MeGloMeNiAcK
New member
מלא+אוהב:באסה
קודם כל אני מרגיש מחוייב להגיד שזה אחלה פורום וזה נראה כי..הוא התשובה לכל מועקותיי בזמן הקרוב...
..ממש נחמד שסוף סוף מצאתי מקום עם אחלה אנשים שיוכלו לייעץ לי...ולא חברים מסריחים שחושבים רק על עצמם אז ככה אני בן 18 מסיים ללמוד עכשיו בקיץ אני נוסע לרוסיה למספר חודשים לבקר את הסבים...ברוסיה יש בחורה שאני חושב שאני אוהב..אני לא יודע אם באמת כי אני לא כ"כ יודע מה זאת אהבה..עברו שנתיים מאז הפעם האחרונה שראיתי אותה..כשביקרתי ברוסיה פעם שעברה..היא שנה יותר צעירה ממני..היא בת של חבר ילדות הכי טוב של אבא שלי..וכשאני נוסע לבקר את הסבים אני מבקר אותם גם...הבעיה היא זאת..הגובה שלי הוא 1.76 והמשקל הוא 102 שזה ללא ספק עודף משקל...לא משהו רציני אבל מטריד..אני לא יכול להתלבש איך שאני רוצה ומרגיש ובכלל...כולם אומרים שאני בחור ממש חמוד...כל הידידות כולם...הקטע של המשקל הורס לי הכל..אני מפנטז על זה שאני אנסע בקיץ ויצא לי משהו עם הבחורה הנ"ל אבל אני דיי בטוח שזה ישתבש כי אני ארגיש חוסר בטחון בגלל המשקל או שהיא לא תאהב אותי..אבל בכל מקרה אני לא אוהב את עצמי..נשאר לי חודש וחצי עד הטיסה..אני נואש אנא עזרו
קודם כל אני מרגיש מחוייב להגיד שזה אחלה פורום וזה נראה כי..הוא התשובה לכל מועקותיי בזמן הקרוב...