מלא+אוהב:באסה

MeGloMeNiAcK

New member
מלא+אוהב:באסה

קודם כל אני מרגיש מחוייב להגיד שזה אחלה פורום וזה נראה כי..הוא התשובה לכל מועקותיי בזמן הקרוב...:)..ממש נחמד שסוף סוף מצאתי מקום עם אחלה אנשים שיוכלו לייעץ לי...ולא חברים מסריחים שחושבים רק על עצמם אז ככה אני בן 18 מסיים ללמוד עכשיו בקיץ אני נוסע לרוסיה למספר חודשים לבקר את הסבים...ברוסיה יש בחורה שאני חושב שאני אוהב..אני לא יודע אם באמת כי אני לא כ"כ יודע מה זאת אהבה..עברו שנתיים מאז הפעם האחרונה שראיתי אותה..כשביקרתי ברוסיה פעם שעברה..היא שנה יותר צעירה ממני..היא בת של חבר ילדות הכי טוב של אבא שלי..וכשאני נוסע לבקר את הסבים אני מבקר אותם גם...הבעיה היא זאת..הגובה שלי הוא 1.76 והמשקל הוא 102 שזה ללא ספק עודף משקל...לא משהו רציני אבל מטריד..אני לא יכול להתלבש איך שאני רוצה ומרגיש ובכלל...כולם אומרים שאני בחור ממש חמוד...כל הידידות כולם...הקטע של המשקל הורס לי הכל..אני מפנטז על זה שאני אנסע בקיץ ויצא לי משהו עם הבחורה הנ"ל אבל אני דיי בטוח שזה ישתבש כי אני ארגיש חוסר בטחון בגלל המשקל או שהיא לא תאהב אותי..אבל בכל מקרה אני לא אוהב את עצמי..נשאר לי חודש וחצי עד הטיסה..אני נואש אנא עזרו

תעשה הפרדה

* לגבי האהבה - אין לי שום ספק שבלי שום קשר ל"ידיעה" מה זו אהבה, אי אפשר לפתח אהבה כלפי מישהי שלא ראית שנתיים. אבל כשתבוא אהבה אמיתית, וזה יקרה לך, תאמין לי שאתה תדע. * אם בעיית המשקל מפריעה לך יש המון פתרונות, החל משמירה על תזונה נכונה וכושר, דרך שיטות שונות של דיאטה. אם זו באמת בעיה עבורך, לך לדיאטנית, תתמיד ותגיע להישגים. * אל תפנטז על מישהי, לא בגלל איך שאתה נראה, אלא בגלל שאתה לא יודע באיזה מקום בחיים היא נמצאת. אולי יש לה חבר? אולי היא לסבית? אולי היא לא תרצה אותך כי אתם ידידים? אולי היא כבר לא גרה בבית? אולי היא נהייתה הכי מכוערת בעולם? לך תדע. אלו סתם אשליות. * אף פעם אל תתן לעצמך להרגיש חוסר ביטחון. תהיה תמיד גאה בעצמך ותאהב את עצמך. חוסר בטחון מוקרן לסביבה וגורר יחס שלילי. * תאהב תאהב תאהב את עצמך!!! זה הכי חשוב. כמו שאתה. מותר לרצות לשנות, אסור להפסיק לאהוב. * טיסה נעימה

dana2909

New member
בלי שום קשר

טיסה או לא טיסה, אם המשקל כל כך הורס לך "הכל" לדבריך, תתחיל לעשות דיאטה, התעמלות, יש מלא מסגרות שאתה יכול להצטרף אליהן אם אתה מרגיש שאתה לא מסוגל לעשות את זה לבד. חודש וחצי זה מספיק בשביל להוריד מספר מכובד של קילוגרמים. ובאשר לאותה הבחורה, אני מניחה שאתם מכירים מגיל צעיר, ואני מניחה שהמשקל זה לא משהו חדש. בכל מקרה, אולי היא תאהב אותך, ואולי לא, זה ממש לא בשליטתך. כל מה שאתה יכול לעשות זה לבוא ולהיות מקסים,ולנסות לחזר אחריה.

רציתי לומר

שחבל שאתה מרגיש חוסר ביטחון בגלל המשקל...זה לא מה שבאמת חשוב בחיים. ואם יש אנשים שגורמים לך להרגיש לא טוב לגבי עצמך רק בגלל המראה שלך אז אלו ח*א של אנשים. ואתה לא מריך להסתובב איתם. עוד שאלה היא למה אתה מרגיש נואש? נואשות זה לא רגש חיובי ויכול לגרור מעשים ותוצאות מסוכנים. לפנטז זה נחמד אבל תזכור שזו פנטזיה ובמציאות לא הכל מתרחש כמו בחלומות אז תיקח את זה בחשבון ותזכור שסביר להניח שעניינים אף פעם לא הולכים חלק כמו שרואים בסרטים. אם הבחורה הזו מעוניינת בך אז לא ישנה לה המראה שלך, אבל תזכור שאתם ידידים ואולי היא לקחה לעצמה את החירות למצוא לה חבר קבוע...מי יודע, אבל יכול להיות שהוא נאור מספיק ולא יהיה לא אכפת שהיא בקשר ידידות איתך.

יסמין43

New member
יש שתי אפשרויות:

אחת: שאתה עושה פרוייקט מיוחד (בלי קשר לבחורה הזאת), משפר לעצמך את הצורה ומוריד מעצמך את התסביך המיותר הזה. נכון, נשמע קל ולמעשה מאוד קשה. אבל מה, אני חושבת שזה שווה. החיים מספיק קשים, גם בלי להדביק לעצמך מעין "מום". ברוך השם נולדת בריא? אז למה אתה מקלקל את הגוף שלך? תן לו להיות גוף נורמלי. שנייה: שאתה אומר - ככה אני, אני שמן. ומשתדל לחיות עם זה בשלום. להגיד לעצמך - לעומת זאת, אני גם נורא חכם ובדרן ונחמד ונדיב (או כל תכונה טובה אחרת שיש לך). אם הבחורה הזאת תהיה מוכנה לקבל אותך כמו שאתה? אי אפשר לדעת. אתה יכול להיות הכי מקסים בעולם ובכל זאת היא עלולה לא להימשך לאדם שמן. אז יהיו בחורות אחרות, שזה לא יפריע להן. גם שמנים מוצאים בני זוג. בשורה התחתונה, עם כל הקושי, זה באמת תלוי בך. יש לך (אני חושבת) להחליט ולשנות. בהצלחה.

MeGloMeNiAcK

New member
אבל..

זה לא שאני שמן אני מלא..חח...פשוט נגיד אני לובש מכנסיים או חולצה אז זה לא נראה בול כמו שהייתי רוצה..הענייין הוא שאני לא רוצה להתפשר ולחכות לבחורות שאוהבות מלאים אני רוצה להיות עם בחורות שאני אוהב..לצורך הענייין אני גם לא אוהב מלאות..לא יודע מה לעשות..:(

יסמין43

New member
טוב, תראה,

אני לא יודעת איך אתה בדיוק נראה ואיזה מגבלות זה מטיל עליך. אז אני אדבר על עצמי: אני די זרוקה כזאת, לא מאלה שלובשות עקבים ומתחתכות. ככה טוב לי וככה נוח לי. אבל אני מביאה בחשבון שיש גברים שזה לא מתאים להם. אז או שאני מקבלת את זה, או שאני צריכה לעשות שינוי חזותי. בחירה שלי. עכשיו, תאר לעצמך שנוסף על זה הייתי אומרת "אבל אני לא אוהבת גברים זרוקים". נו מה, אני עושה מעצמי צחוק, או מה? אני רוצה ללכת זרוק, אבל לא מוכנה שבן-הזוג שלי ילך זרוק? לא יודעת, נשמע לי מוזר. בקיצור, אם אתה מרגיש שהמראה שלך מגביל אותך, תשנה אותו. ואם הוא לא מפריע לך, ונחמד לך איתו, אז תמשיך לחיות איתו. רק תיקח בחשבון שאולי יש בחורות שזה לא יתאים להן. בסדר. ואשר לבחורה הספציפית - אולי זה יתאים לה ואולי לא. ואגב, יכול להיות שה"מלאות" שלך לא תפריע לה, אבל משהו באופי שלך לא ימצא חן בעיניה! גם זה יכול להיות. (לקחת את זה בחשבון?) בקיצור, תסדר את העניינים עם עצמך, תגיע למסקנות שלך, ותצא אל העולם מתוך הבנה שחלק מהדברים תצליח להשיג וחלק לא. ככה זה בחיים.

nutmeg

New member
לפעמים...

נתפסים לאיזה משהו כמו משקל, צורה, סגנון, תכונה ומשתמשים במשהו הזה כמו בפילטר דרכו מעבירים את כל התרוצים וההסברים. אתה מסתכל על המשקל שלך, שאינו נורא מוגזם אבל בכל זאת לא 'כמו שאתה רוצה' וזה מספיק על מנת להיות הסבר לכל כישלון, חוסר הצלחה, חוסר התאמה או חוסר לא-משנה-מה עם בחורות? כלומר, אם אתה בעיני עצמך לא 'כמו שאתה רוצה' אז מה הפלא ש'אחרות לא רוצות' גם?

בוא נעשה תרגיל קטן

קח את עצמך, עמוד מול מראה והתבונן היטב. רגע רגע .. עוד קצת. אמרתי היטב עכשיו קח דף ונייר... סליחה .. עט ועיפרון .. טוב הבנת את הכוונה ושב לכתוב את כל הדברים שאתה אוהב בעצמך - זה יכול להיות צבע העיניים, או האינטיליגנציה, או חוש ההומור, או צורת כף היד. סיימת? עכשיו תכתוב עוד חמישה דברים. זהו? עוד שלושה. אל תזייף, בטוח יש בך המון דבריםפ טובים, דברים שאתה אוהב יופי עכשיו - יש לך שתי אפשרויות (טוב אולי יותר, אבל אני אתמקד בשתיים) אחת - להגיד יו איזה אחלה איש אני, וזה שאני "מלא" "גדול" או מה שלא יהיה - זה רק אומר שיש יותר מהטוב הזה. יש בי דברים נהדרים שאני יכול להדגיש בעצמי שניה - להגיד .. יו איזה יופי, אבל אני בכל זאת צריך לעשות שינוי, ואז להתחיל לעשות מאמץ לשנות את עניין המשקל רק תזכור דבר אחד - אם אתה עושה שינוי - עשה אותו רק בשבילך. בהצלחה.

למעלה