מלאך
בלבן

ראיתי את הקטע הראשון עם הבחור הגרמני

באמת, רמה גבוה ביותר, שר יוצא מן הכלל. באמת רציתי לשאול אם הוא הומו, וראיתי שכתבת שנעזוב את הנשיות שבו.

זה נראה כמו ילד שכבר שנים לומד את מיקצועות

הבמה, בבית ספר מיוחד לאומנויות. גם מייק למד לבסוף אצל ז'אן רנאר וטורנייה, והם שיפרו את היכולות שלו, שהיו מצוינות גם לפני שפגש אותם.

ראיתי את you are not alone אני מבינה שהוא זכה

במקום הראשון בכוכב נולד הגרמני. הבחור, כישרון אמיתי. אני מבינה שמצאו כישרון כזה, אולי הממשיך של מייק שלנו ?

mike 1970

New member
רבותיי אל תשכחו דבר חשוב...

אם כל ההערצה של מייק לאלביס, ושירים שמייק חידש וגם אלביס חידש... עדיין מדובר בשני זמרים שונים שאי אפשר להשוות בניהם... כל אחד טוב במה שהוא עושה... אלביס יותר נוכחות (בגדים, קול, תנועות גוף) ומייק יותר מביא אווירה קלילה, וברור שגם הקולות של שניהם נשמעים שונה... אבל דבר אחד יש בניהם משותף שכולכם רואים, הם הצילחו להכנס לליבותיהם של אנשים...

Kelin

New member
אני גם חושבת שאין מה להשוות

אלביס זה אלביס ומייק זה מייק . לכל אחד מהם היה קול טנור גבוה ומיוחד , כל אחד והיכולות שלו , וכמו שאורי רשם העיקר שהם נכנסו לליבותיהם של אנשים .

דניבויss

New member
חחחח תיקון אלביס זה היה קול בגוון יותר בין

בריטון לטנור ,שהיה נוגע גם בצלילים של טנור .

דניבויss

New member
הדבר שאני רואה משותף ביניהם

אף על פי שאלביס זה מיתוס ,,,המשותף זמרים אמיתים שכיום אין הרבה ,ושתרבות המוסיקה היום מאפשרת לכל "זבל" או זבל אפילו לא במרחאות -להיות זמר.

תדעו לכם שלדניאל יש ידע מיקצועי ביותר, הוא

למד את כל הדברים האילו. תדעו לכם שדניאל גם יכל להיות זמר, יש לו קול יפה. אנחנו נבקש מדניאל שיעביר לנו קישור שלו עצמו שר, ואז תשמעו את הקול שלו.

Malka61

New member
ברוך הבא דניאל עכשיו יש לנו שתיים../images/Emo24.gif

בן כמה אתה ? והאם אתה מגדיר את עצמך מעריץ של מייק או של אלביס ?

מלכה, מדובר באורי, שגם הוא אוהב את אלביס

דניאל יכנס לפורום מאוחר יותר, והכינוי שלו הוא "דניאל פרל". mike 1970 הוא אורי.

Kelin

New member
רזה או שמן מה זה משנה הוא שר מדהים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וזה מה שעשה את מייק ברנט כל כך מיוחד you have lost that loving feeling אחד השירים הכי יפים לדעתי ! והוא שר את זה יותר טוב מהמבצע המקורי

Malka61

New member
הוא מכוער לעומת מייק שהיה חתיך לא נורמלי

טום ג'ונס נראה כאילו יצא מטוסטר שרוף חח

דניבויss

New member
זה תלוי בתמונה בתאורה וכל מיני ,

תום בעצם היה יותר בקטע של חיית במה מדהימה עם קול יותר מיוחד ומתוחכם מאלביס ומייק ,כינויו בעולם הפופ היה the voice והנה פה עדיין כיום בגיל 67 --אז אם היום כך תבינו מה היה לפני עשרות שנים ,,טום תמיד היה עם יכולות ווקאליות מדהימות ,בקיצור הוא היה ועדיין "חייה רעה ," הנה פה באחד השירים במופע לפני כחודש לזכר דיאנה הנסיכה במלאת 10 שנים למותה .מבחינה מיקצועית גדולי האומנים בעולם מעריכים והעריכו את טום ---סר טום ג'ונס תואר מלכותי ממלכת אנגליה ,-מעריכים אותו בזכות קולו היחודי מאוד ויוצא דופן .בבקשה ופה 1970 הנה 1994 בגיל 54 חייה רעה :)

אהבתי הכי את "אני שאין לי שום דבר" כי זה שיר

מוכר, והוא שר את זה מאוד יפה. מאיזה סרט הבחור והבחורה שנמצאים בשיר הזה ?

Malka61

New member
רזה מדי ?

נראה לכם שהיה לו חדר כושר להתאמן ולפתח שרירים ?
הוא היה רזה כן אבל ברמה הנורמלית והיפה

mike 1970

New member
לפי דעתי

היופי הגדול במייק היה המבנה גוף שלו... יש אנשים שמתאים להם מבנה גוף גדול, אבל למייק לא היה חסר שומנים או שרירים כדי לעשות את עצמו לנאה...

crazzywak

New member
ככה אני הכי אוהב איך שהוא נראה

כל כך יפה וצעיר, שר כל כך יפה... :)

סיגלוש../images/Emo24.gif

קודם כל מה שלומך?? איך את מתסדרת גם בהכנות לחתונה וגם לעבוד וגם להיות בפורום אני פשוט גאה בך שאת מוצאת זמן לכל הדברים האלה תמונות מהממות מייק פשוט היה יפה תואר לא משנה אם הן בשחור לבו או בצבועוני שיהיה לך ערב טוב אוהבת שירן

למעלה