מלאך

White-Cat

New member
מלאך

מישהו כאן יודע כיצד אני יכול לתקשר אם המלאך שלי ויוכל להסביר לי ? או שיתן לי אתר שילמד אותי איך ? תודה החתול הלבן

Justin Angel

New member
...

*ג´סטין מצביע על החתלתול ומתפוצץ בהתקף צחוק היסטרי* אין כזה דבר "מלאך אישי". אין כזה דבר גם כמו מלאך :)

Justin Angel

New member
אממ...

זה כבר סיפור אחר... וזה גם אמונה תפלה לפי דעתי. השאלה הנכונה פה היא למה בדיוק ישות תבזבז את הזמן שלה ב"להדריך" אותך? אני לא מוצא לזה שום סיבה הגיונית.

pumic

New member
יש לי תשובה בשבילך

לקחתי את זה מאיזו שהוא אתר ברשת לדעתי מה שאתה מתכוון זה תקשור ותקן אותי אם אני טועה קצת על תקשור מה זה תקשור? תקשור זה הכינוי לדרך לדבר עם ה"מלאכים או הנשמות השומרים שלנו" שנקראים גם "המדריכים" שלנו...עם תרגול נכון, נוכל להיפתח לתקשור ולתקשר עם המדריכים הרוחניים שלנו. איך מתרגלים תקשור? כדי לתקשר עלנו להיכנס למצב של מדיטציה עמוקה מאוד.עם הזמן זה הופך להיות קל יותר. מי הם המדריכים הרוחניים? המדריכים הם ישויות או נשמות, יכול להיות מהגלגול הקודם שלכם, יכול להיות ישויות שנועדו לעזור לנו, הם יודעות הכל על הכל כמעט, הם יכולים לתת לכם תשובות ועצות על שאלות שאנו שואלים. לאחר שאנו כבר במצב של מדיטציה עמוקה.אנו מתחילים את תיגול התקשור. שלב ראשון דמינו את עצמכם מרחפים באולם גדול בתוך אור לבן ,ותהנו מהמצב הזה. שלב שני דמיינו ישויות של אור סביבכם, חושו את אהבתם ופתחו את לבכם לקבלם. קדמו אותם בברכה ותחושו כיצד הם פותחים לפנכם שער גדול לעולם של אהבה ואור. שלב שלישי דמיינו את עצמכם ניכנסים בשער האור.והיכנסו לתוך האהבה והאור בשלווה. שלב רביעי נסו לחבר את עצמכם לאנרגיות של הסובבים אותכם. נסו לחוש ולראות את הסובבים לאט לאט. שלב חמישי לאט לאט מישהו מהנוכחים יגש אלכם,ברכו אות לשלום,חושו את אהבתו אלכם חושו את אהבתו אליכם, יהיו פתוחים לקבל, הבינו והאמינו שזה אמיתי. שלב שישי הניחו לרשמים האנרגטיים שלכם לקלוט איך המדריך שלכם נראה? מה הוא מקרין? אל תשפטו את התחושות, המראות, ותמונות, חושו את מה שהמדריך מקרין. שלב שביעי האם נוח לכם בקירבתו?האנרגיות שלכם לא דוחות? אם אינכם מרגישים בנוח היפרדו בברכה ופנו למדריך אחר אשר נמצא לידכם, ברגע שאתם מרגישים בנוח עם אחד הישויות שפגשתם, עברו לשלב הבא. שלב שמיני בקשו מהמדריך שלכם לפתוח בתקשור על ידי קשר מילולי או מנטלי.שאלו את השאלות שמטרידות אותכם,או בקשו יעוץ לדבר כל שהוא. שלב תשיעי אחרי שקיבלתם את התשובות הודו למדריך ולכל האור שסביב ובקשו מהמדריך שבחרתם שיגן עלכם מכל רע,ויעזור לכם בכל דרך. תקשור חוזר כאשר ברצונכם לתקשר,חזרו שוב על הצעדים עד שאתם מגיעים שוב למקום שבו פגשתם את המדריך, דברו איתו דרך מחשבותכם דמיינו שזה קל לתקשר ואתם הולכים ומתחזקים ביכולת התקשור הזמינו את המדריך קרוב אליכם , הרגישו את האנרגיה שלו, את האהבה שלו .אליכם ודברו איתו אתם יכולים לשאול כל דבר ותמיד יהיה לו תשובה (מקרים נדירים מאוד (שאין תשובה למדריך כאשר תצליחו לתקשר,כל חייכם ישתנו לטובה.מישהו ישמור ויעזור לכם. בהצלחה

wicca_sphere

New member
לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב בעצמי

אולי כי זה אני רשמתי?
? חחח... אבל מה שרשום שמה (שכמו שציינתי רשום באתר ש-ל-י) נכון בהחלט וגם בדוק! מקווה שעזרנו לך cat wicca sphere

Justin Angel

New member
אני

לא הייתי מתגאה בזה. אתה בכל לא לקחת בחשבון את זה שהישות הזאת עלולה להיות עוינת.

nepthys

New member
אני לא חושבת שעל ידי תרגיל כזה פשוט

ובעזרת יכולת ריכוז של אדם ממוצע, באמת אפשר ליצור קשר עם יישות *נפרדת* מהאדם עצמו. ככה שלדעתי, זה סתם תרגיל חמוד אבל חסר תועלת בעניין הזה.

Justin Angel

New member
שטויות אגנוצנטריות!

שוב התפיסה חסרת התולעת הזאת שמעמידה את בני האדם במרכז. "למה המדריך יגיע לכאן? כי אני ביקשתי ממנו!" ואתם לא חושבים שלישות של היקוטם שקיבלה חיי נצח יש משהו יותר טוב לעשות בזמן מאשר לעזור לכם? אתם פחות מגרגירי אבק בעיניה. אני מכיר את הרעיון הזה של רוחות-מנחות\פיות\מדריכים ולפי דעתי הוא שגוי. מכיוון שתמיד מביטים על זה מנקרודת המבט של בני האדם ולא מנקודת המבט של הישות וזה תמיד שגוי.

יופיאל

New member
מהם בני אדם?

מהם בני אדם? ישויות גבוהות שבחרו לרדת למימדים הנמוכים. אותם ישויות שנשארו מאחור – הם המדריכים שעוזרים לנו לאחר שאנחנו בגלל ש"נפלנו" לתוך עולם החומר שכחנו את המקור האלוהי שממנו הגענו , שכחנו כמה אנחנו מדהימים באמת. כל הנשמות הן בעלות חיי נצח , רק הגוף הגשמי הוא ארעי , כמו בגד שאנחנו מחליפים. גם המלאכים – הם לא ישויות עליונות עלינו , אנחנו יכולים להגיע יותר רחוק מהם... המדריכים הם חברינו שבחרו לעזור לנו להזכר בחלק הגבוה של הנשמה שלנו , הם נשארו מאחור כדי להזכיר לנו מי אנחנו באמת. המבחן הגדול של העולם הזה הוא ליפול אל תוך החומר , וללמוד לצאת ממנו ולהתעלות בחזרה למימדים הגבוהים גם כשאנחנו במימדים הנמוכים. וזה כל העניין של להתגבר על פיתויי החומר ולהתעלות מעל היצר החייתי שקיים בנו , ולהתחבר חזרה אל המקור האלוהי. באור ואהבה , יופיאל המלאך

Justin Angel

New member
איזה שטויות

זה מדהים כמה מיסטיקה אפשר לדחוף לתוך הודעה אחת. עוד פעם אותו נקודת מבט אנשוית אגוצנטרית. בני אדם הם אוסף של חומרים ביולוגים ונשמה. אתה צריך לשאול את עצמך אז תמיד "למה?". הנה כמה "למה" בקשר לתאוריה המפורחת שלך. למה היקום הסכים שחלק מהישויות "יפלו"? למה היקום הסכים שחלק מהם יישארו? למה היקום חילק את אתה יודע מה? אני לא מסיים את ההודעה הזאת אפילו. זאת פעם ראשונה שאני עושה את זה ואני מקווה שפעם אחרונה. ההודעה שלך פשוט לא שווה תגובה. אתה לקחת יותר מדי מושגים ועוויתת להם את המשמעות. זה יותר מדי אפילו בשבילי. אני מתפלא שמה שכתבת בכלל יוצר משפט הגיוני. אני משאיר אתוך עם מחשבה אחת "למה שהיקום ירשה את זה?". הכל מתחיל ביקום ומסתיים בו. אתה הצגת רק אוסף של השערות אגוצנטריות. זאת גם לא הפעם הראשונה שאני שומע את התאוריה הזאת במדויק אז אני משער שאתה לא חשבת אליה וכל מה שאתה עושה זה משנן מה שמישהו אחר אמר לך.

morning star

New member
תשתחרר קצת...

אתה מתעקש לראות הכל דרך עיני הפיזיקה, מתי תבין שהפיזיקה היא מדע אנושי, הגדרות אנושיות, ניסיון למצוא את החוקים שמאחורי "כוחות" הטבע - והרי רב הנעלם על הידוע, תאוריות פיזיקליות ישנן רבות, ואפילו לאחרונה נשמעו קולות בקהיליית המדענים כי ייתכן ונכונותם של החוקים הפיזיקליים הם "מקומיים" בלבד, וכי במקום אחר ביקום ה"חוקים" יהיו שונים. נסיון נואש להכיל בתוך המוח האנושי הסופי את האינסוף... גם אני הייתי פעם במקום הזה. שלך הנווד

Justin Angel

New member
פעם שעברה

והפעם לפניה שתלית הודעה הייתי מאוד נדיב והחלטתי לא להגיב. עכשיו הנה התגובה שלי "תשיג חיים". אתה שוב פעם מברבר בלי שום קשר לנושא שקודם. קוראים לזה "תגובה" כי אתה מגיב על הנושא שבא קודם ולא בגלל שאתה מתחיל לדבר על כל נושא שעולה לך בראש. ועכשיו תגובה לברבורים שלך: אני אודה לך אם תפסיק לנסות להקטין את מקומי בהתחשב בכך שאני לא זילזלתי לרגע אחד בזה שיש לך ניסיון , במשפטים כגון "... גם אני הייתי פעם במקום הזה". אני מאוד שמח בשבילך שפעם חשבת כמוני ,והיום אתה יצור נאור ועליון, אבל להגיד את האמת לאמיתה זה לא מעניין אותי. לא רק שזה לא מעניין אותי אני מחשיב את ההודעה שלך כבזבוז מוחלט של בייטים , הן על המחשב שלי והן על מסד הנתונים של תפוז. אני לא מאמין שאני באת יושב זמן ומקדיש להגיב לאוסף המילים הרנדומליות שלך, שבמקרה יוצרות משפט הגיוני. אני לא אכנס איתך לדיון בחוקי הפיזיקה פעם שנייה בתוך תגובה. אם אתה רוצה תפתח נושא נפרד ואני אהיה נשמח וטוב-לב לחוות את דעתי.

morning star

New member
סלח לי, מורה דגול

אני מצטער על כך שאני מעז לנשום בלי פקודתך, כל שכן לכתוב בכלל בפורום זה תגובות להודעותיך הגאוניות הראויות להערצה. חיים? יש לי מספיק, תודה. הנווד

Justin Angel

New member
נסלח

ושוב פעם לא הגבת להודעה שלי במלואה , אלא בחרת כל נושא שעולה לך לראש ורשמת שם. לא לימדו אותך אי פעם הבנת הנקרא?

morning star

New member
אין ממש טעם

להגיב להודעות האלה. במיוחד כאשר אתה בוחר לרדת על אנשים כאוות נפשך. לא למדת אף פעם תרבות דיון? הנווד

Justin Angel

New member
זה היה

אחרי או לפני שמלמדים אותך ש"תגובה" אמורה להיות מקושרת כלשהו למה ש"מגיבים" עליו? בכל מקרה אני רק "יורד" על אנשים שמדברים בהתגלמות הטפשות , למזלי אתה נכנס בדיוק בהגדרה הזאת אז אין שום בעיות.

morning star

New member
אתה באמת מקשה

על אנשים לחוש חמלה כלפיך ומנסה לגרור אנשים לעימותים, למין הרגע הראשון שנכנסת לפורום. חבל.

Justin Angel

New member
אני חשבתי שביקשתי ממך להפסיק

להמעיט בערכי. למה בדיוק שאנשים יצטרכו להרגיש עליי חמלה? בגלל שאני צועק לכם את האמת לאמיתה בפרצוף שאתם טועים מאוד ולחלקכם פשוט קשה לקבל את זה? כי אני לא מתנהג כמו צבוע שאני עושה את זה?

למעלה