דעתו עלייך. כך תדעי אם המחשבות שלך עליו דומות לשלו עלייך. בעל האבידה צריך לחזר אחרי אבידתו, ולא להיפך.

jjr1

New member
דבר ראשון

תפסיקו עם המגע. ככה תוכלי לאמוד נכונה את עוצמת הקשר . אח"כ זה תלוי באופיו של אביך : מתחלק ל 2 אופציות 1. בד"כ "מרובע" במיוחד בנושאי הדת והליכותיה. 2. פתוח, אדם חושב . תנסי לקטלג לפי הכירותך . במידה וסוג א נכון נראה שכדאי שתמשיכי בשלך במידה וסוג ב נכון תקשיבי לאבא ואולי הכי חשוב במידה ויש אז מה אמא אומרת?

2ת Wל ר2

New member
את פועלת רק עם הרגש וזה אסור!!

זה יזיק לך!! את צריכה לחשוב טוב טוב ולהיות אמיתית עם עצמך! אם הקב"ה סיבב שאביך לא ירצה, אל תעשי מהלך מנוגד לרצון הוריך. הם בוגרים ממך ומבינים יותר. זה קשה נורא. התמודדות קשה!! נסיון קשה.. אבל את חייבת לעמוד בו! תחשבי טוב טוב ותנסי להתנתק מרגש האהבה...

למעלה