french lover
New member
מלאכית אדומה...
" היי
" "זו הזדמנות אחרונה, אם זו, לא עונה אני פורש לישון! אין לי כבר כח לכל הסנוביות האלה!" "אני אלך לראות איזה סרט כחול בהום סינמה, ואני אביא ביד, כל כך הרבה זמן עבר מאז שזיינתי פעם אחרונה.." חשבתי לעצמי, כאשר שלחתי את ה"היי" ל"מלאכית אדומה".. "עסוקה?" אני שולח עוד הודעה.. "נו תעני כבר, עם שם כמו שלך אני אקח את שנינו לגן עדן של אורגזמות.. אני כל כך חם, שהייתי נוסע עד טבריה עכשיו בשביל זיון, הזין שלי עומד כבר שעה ואני לא מוצא מישהי אחת נורמאלית שתענה לי!" אני ממשיך וחושב.. "איזה מזל שיש את הום סינמה, אין כמו לשכב במיטה, מול סרט כחול טוב, לראות איזה זיון פראי, או איזו אורגיה לוהטת, מציצה טובה.. להסתכל ולאונן.. לשפשף את הזין שלי ולגרות אותו.. להפסיק שנייה לפני.. ולהתחיל שוב.. עד הסוף.. עד האורגזמה.. אמממ רק לחשוב על זה מגרה אותי עוד יותר.. האמת שזו לא פעם ראשונה שאני חושב על זה שלפעמים לגמור מאוננות, זה יותר טוב מלגמור בזיון.. ביחוד שאח"כ אפשר ללכת לישון, בלי דיבורים מיותרים וזיוני שכל.. "טוב.. אני מכבה את המחשב ומדליק את הטלוויזיה עכשיו.. ערוץ 65.. בטוח יש שם עכשיו איזה כוסית שנהנית מסקס, בדיוק כמו שבחורה צריכה להנות, איזה גבר מקבל מציצה של החיים, ועוד איזה 2 גברים, בטח מבצעים "חדירה כפולה" באיזו נערה.. " "לא.. מהיכן?" אני מקבל פתאום הודעה פרטית,שקוטעת את רצף המחשבות ומפתיעה אותי, סוף סוף מישהי עונה אחרי איזה 10 שפשוט התעלמו ממני.. טוב הפסד שלהן.. "אני מראשון ואת?" "בת-ים, בן כמה?" אנחנו שכנים.. אני בן 24 ואת?" "27 , אתה ילד.." "איך את יכולה להגיד את זה את אפילו לא מכירה אותי, אני מתערב שאני יכול לגדל אותך..." "אה באמת ואיך בדיוק?" היא עונה בכתב ספק מתנשא ספק מתעניינת. "אם את מספיק סקרנית, אולי יום יבוא ותגלי.. אבל אם את מוותרת, אני לא מהמציקים.. שיהיה לך לילה טוב.." שנייה לפני שאני זורק קללה באוויר ומנתק את הצ´אט, שוב הודעה פרטית.. "אני מאוד סקרנית.." "אחלה" אני עונה לה.. "אבל אני חייב להזהיר אותך מראש.." "מה?" "הסקרנות הורגת..
" "כן אני יודעת.. אני אקח את הסיכון.." "בחורה אמיצה.. בדיוק מה שאני מחפש..
" "מחפש? ולמה בצא´ט ולא באיזה מועדון?" "כמה סיבות.. אחת מהן היא שאני לא אוהב מקומות הומים, ובנוסף אני לא מאלה שמתחילים עם בחורות ככה, תתפלאי אבל יש בי גם ביישנות.. אבל הסיבה העיקרית, אני פשוט אוהב את זה.. אוהב את המסתורין.. לנסות לנחש מי הבחורה שבצד השני.. להכיר אותה.. את הראש שלה.. אוהב את ההפתעה.. אוהב את הריגוש שבפגישה עיוורת.. זה כיף.." "כבר יצא לך להכיר מפה מישהו?" אני שואל אותה.. "כן והיה זוועה.." "זה בגלל שלא פגשת אותי..
" "יכול להיות, אבל את זה אף פעם לא נדע.." "למה לא?" אני שואל בעצבים, שוב מישהי שמבזבזת את הזמן שלי ולא תיפגש איתי??? "כי החלטתי שאני לא נפגשת יותר..." “Never Say Never" אני עונה לה.. "אז? אני מחכה.." היא פתאום מתגרה בי.. "מחכה למה?" אני שואל "אמרת שתגיד לי איך אתה יכול לגדל אותי.. אז אני מחכה לשמוע.." היא שוב מתגרה.. "לא.. אמרתי שאם תהיי מספיק סקרנית אולי יום יבוא ותגלי, אבל את כנראה לא מספיק.." "דווקא חשבתי שתתאר לי פה.." שוב מתגרה ורומזת לסייבר.. אני משחק אותה לא מבין למה היא מתכוונת, ועונה לה.. "יש רק בעיה אחת.. זה לא בא בתיאורים.. אלא במעשים.." "אתה ישיר.." היא מטיחה בי.. "ואיך אדע אם באמת שווה להיפגש איתך אם אני לא יודעת על מה אתה מדבר?.." "אבל לפני רגע אמרת שאין סיכוי שנפגש.. אז מה קרה?" "אתה בעצמך אמרת.. Never Say Never... " "או קיי.. אני שמח שאת מסכימה איתי.. אז מתי נפגשים?" "חכה... לא כל כך מהר... חשבתי שאתה אוהב להכיר את הצד השני קודם לא?" "טוב נו.. ואני חשבתי שכבר יצא לי משהו הלילה..
" היא.. לא מגיבה.. "אז? מה אתה עושה בחיים?" "לומד ועובד ואת?" "רק לומדת.." "ומה עוד אתה אוהב לעשות?" "הרבה דברים.." ...המשך כבר מגיע...
" היי