מלאכית אדומה...

french lover

New member
מלאכית אדומה...

" היי
" "זו הזדמנות אחרונה, אם זו, לא עונה אני פורש לישון! אין לי כבר כח לכל הסנוביות האלה!" "אני אלך לראות איזה סרט כחול בהום סינמה, ואני אביא ביד, כל כך הרבה זמן עבר מאז שזיינתי פעם אחרונה.." חשבתי לעצמי, כאשר שלחתי את ה"היי" ל"מלאכית אדומה".. "עסוקה?" אני שולח עוד הודעה.. "נו תעני כבר, עם שם כמו שלך אני אקח את שנינו לגן עדן של אורגזמות.. אני כל כך חם, שהייתי נוסע עד טבריה עכשיו בשביל זיון, הזין שלי עומד כבר שעה ואני לא מוצא מישהי אחת נורמאלית שתענה לי!" אני ממשיך וחושב.. "איזה מזל שיש את הום סינמה, אין כמו לשכב במיטה, מול סרט כחול טוב, לראות איזה זיון פראי, או איזו אורגיה לוהטת, מציצה טובה.. להסתכל ולאונן.. לשפשף את הזין שלי ולגרות אותו.. להפסיק שנייה לפני.. ולהתחיל שוב.. עד הסוף.. עד האורגזמה.. אמממ רק לחשוב על זה מגרה אותי עוד יותר.. האמת שזו לא פעם ראשונה שאני חושב על זה שלפעמים לגמור מאוננות, זה יותר טוב מלגמור בזיון.. ביחוד שאח"כ אפשר ללכת לישון, בלי דיבורים מיותרים וזיוני שכל.. "טוב.. אני מכבה את המחשב ומדליק את הטלוויזיה עכשיו.. ערוץ 65.. בטוח יש שם עכשיו איזה כוסית שנהנית מסקס, בדיוק כמו שבחורה צריכה להנות, איזה גבר מקבל מציצה של החיים, ועוד איזה 2 גברים, בטח מבצעים "חדירה כפולה" באיזו נערה.. " "לא.. מהיכן?" אני מקבל פתאום הודעה פרטית,שקוטעת את רצף המחשבות ומפתיעה אותי, סוף סוף מישהי עונה אחרי איזה 10 שפשוט התעלמו ממני.. טוב הפסד שלהן.. "אני מראשון ואת?" "בת-ים, בן כמה?" אנחנו שכנים.. אני בן 24 ואת?" "27 , אתה ילד.." "איך את יכולה להגיד את זה את אפילו לא מכירה אותי, אני מתערב שאני יכול לגדל אותך..." "אה באמת ואיך בדיוק?" היא עונה בכתב ספק מתנשא ספק מתעניינת. "אם את מספיק סקרנית, אולי יום יבוא ותגלי.. אבל אם את מוותרת, אני לא מהמציקים.. שיהיה לך לילה טוב.." שנייה לפני שאני זורק קללה באוויר ומנתק את הצ´אט, שוב הודעה פרטית.. "אני מאוד סקרנית.." "אחלה" אני עונה לה.. "אבל אני חייב להזהיר אותך מראש.." "מה?" "הסקרנות הורגת..
" "כן אני יודעת.. אני אקח את הסיכון.." "בחורה אמיצה.. בדיוק מה שאני מחפש..
" "מחפש? ולמה בצא´ט ולא באיזה מועדון?" "כמה סיבות.. אחת מהן היא שאני לא אוהב מקומות הומים, ובנוסף אני לא מאלה שמתחילים עם בחורות ככה, תתפלאי אבל יש בי גם ביישנות.. אבל הסיבה העיקרית, אני פשוט אוהב את זה.. אוהב את המסתורין.. לנסות לנחש מי הבחורה שבצד השני.. להכיר אותה.. את הראש שלה.. אוהב את ההפתעה.. אוהב את הריגוש שבפגישה עיוורת.. זה כיף.." "כבר יצא לך להכיר מפה מישהו?" אני שואל אותה.. "כן והיה זוועה.." "זה בגלל שלא פגשת אותי.. :) " "יכול להיות, אבל את זה אף פעם לא נדע.." "למה לא?" אני שואל בעצבים, שוב מישהי שמבזבזת את הזמן שלי ולא תיפגש איתי??? "כי החלטתי שאני לא נפגשת יותר..." “Never Say Never" אני עונה לה.. "אז? אני מחכה.." היא פתאום מתגרה בי.. "מחכה למה?" אני שואל "אמרת שתגיד לי איך אתה יכול לגדל אותי.. אז אני מחכה לשמוע.." היא שוב מתגרה.. "לא.. אמרתי שאם תהיי מספיק סקרנית אולי יום יבוא ותגלי, אבל את כנראה לא מספיק.." "דווקא חשבתי שתתאר לי פה.." שוב מתגרה ורומזת לסייבר.. אני משחק אותה לא מבין למה היא מתכוונת, ועונה לה.. "יש רק בעיה אחת.. זה לא בא בתיאורים.. אלא במעשים.." "אתה ישיר.." היא מטיחה בי.. "ואיך אדע אם באמת שווה להיפגש איתך אם אני לא יודעת על מה אתה מדבר?.." "אבל לפני רגע אמרת שאין סיכוי שנפגש.. אז מה קרה?" "אתה בעצמך אמרת.. Never Say Never... " "או קיי.. אני שמח שאת מסכימה איתי.. אז מתי נפגשים?" "חכה... לא כל כך מהר... חשבתי שאתה אוהב להכיר את הצד השני קודם לא?" "טוב נו.. ואני חשבתי שכבר יצא לי משהו הלילה..
" היא.. לא מגיבה.. "אז? מה אתה עושה בחיים?" "לומד ועובד ואת?" "רק לומדת.." "ומה עוד אתה אוהב לעשות?" "הרבה דברים.." ...המשך כבר מגיע...

french lover

New member
מלאכית אדומה... המשך..

"ומה עוד אתה אוהב לעשות?" "הרבה דברים.." "מה הכי הרבה?" "לא נראה לי שאת רוצה לדעת.." עכשיו תורי להתגרות בה.. "תנסה אותי.." היא מחזירה לי.. "אני לא רוצה שתחשבי שאני איזה סוטה או משהו..." "מה זה סקס? למה? מי שאוהב סקס הוא סוטה? אם זה ככה אז גם אני סוטה?" "לא סטייה.. אבל בואי נגיד שהשיחה זורמת לכיוון של סייבר.. ואת עלולה לחשוב שכל מה שאני חושב עליו זה סקס.. (לא שזה לא נכון.. אבל בכל זאת..
)" "ומה רע בסייבר?" היא שואלת.. "לא אמרתי שרע.. אבל אישית.. זה לא עושה לי כלום.. כמו שאמרתי, אני מעדיף מעשים ולא דיבורים.." "ניסית פעם?" "כן בטח.. וגם נהניתי.. אבל עבר לי מזה.., חוץ מזה שהמחשב בסלון.. וההורים שלי ישנים בחדר.. אז.. לא כל כך נעים את יודעת.. " "מה איתך? ניסית פעם?" אני שואל.. "כן.. חופשי.. אני גרה לבד.. אז קצת יותר קל.. :). "או לה לה.. את מדליקה אותי.. זה לא טוב.." "למה לא?" "כי אני עלול להניע את האוטו ולקפוץ לבקר.." "כל כך מהר? אתה אפילו לא יודע אך אני נראית.." "רשום "מלאכית אדומה".. אני מאמין למה שכתוב.. מלאך חייב להיות יפה.. אגב למה אדומה?" "מלאכית כי אני בהירה מאוד.. ממש לבנה.., ואדומה.. אם תהיה מספיק סקרן אולי יום יבוא ותגלה.. :)" החזירה לי באותה מטבע... "הופה.. נפתחנו קצת הייתי אומר..
אני סקרן אני סקרן! למרות שאישית הייתי מעדיף מלאכית כחולה!" "למה? אתה אוהב כחול?" "כחול זה הצבע שלי.. הכל אצלי כחול.. 90% מהבגדים, החדר, הרכב, הראש, החלומות, הסרטים..
" "כחול זה גם הצבע שלי.. אני אוהבת כחול.. , כמה שיותר כחול יותר טוב.." "גם לך יש ראש כחול?" "אהה.." "טוב אבל לא יותר משלי זה בטוח.." "אל תהיה כל כך בטוח ילד.." אני ??? ילד?? "נו אז למה אדומה ולא כחולה?" "כשתגדל תבין..." שני המשפטים האחרונים שלה השאירו אותי בהלם.., איך היא אומרת לי דבר כזה, הרי כבר הסברתי לה שאני יכול לגדל אותה, היא כנראה ידעה שתדליק אותי עוד יותר.. שזה יהווה לי אתגר, שאני ארצה להוכיח לה שמבין שנינו, היא הילדה ולא משנה מה הגיל שלה.. החלטתי להרים את הכפפה.. "אבל כבר הסכמנו שאני יכול לגדל אותך.." "לא הסכמנו, רק טענת את זה, עוד לא הוכחת.." "כמו שלא הוכחת שיש לך ראש יותר כחול משלי.." אני משיב לה.. "קצת קשה אם אתה לא אוהב סייבר.." "את יודעת מה.., סייבר לא.. אבל.. תעני לי בכנות.. את חמה עכשיו?" "קצת.. הדיבורים עושים את שלהם.." "רוצה להיכנס לראש הכחול שלי? " "תזהרי זה מסוכן.." "אשמח, ככה אני אוכל להוכיח את הטענה שלי.." היא שוב מתגרה בי.. "כתבתי משהו לא מזמן בפורום מסויים, את מוזמנת ללכת לקרא, אולי תתחממי עוד קצת..
" "איזה פורום?" היא שואלת "פורום תפוז "פנטזיות מיניות", יש שם משהו שנקרא "חורף רומנטי", אני כתבתי ,את מוזמנת לקרא את זה, ולהשאיר תגובה.. זה ארוך וזה במשכים.. ראי הוזהרת.." "או קיי אני הולכת לקרא.. אתה פה?" "יש לך איי סי?" "כן תרשום.." היא מוסרת לי את המספר, ואני כבר מחייך.. כבשתי אותה.. "הלכתי.." היא אומרת ונעלמת ממסך הצ´אט, אך מייד מופיע באיי סי... "אתה French lover?" היא שואלת באיי סי. "כן.. שכחתי לציין שנולדתי בצרפת.." "אני מקווה שאתה יודע לנשק לפחות" היא מקניטה.. "אנחנו המצאנו את הנשיקה..".. טוב אני קוראת.. ביי בינתיים.. דקות ארוכות עוברות.. (טוב הסיפור ארוך..) ואני חושב לעצמי, מעניין מה היא עושה עכשיו.. מעניין אם היא קוראת בעיניה ומשתמשת בידיה על מנת לפנק את עצמה.. אני יכול לדמיין אותה.. בחורה בהירה.. לבנה.. עירומה.. יושבת מול המחשב וקוראת את הסיפור האישי שלי.. אני יכול לדמיין אותה, מרימה את רגליה על מדף המקלדת הנשלף, מפשקת אותם.. ומלטפת את עצמה.. מעבירה את ידיה על בטנה.. על החזה שלה.. מעמידה לעצמה את הפטמות, ומשחקת איתן.. צובטת אותן... ויורדת לכיוון הערווה שלה.. מעבירה את אצבעותיה בעדינות בין השפתיים שלה.. הגוף הבהיר והלבן שלה, מדגיש את אדמומיות ונפיחות הדגדגן שלה.... דגדגן נפוח ואדום.. רטוב ונוטף... נוטף מיץ גן העדן.. מיץ של מלאכית.. מלאכית אדומה.. המשך יבוא...

השארת אותי עם פה פתוח../images/Emo8.gif

אולי כי הכינוי שלי מוזכר פה, וכך יותר קל לי לדמיין. כישרוני בכתיבה, כישרוני במעשים. מלאכית כחולה

taltila

New member
כל סיפור שלך

גורם לי לחוש כאילו אני חיה את זה במציאות! מחכה להמשך! ויותר מזה מחכה לך!

french lover

New member
מלאכית אדומה.. חלק 3 - המחשבות..

דגדגן נפוח ואדום.. רטוב ונוטף... נוטף מיץ גן העדן.. מיץ של מלאכית.. מלאכית אדומה.. "או אוו" הסאונד של קבלת הודעה באיי סי, מקיץ אותי ממחשבותיי.. חבל.. דווקא התחלתי להתחמם שוב.. הודעה ממנה.. "זה סיפור אמיתי? " היא שואלת.. "או שכן או שלא.. מה שבטוח אולי.." "קראת כבר הכל?" אני מתפלא "לא, רק רציתי לדעת אם זה סיפור אמיתי.." "אולי בסוף זה יתגלה.. עוד לא החלטתי.., אבל תקראי ברצף אל תפסיקי באמצע.. זה לא בריא
" "טוב.. אבל אל תעלם.." "לא נעלם אני פה .. מחכה רק לך..
" כן חיכיתי רק לה.. יכלתי לדמיין אותה קוראת ומתחממת, מניעה את האוטו ומגיע ישר לכאן, אל מיטתי, אל בין זרועותיי, ואני בין רגליה הכרוכות סביבי.. המחשבות שלי שוב התחילו לנדוד, למה שהיא עושה עכשיו.. לבד.. מול המסך.. מעניין אם היא באמת עירומה, כמו שחשבתי בהתחלה, או שהיא לבושה.. בבגדים צמודים אל גופה המבליטים את השדיים שלה.. מעניין איך החזה שלה.. מעניין אם הפטמות שלה זקופות עכשיו, כשהיא קוראת את הסיפור שלי.. המחשבות נודדות, ואני יכול להתחיל להרגיש איך הזין שלי מתחיל להתקשח.. איך הוא מתחיל לעמוד.. איך הוא מתחכך בתחתון הצמוד שלי.. איך הוא מבליט את המכנס שלי.. ניהייה שם צפוף פתאום, ואני פותח את החגורה את הכפתור וקצת את הרוכסן.. רק כדי שאוכל להחדיר את היד שלי לתחתון ולגעת בו.. עומד.. זקוף.. חזק.. חם.. אני כל כך מתפתה לתפוס אותו ולהתחיל לשפשף אותו.. להעלות את הבסיס כלפי מעלה ולהוריד.. להעלות ולהוריד, תוך שפשוף וחיכוך בשר הכיפה.. אם היא הייתה רואה אותי.. חושב עליה ורוצה לאונן.. חושב עליה ורוצה לגעת בעצמי.. לפנק את עצמי.. זה כל כך מוזר, איך בכלל היא מצליחה להדליק אותי ככה, אני אפילו לא יודע איך היא נראית! האמת שאני כל כך חם וכל כך חרמן שנראה לי שהייתי מזיין עכשיו כל אחת.. טוב כמעט כל אחת.. גם לי יש את הדרישות שלי.. אני שב ועוצם את העיניים שלי מפליג במחשבות על מה שהיא עושה עכשיו, אם היא כמוני לבושה, היא בטח מרגישה איך כל המיצים שלה מרטיבים את התחתונים שלה.. איך היא נוזלת ונוטפת.. או שהיא נוגעת בעצמה על הבגדים ובכך מרטיבה עוד יותר את תחתוניה ואת המכנס שלה.. או שהיא הכניסה את היד שלה לבפנים.. ממש כמוני.. והיא משפשפת את השפתיים שלה בהנאה.. תוך כדי קריאת הסיפור האישי שלי... מדמיינת לה, מה עבר על אותה בחורה שאני מספר עליה שם.. אם אני ככה עם כל אחת.. אם אני מפנק ככה תמיד.. מנסה לחשוב איך זה יהיה להיות צמודה אליי.. איך זה יהיה להתמסר לי.. לפי דעתי, גם אם היא היתה לבושה עד עכשיו.. היא כבר התפשטה.. ואני שוב יכול לדמיין אותה כמו שדמיינתי אותה בהתחלה.. רגליים פשוקות מורמות על מדף המקלדת.. כפות רגליה נחות על המדף.. וידיה מטיילות על השפתיים שלה שמרטיבות את קצות אצבעותיה.. יתכן שהיא אף מעבירה את הרטיבות הזו על כל הגוף שלה.. מרטיבה את האצבעות שלה ועולה למעלה לכיוון הבטן.. הטבור.. החזה.. הפטמות... ואז מכניסה את אצבעותיה לפיה.. טועמת את הטעם שלה.. טעם גם עדן.. מלאכית שטועמת את טעם גם העדן... היא בטח מלקקת את אצבעותיה בהנאה.. ואז יורדת שוב.. לאט לאט דרך הצוואר.. החזה.. הבטן.. הטבור.. הערווה..,מעניין אם היא מגולחת כמו שאני אוהב.., הדגדגן.. השפתיים... והיא נכנסת פנימה... מחליקה עם הרטיבות שלה.. עמוק לבפנים.. תחילה אצבע אחת.. ואז עוד אחת... דוחפת אצבעות פנימה והחוצה.. ומוציאה עוד ועוד מיצים.. נוזלת כולה.. נוטפת... כל כך רטובה שהמיצים שלה נופלים ומרטיבים את איזור פי הטבעת שלה.. כל האיזור שלה רטוב... היא בטח מרטיבה גם את הכסא עליו היא יושבת.. כל כך הייתי רוצה להיות שם.. לטעות את הרטיבות שלה... להכניס את הראש שלי אל בין רגליה וללקק וללקק וללקק בלי הפסקה.. פשוט לשתות אותה.. לשטוף את כל המיצים שלה.. לשאוב הכל לתוכי.. למצוץ לה את הדגדגן.. ולשאוב ממנו כמו קשית.. לשתות אותה.. לשתות את כולה.. להחדיר את הלשון שלי עמוק לתוכה ולזיין אותה עם הלשון שלי.. להיכנס ולצאת.. ממש כפי שעושה באצבעותיה כעת.. כיד להוציא עוד ועוד רטיבות הייתי דוחף לה אצבעות.. עמוק עמוק לתוך הכוס החם והרטוב שלה.. מוציא ממנה כמה שיותר מיצים.. ושותה אותה... עד שהייתי מטריף אותה.. רק מלחשוב על זה, הזין שלי מתקשה עוד ועוד.. הוא עומד כל כך חזק עכשיו.. הוא כל כך גדול עד שאני מרגיש שהוא רוצה לגדול עוד ועוד אבל אין לו מספיק עור.. הרגשה כאילו השריר עומד לפרוץ החוצה.. אני לא יכול להפסיק לחשוב על הגוף הבהיר והלבן שלה.. זה בטח מדגיש את הפטמות שלה עוד יותר.. את הכוס שלה.. ובעיקר את הדגדגן שלה.. כשהיא חמה ורטובה.. דגדגן נפוח ואדמדם.. אולי לזה היא התכוונה ב"מלאכית אדומה"... המשך יבוא..

אויייי אויייייי מאהב יקר

מה שעשית לי עכשיו
כמו שאמרתי, לוקחת את המילים שלך, וחושבת על ביצוע משלי
ביצוע של הפנטזיה שלך.. אפשר נכון?

taltila

New member
כרגיל...

עשית לי את זה.. יותר נכון עשיתי לעצמי בקראי את סיפורך ! חבל שלא היית לידי

french lover

New member
מלאכית אדומה - חלק 4 - ההמתנה

אני לא יכול להפסיק לחשוב על הגוף הבהיר והלבן שלה.. זה בטח מדגיש את הפטמות שלה עוד יותר.. את הכוס שלה.. ובעיקר את הדגדגן שלה.. כשהיא חמה ורטובה.. דגדגן נפוח ואדמדם.. אולי לזה היא התכוונה ב"מלאכית אדומה"... הדק´ חולפות להן.. ואני כבר מת לדעת מה היא חושבת? "נע(א)למת?" אני שולח לה הודעה תרתי משמע.. כמה שניות עוברות ואני מקבל תגובה.. "אני קוראת, אל תפריע.." "או קיי אבל מהר, אני מתחיל להתגעגע.." אני משיב לה.. אין תשובה.. הדק´ עוברות ואני מתחיל להתארגן לשינה, גם ככה אין סיכוי שאני אפגש איתה עכשיו, נורא מאוחר.. אני הולך אל חדרי ומתפשט... מוריד את המכנס שלחץ עליי עד עכשיו, ואני מגלה שהזין שלי עוד עומד, וחזק.. הוא לא מוכן לוותר, הוא רוצה הרפייה... הוא רוצה להרגיש את ההרגשה הזו... שהרגלתי אותו להרגיש.., הוא רוצה לגמור ממש כמוני.. אני מדליק את הטלוויזיה ופותח הום סינמה, ערוץ 65.. ישר נגלות לעייני תמונות של זיון פרוע, אורגיה לוהטת בין 2 גברים לאישה.. בפוזה לוהטת.. היא שוכבת על הגב.. רגליים פשוקות.. ואחד מהם עם הראש בין הרגליים שלה.. מלקק אותה.. מעביר את הלשון שלו על הכוס שלה מלמטה למעלה.. ומשחק עם הלשון שלו בדגדגן שלה.. מעלה ומוריד אותו.. בעזרת האצבעות שלו הוא פותח לה את השפתיים על מנת להרחיב את הפתח שלה.. והוא נכנס בה עם הלשון.. מלקק אותה עמוקות.. מחדיר בה את הלשון שלו.. אני יכול לקנא בו.. איך הוא טועם אותה עכשיו.. איך הוא שותה אותה.. איך הוא מפנק אותה.. היא, תוך כדי הליקוק הזה, עוזרת לו בעזרת ידיה, משחקת עם הדגדגן שלה.. מאוננת לו מול הפרצוף.. כל כך קרוב... היא רוצה אותו עמוק בתוכה.. השני מעל ראשה של הבחורה, כורע על ברכיו, מוריד את הזיו שלו כלפי מטה.. ישר אל פיה.. היא מוצצת לו ויונקת אותו.. הזין שלו חייב להיות קצת רפוי, אחרת איך הוא מוריד אותו ככה?.. היא מעלה ומורידה את שפתיה על איברו.. מנסה להחדיר אותו כמה שיותר עמוק אל פיה.. מנסה לדחוף את כולו.. מידי פעם היא יורדת רק לכיפה ומוצצת אותה.. במשך כמה שניות שואבת אותה כאילו היא מנסה לשאוב ממנה את הכל.. הגבר מתענג ומרים את ראשו כלפי מעלה.. עוצם את עיניו.. היא, ממשיכה למצוץ תוך כדי הוצאת אנחות קטנות בזכות הבחור שעדיין יורד לה ומוצץ אותה.. הכוס שלה חלק, מגולח ויפה, אפשר לראות בין רגליה את הרטיבות שלה שמתערבבת עם הרוק שלו.. הזין של הבחור השני, ממשיך להישאב פנימה ואפשר לראות בפנים שלו כמה הוא נהנה.. אני כבר בלי תחתונים.. תופס את האיבר שלי ומשפשף אותו תוך כדי צפייה.. אני כל כך חם שאני מרגיש כבר מוכן לגמור.. אבל אני אוהב למשוך את זה.. למשוך את התענוג.. אני אוהב להגיע ל"כמעט" ולהפסיק.. להירגע כמה שניות ואז שוב להתחיל לשפשף.. אני תופס את הזין שלי מהבסיס, מלמטה, ומעלה את העור כלפי מעלה.. מעל הכיפה תוך כדי שפשוף בסיס הכיפה.. איזו הרגשה... הזין שלי כבר אדום.. וחם.. ואני ממשיך לשפשף אותו.. הבחור שהיה בין רגליה של האישה מתרומם לפתע.. ותופס את הזין שלו ביד.. משפשף אותו קצת כאילו הוא לא עומד לו מספיק.. הוא מתקרב אל בין רגליה... ומחדיר אותו פנימה אל הכוס החם, בוער והרטוב שלה.. הזין חודר פנימה בקלות והאישה מוציאה אנחה שקטה כשבפיה עדיין הזין של החור השני... הוא מתחיל לזיין אותה בפראות.. בלי עדינות.. בלי רוך.. והיא ממש נהנית מזה.. היא אוהבת את זה.. היא מפשקת ופותחת עוד ועוד את רגליה והוא נכנס ויוצא בא בפראות.. בכאב.. ובקצב הולך וגובר.. אחד מזיין אותה בכוס והשני מזיין אותה בפה.. שניהם כמעט באותו קצב... והיא.. כל כך נהנית.. אני עוד עם הזין ביד משיך לאונן ולפנק את עצמי.. וכל כמה שניות חייב לעצור כדי לא לגמור.. כי אני כל כך נהנה.. כל כך כיף למשוך את זה וכל פעם להגיע לכמעט ולעצור.. אבל אני מרגיש שעוד מעט לא אוכל לעצור.. שעוד מעט אני פשוט אשפריץ הכל.. הגבר שקיבל את המציצה, קם ונשכב על הרצפה.. השני יוצא לרגע מהאישה, והיא נשכבת על הגבר, תוך כדי החדרת הזין הרטוב שלו אל תוכה.. היא מתישבת עליו ומורידה את הגב שלה אל החזה שלו תוך כדי הבלטת התחת שלה.. הגבר השני נצמד אליה מאחורה... ומפשק לה את התחת.. והוא לאט לאט מחדיר את הזין שלו אל תוך פי הטבעת שלה.. החור שלה מתרחב.. והיא מתחילה להיאנח.. היא מתחילה לרכב על שניהם יחד.. חדירה כפולה.. אחד מקדימה ואחד מאחורה.. אחד בכוס שלה ואחד בתחת שלה.. והם מזיינים אותה עוד ועוד.. אני מהפוזה המגרה הזו כבר חושב שאני עומד להתפוצץ... אני שוב מגיע על סף גמירה ועוצר.. מפסיק את השפשוף, את הגירוי.. ורק מסתכל באורגיה הלוהטת.. הגבר שחודר מאחורה כבר לא יכול להתאפק.. הרי ידוע ששם יותר צר, ולכן הגירוי על הזין שלו יותר חזק והשפשוף יותר פעיל.. הוא ממש עומד לגמור.. הוא מוציא את הזין שלו מהתחת שלה ומתחיל לשפשף אותו.. בדיוק כפי שאני עושה עכשיו.. הוא משפשף אותו על התחת שלה... ומאונן.. ומשפשף.. עד שהוא מוציא אנקה קצרה והנוזל הלבן שלו יוצא החוצה בשפריץ אדיר... ישר על התחת שלה.. הזרע שלו יוצא ונוטף על התחת שלה נוזל כלפי מטה.. מרטיב את כולה... הוא גמר.. והוא כל כך נהנה.. אני מגיע לעוד שלב של כמעט.. רק שהפעם אני מרגיש שאני לא אוכל לעצור את זה.. הטישיו כבר מוכן ואני מצמיד אותו אל הזיו שלי.. לא רוצה להתלכלך.. אני ממשיך ומשפשף אותו עוד ועוד.. ואני מרגיש את החמימות גוברת.. את הגירוי הפנימי עולה.. ואיך כל השרירים מתחילים להתכווץ.... ו... אמממממממ..... זרם אדיר פורץ ממני.. נוזל לבן וחם.. באורגזמה חזקה ונעימה.. תוך כדי המשך שפשוף.. מה שרק מגביר את ההנאה.. אני ממש סוחט את הזין שלי... כדי להוציא משם את כל הטיפות.. את הכל.. הלב שלי דופק.. אני מרגיש אותו.. על המסך, הבחור השני כבר נמצא בפיה של האישה.. ולפי האנחות שלו, גם הוא הולך לגמור כל רגע.. היא ממשיכה ומוצצת לו.. תוך כדי זה שהיא משחקת עם הביצים שלו.. ואכן כמו שחשבתי. הוא מוציא את הזין שלו ממנה ומשפשף אותו מול הפנים שלה.. מול הפה הפתוח שלה.. היא רוצה אותו. היא רוצה לשתות אותו.. היא רוצה שהוא יגמור לה בפה.. הוא ממשיך ומאונן לה מול הפנים.. עד שהזרם שלו יוצא החוצה.. ישר אל פיה.. ואל שפתיה.. היא, עם הלשון שלה, מלקקת בתאווה את הנוזל החם.. הוא ממשיך לגמור לה על הפנים.. הפנים שלה מלאות זרע.. אבל היא אוהבת את זה... היא נהנית מזה.. היא חייה בשביל זה.. אני מנגב את עצמי, ולובש סתם מכנס של שינה.., לפתע אני נזכר, במלאכית שלי.. איך שכחתי ממנה.. מלאכית אדומה.. רק שהיא לא נעלמה לי.. המשך יבוא....

למעלה