מלונות - three-diamond AAA-rating

barak dadon

New member
מלונות - three-diamond AAA-rating

האם three-diamond AAA-rating משמעותו דירוג של מלון ברמה של 3 כוכבים. או שמא diamond אינו שווה ערך ל star תודה***

Fanja

New member
עיטורי ניקל מובורקים ??

אם זה לא מתאים, נסה לתת לנו משפט שלם ומה קרה למערכת תפוז, ככה לשנות את המראה של התגובה להודעות בלי הודעה מוקדמת? אני לא עומדת בשינויים התכופים הללו!

Fanja

New member
צ"ל מוברקים (=מצוחצחים) ואפשר גם ש:

שהכוונה למלוטשים

ססילי

New member
שימי לב פנג'ה יש מתחת לכפתור

'הוספת תגובה' לינק של 'הוספת תגובה ישנה'.

Milochka1

New member
לא כל תושבי מדינת התפוזים

אוהבים השינויים (זוכר את סיפור ה"חיפוש החדש")? לכן, כדי שלגולשים תהיה הזדמנות להסתגל, הם מכניסים את האפליקציה החדשה ולצידה את הגרסה הישנה. אתה יכול לבחור באיזו אחת יותר נוח לך להשתמש (עד שיבטלו את ה"ישן" לגמרי
)

Fanja

New member
כן, אני מודה, לקח לי זמן להבין ש

הכוונה אינה להוסיף הודעה חדשה לדף ישן בפורום! הלו? מצישהו בבית?

Y. Welis

New member
עדיין, היה עדיף אילו כל התוספות

להודעה (הדגשה, קישור וכו') היו מובאים כסרגל-סמלים, שלחיצה עליהם היתה מכניסה אותם להודעה (וכן שלא היה צורך ב'תצוגה מקדימה'). אלה שיפורים טובים, אבל עדיין הדרך למימשק גראפי מלא עוד רחוקה.

Eldad S

New member
בעניין התגיות -

אפשר להסביר לחברי הפורום בשתיים-שלוש מילים במה מדובר, והאם אפשר ליצור תגיות כאלה גם באופן עצמאי, ולא על ידי שימוש בממשק ההודעה החדש?

Y. Welis

New member
אני מניח שזה אמצעי עזר לחיפוש

כלומר אם ההודעה שלך עוסקת בנושא מסויים (נאמר על שמות מקומות עבריים באיות לטיני), הוספת מילה שתתאר את הנושא תסייע בעתיד לחיפוש כל ההודעות שהתגית הזו צורפה אליהם.

Eldad S

New member
../images/Emo105.gif ברק, אנא שרשר.

אנחנו נוהגים לשרשר לפתיל אחד את כל השאלות שלנו, כדי לחסוך מקום בפורום.

Eldad S

New member
../images/Emo26.gif השרשור מתבצע על ידי

כותרת המתחילה בסימון
(הקוד IשמאלI), כך שכולנו יכולים לראות שמדובר בשאלה חדשה.

Fanja

New member
לגבי AAA יהלומים וכוכבים

http://www.travelocity.com/info/info_popup/0,,YHOE:EN%7CRATINGS,00.html ואכן זה לא בדיוק אותו דבר כמו הכוכבים של מדריכים אחרים, כמו מישלין, הנה: http://www.usatoday.com/travel/columnist/grossman/2004-03-05-grossman_x.htm אז מה עושים? תלוי מה אתה מתרגם. הייתי משאירה יהלומים אם ההבדל חשוב, או כוכבי AAA, או פשוט כוכבים, הכול בהתאם להקשר ולמספר המופעים בטקסט שלך. ומחכה גם לדעת חכמים ממני שיש להם ניסיון בתרגום מדריכי טיולים

למעלה