מתי יהיה תשבץ עם "העונש הצודק למרוואן ברגותי" והתוצאה "עונש מוות".היום הלכתי להסתפר ועד שההגיע תורי
מלאתי תשבץ בעיתון שהיה אצלו.
היתה הגדרה "טמטום"
התוצאה שהתאימה "אמונהבאלוהים"
נדהמתי.
חפש בירחון לה-פשיסטה.מתי יהיה תשבץ עם "העונש הצודק למרוואן ברגותי" והתוצאה "עונש מוות".
האם יש אלוהים?
היום קראתי בעיתון "הארץ" הכתוב שהידיעה הזאת של התשבץ הזה תפסה הרבה
זהו מצאתי את הלינק במוסף הארץ שקיבל 270 תגובותהיום קראתי בעיתון "הארץ" הכתוב שהידיעה הזאת של התשבץ הזה תפסה הרבה
תגובות כי למעשה גם התשובה "כן" וגם התשובה "לא" נכונות כי גם אמריקני"
או "אמריקני" וגם "כמה" או "למה" מתאימות לתשבץ. טריק נחמד.
ולכן הרבה כותבים התחילו להתפלסף בינהם.
חחחחחחחחחחחח יפה מאוד.
הם גם כך לא ממלאים תשבצים. יש דברים שצריכים לעבור מעליהם.חחחחחחחחחחחח יפה מאוד.
אבל רוב כרותי האונה לא יבינו.....
השלם את החסר למענם.....במיוחד עבור מראבו ומיציתי....
גם ההומו הדימנטי שלא עשה כלום עם חייו המסכנים וחושב שהוא "מלאכת מחשבת" לא ממלא תשבצים.הם גם כך לא ממלאים תשבצים. יש דברים שצריכים לעבור מעליהם.
אני "מת" על תכונות "לגופו של עניין". אגב , בדקת מי היה אסנת פענח?גם ההומו הדימנטי שלא עשה כלום עם חייו המסכנים וחושב שהוא "מלאכת מחשבת" לא ממלא תשבצים.
הוא כ"כ איבד את עצמו שבחר כעת בכינוי ב-של אוסנת לאחר שנחסם בכל כינויו הקודמים.
האם היוזר הזה (אוסנת) כותב לגופו של עניין או שמא רק לגופם של כותבים?אני "מת" על תכונות "לגופו של עניין".
לא וזה לא מעניין אותי.אגב , בדקת מי היה אסנת פענח?
הסיפה כמעט תמיד לגופו של עניין.
כנראה היית תחת השפעה..היום הלכתי להסתפר ועד שההגיע תורי
מלאתי תשבץ בעיתון שהיה אצלו.
היתה הגדרה "טמטום"
התוצאה שהתאימה "אמונהבאלוהים"
נדהמתי.
אולי גם זו הגדרה לטמטום?jאוילות להכניס אמונה לתשבץ ,ראוי לחשבב לפני שמפליצים שטויות
יכול להיות כי גם אמונה / דעה שיש פלסטינים מתונים היא טמטום.אולי גם זו הגדרה לטמטום?
או הגדרה לפשיסט צריכה להיות עולה מאוקראינה.יכול להיות כי גם אמונה / דעה שיש פלסטינים מתונים היא טמטום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.