יש לי תשובה בשבילך
לקחתי את זה מאיזו שהוא אתר ברשת לדעתי מה שאתה מתכוון זה תקשור ותקן אותי אם אני טועה קצת על תקשור מה זה תקשור? תקשור זה הכינוי לדרך לדבר עם ה"מלאכים או הנשמות השומרים שלנו" שנקראים גם "המדריכים" שלנו...עם תרגול נכון, נוכל להיפתח לתקשור ולתקשר עם המדריכים הרוחניים שלנו. איך מתרגלים תקשור? כדי לתקשר עלנו להיכנס למצב של מדיטציה עמוקה מאוד.עם הזמן זה הופך להיות קל יותר. מי הם המדריכים הרוחניים? המדריכים הם ישויות או נשמות, יכול להיות מהגלגול הקודם שלכם, יכול להיות ישויות שנועדו לעזור לנו, הם יודעות הכל על הכל כמעט, הם יכולים לתת לכם תשובות ועצות על שאלות שאנו שואלים. לאחר שאנו כבר במצב של מדיטציה עמוקה.אנו מתחילים את תיגול התקשור. שלב ראשון דמינו את עצמכם מרחפים באולם גדול בתוך אור לבן ,ותהנו מהמצב הזה. שלב שני דמיינו ישויות של אור סביבכם, חושו את אהבתם ופתחו את לבכם לקבלם. קדמו אותם בברכה ותחושו כיצד הם פותחים לפנכם שער גדול לעולם של אהבה ואור. שלב שלישי דמיינו את עצמכם ניכנסים בשער האור.והיכנסו לתוך האהבה והאור בשלווה. שלב רביעי נסו לחבר את עצמכם לאנרגיות של הסובבים אותכם. נסו לחוש ולראות את הסובבים לאט לאט. שלב חמישי לאט לאט מישהו מהנוכחים יגש אלכם,ברכו אות לשלום,חושו את אהבתו אלכם חושו את אהבתו אליכם, יהיו פתוחים לקבל, הבינו והאמינו שזה אמיתי. שלב שישי הניחו לרשמים האנרגטיים שלכם לקלוט איך המדריך שלכם נראה? מה הוא מקרין? אל תשפטו את התחושות, המראות, ותמונות, חושו את מה שהמדריך מקרין. שלב שביעי האם נוח לכם בקירבתו?האנרגיות שלכם לא דוחות? אם אינכם מרגישים בנוח היפרדו בברכה ופנו למדריך אחר אשר נמצא לידכם, ברגע שאתם מרגישים בנוח עם אחד הישויות שפגשתם, עברו לשלב הבא. שלב שמיני בקשו מהמדריך שלכם לפתוח בתקשור על ידי קשר מילולי או מנטלי.שאלו את השאלות שמטרידות אותכם,או בקשו יעוץ לדבר כל שהוא. שלב תשיעי אחרי שקיבלתם את התשובות הודו למדריך ולכל האור שסביב ובקשו מהמדריך שבחרתם שיגן עלכם מכל רע,ויעזור לכם בכל דרך. תקשור חוזר כאשר ברצונכם לתקשר,חזרו שוב על הצעדים עד שאתם מגיעים שוב למקום שבו פגשתם את המדריך, דברו איתו דרך מחשבותכם דמיינו שזה קל לתקשר ואתם הולכים ומתחזקים ביכולת התקשור הזמינו את המדריך קרוב אליכם , הרגישו את האנרגיה שלו, את האהבה שלו .אליכם ודברו איתו אתם יכולים לשאול כל דבר ותמיד יהיה לו תשובה (מקרים נדירים מאוד (שאין תשובה למדריך כאשר תצליחו לתקשר,כל חייכם ישתנו לטובה.מישהו ישמור ויעזור לכם. בהצלחה