עצוב מאד.ההסטוריה חוזרת....מראות קשים וקורעי לב של הרס , דם, אנשים נסים על נפשם....
זה גורם לי להתגעגע לחורצ'וב או גורבצ'וב.ההסטוריה חוזרת....מראות קשים וקורעי לב של הרס , דם, אנשים נסים על נפשם....
ברור שהקשר היחידי הוא כלי רכב שנוסע על פסים, מקווה שזו היתה ציניות חסרת רגישות שלא צריך לשדר באמצעי תקשורת,אחד הכתבים הישראליים השווה את התמונות של האוקראינים שמצטופפים ברכבות לרכבות המוות בהם הוסעו היהודים אל מחנות ההשמדה. השוואה בזויה בעיני, אבל אשמח לשמוע אם זה רק אני. עם כל הכאב לאוקראינים, מדובר כאן ברכבת אל החופש. ברכבת שמאפשרת להם התרחקות מהמלחמה והגעה למקום מבטחים. כן, הרכבות צפופות. אז מה? ברור שזה לא נעים וכו' והיה עדיף לשבת בניחותא במחלקה הראשונה. אבל זולת העובדה שמדובר ברכבת צפופה, מה בין זה ליהודים שנדחסו לתוך הרכבות שלא בטובתם ולא ברצונם ונשלחו אל מחנות ההשמדה?? כתב חולה נפש לטעמי, שלא ממש הבין את אירועי השואה.
לגבי ההיסטוריה החוזרת, היא מעולם לא הלכה לשום מקום. בכל רגע נתון יש מקום בעולם בו יש מראות כאלו (כפי שמתוארות בתחילת השרשור), רק שאנחנו לא נחשפים אליהם. כאן מדובר באירופה ובאנשים 'לבנים', אז אנחנו מדווחים 24/7 על מה שקורה (אם כי מדהים אותי שעל אף כל פריסת התקשורת והעיסוק הרב, בתכל'ס אין כמעט דיווחים מהשטח האמיתי, רק משטחים שקטים יחסית). נכון שכולנו קיווינו שלא לראות מראות כאלו יותר, אבל המחשבה (השמאלנית משהו) שהעולם חי היום בשלום, שקט ושלווה ושלא תהיינה יותר מלחמות, היא מחשבה שגויה ופנטזיונרית למדי לכתחילה. הבעיה שהסברה הזאת מובילה לאי-היערכות והתוצאות יכולות להיות קשות עקב כך.
אני מקווה שכשמשאלתך תתגשם לא נגור באותה מדינה.זה גורם לי להתגעגע לחורצ'וב או גורבצ'וב.
לנין, סטלין, פוטין..
זה לא טוב.
זאת לא הייתה ציניות. הוא חזר על זה במספר דיווחים שונים.מקווה שזו היתה ציניות חסרת רגישות שלא צריך לשדר באמצעי תקשורת
על איזו משאלה כבודו מדבר?אני מקווה שכשמשאלתך תתגשם לא נגור באותה מדינה.
אז לא במקום ולא בסדר, מקווה שמישהו בערוץ הרלוונטי ינער אותו.זאת לא הייתה ציניות. הוא חזר על זה במספר דיווחים שונים.
המשאלה של סבא שמתגעגע לדיקטטורים רצחניים, עניתי לו.על איזו משאלה כבודו מדבר?
אחד הכתבים הישראליים השווה את התמונות של האוקראינים שמצטופפים ברכבות לרכבות המוות בהם הוסעו היהודים אל מחנות ההשמדה. השוואה בזויה בעיני, אבל אשמח לשמוע אם זה רק אני. עם כל הכאב לאוקראינים, מדובר כאן ברכבת אל החופש. ברכבת שמאפשרת להם התרחקות מהמלחמה והגעה למקום מבטחים. כן, הרכבות צפופות. אז מה? ברור שזה לא נעים וכו' והיה עדיף לשבת בניחותא במחלקה הראשונה. אבל זולת העובדה שמדובר ברכבת צפופה, מה בין זה ליהודים שנדחסו לתוך הרכבות שלא בטובתם ולא ברצונם ונשלחו אל מחנות ההשמדה?? כתב חולה נפש לטעמי, שלא ממש הבין את אירועי השואה.ההסטוריה חוזרת....מראות קשים וקורעי לב של הרס , דם, אנשים נסים על נפשם....
מצטרפת אליך. זו התבטאות שעושה לי שריטה באוזן (בעצם בעין).אחד הכתבים הישראליים השווה את התמונות של האוקראינים שמצטופפים ברכבות לרכבות המוות בהם הוסעו היהודים אל מחנות ההשמדה. השוואה בזויה בעיני, אבל אשמח לשמוע אם זה רק אני. עם כל הכאב לאוקראינים, מדובר כאן ברכבת אל החופש. ברכבת שמאפשרת להם התרחקות מהמלחמה והגעה למקום מבטחים. כן, הרכבות צפופות. אז מה? ברור שזה לא נעים וכו' והיה עדיף לשבת בניחותא במחלקה הראשונה. אבל זולת העובדה שמדובר ברכבת צפופה, מה בין זה ליהודים שנדחסו לתוך הרכבות שלא בטובתם ולא ברצונם ונשלחו אל מחנות ההשמדה?? כתב חולה נפש לטעמי, שלא ממש הבין את אירועי השואה.
לגבי ההיסטוריה החוזרת, היא מעולם לא הלכה לשום מקום. בכל רגע נתון יש מקום בעולם בו יש מראות כאלו (כפי שמתוארות בתחילת השרשור), רק שאנחנו לא נחשפים אליהם. כאן מדובר באירופה ובאנשים 'לבנים', אז אנחנו מדווחים 24/7 על מה שקורה (אם כי מדהים אותי שעל אף כל פריסת התקשורת והעיסוק הרב, בתכל'ס אין כמעט דיווחים מהשטח האמיתי, רק משטחים שקטים יחסית). נכון שכולנו קיווינו שלא לראות מראות כאלו יותר, אבל המחשבה (השמאלנית משהו) שהעולם חי היום בשלום, שקט ושלווה ושלא תהיינה יותר מלחמות, היא מחשבה שגויה ופנטזיונרית למדי לכתחילה. הבעיה שהסברה הזאת מובילה לאי-היערכות והתוצאות יכולות להיות קשות עקב כך.
מסכים איתך. כלומר אני מבין במידה מסוימת את ההשוואה למלחה"ע השניה כמלחמה, כרצון צבאי של מדינה אחת לכבוש מדינות אחרות ו/או להשליט את הדומיננטיות שלה על מדינות אחרות. את ההשוואה הזאת אני יכול לראות ולהבין. אבל השוואה לשואה במובן של השמדת עם וכו'? לא רלוונטי לחלוטין ומבחינה זו אני מצטרף לדעתך לחלוטין.לפני כן דיבר ראש הממשלה שלהם והשווה את המלחמה שעוברת עליהם למלחמת העולם השניה. גם זה צורם לי.
וכעת מצוטט ראש הממשלה שלהם כמי שאמר שהם מותקפים כפי שהותקפו היהודים במלחמת העולם השניה.מצטרפת אליך. זו התבטאות שעושה לי שריטה באוזן (בעצם בעין).
לפני כן דיבר ראש הממשלה שלהם והשווה את המלחמה שעוברת עליהם למלחמת העולם השניה. גם זה צורם לי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.