מלאך
בלבן

דניבויss

New member
וגם את זה מאוד אהבתי ,את השילובים

בין כולם,,,ממש קטע יפה בבקשה ,,,,מבחינתי זה היה כייף לשמוע וגם לנסות את עצמי בקטעים ,,,מאוד אהבתי את השילוב ,אני אישית בשביל הכייף ניסיתי וזרמתי חופשי בסולמות של כל שלושת החברה ללא בעיה יתרה . היו פה שילוב של בריטון קל ,טנור וטנור קצת גבוה ,,הכוונה למייק ,,, בבקשה

דניבויss

New member
אני אישית מאוד אוהב איך הוא עושה את

לואי ארמסטרונג והקטע הזה לא ראיתי אותו אף פעם ,,ממש נהדר.אהבתי פה יותר את הבטחון שלו ,,בהחלט פה הוא יותר זורם על הבמה ויותר בשל ,בהחלט קטע נהדר. בבקשה

דניבויss

New member
../images/Emo32.gifולאנשים שאוהבי מוסיקה

הגברת הראשונה בעולם של המוסיקה הקלה ,,,בת 70 עם קריירה של 53 שנה לערך ,אשה שהרבה מאוד אנשים רצינים ניסו להבין ולנתח את היכולות הווקאליות המדהימות ברמה שקשה להסביר ,שימו לב פה ,,בגיל 70 זה חורג מכל הבנה של מציאות ,,,לחלוטין תופעת טבע ,,,בבקשה בגיל 61 במופע טלוויזיה בשנת 98 ,להיט מסרט גיי'מס בונד יהלומים לנצח משנת 64 האמ אמ אמ של מה שנקרא דיווה ,,זאת זמרת שהשליטה מבחינת טכניקה של שירה ויכולת קולית הם מהמדהימים שיש בכלל בעולם ,ב77 ניבחרה כבר אז לזמרת מוסיקה הגדולה ביותר בעולם ב50 השנה האחרונות וב 73 באלברט הול באנגליה ,,האשה הזאת קבלה כל פרס שקיים עליי אדמות ,ומבחינת שירה היא עושה פורפרה מכל הזמרים הגדולים שאנחנו מכירים ,,זה סדר גודל ברמה שונה מבחינה קולית ,משהו מעל ומעבר לדברים המקובלים ,זאת קטגוריה לכשעצמה ,פה למשל היא פשוט מרימה את האמ אמ של השחקים

שיר קצבי וטוב, וגם הקול שלה טוב בקליפ הוידאו

get this party started , רק איך היא לא מתביישת לחשוף את השד שלה בגילה.

דניבויss

New member
חחח יש לה שד אבל שיש הרבה יותר צעירות

במצב הרבה יותר גרוע ,,,שימי לב איזה חיות וכמובן בגיל 70 איזה מראה ,,מדהים

פנטסטית ב "גולדפינגר", רואים שהיא שרה מכל הלב

בכל שיר האישה הזו נותנת את כל הנשמה שלה, כאילו זה היה השיר היחיד בעולם באותו רגע. היא נראית מאוד מאוד טוב לגילה, אין לי ספק שהיא עשתה ניתוחים וגם משקיעה בעצמה המון כדי להראות בגילה בצורה כזו. חוץ מזה, מצלמות הטלביזיה מיפות אותה, גם מאפרים אותה במשך מספר שעות לפני המופע. אין לי ספק, שאם תפגוש אותה כשהיא רק התעוררה מהשינה, היא תיראה הרבה יותר מבוגרת. יש לי את הדיסק שלה עם השיר הזה בדיוק, אנחנו לרוב שומעים אותו במכונית.

אין ספק, יכולות ווקאליות מדהימות יש לשרלי

בייסי, בקלות היא שרה את somehow . כיף לשמוע אותה וגם לראות אותה, צעירה תמיד, נותנת את הנשמה בכל שיר שהיא שרה, לבושה בבגדים לתפארת, אין לי מה להגיד, אני בעצמי נהנית מהשירים שלה. יוכול להיות, שבגלל זה שהיא כושית, קל לה יותר לשיר באיכות כזו.

גם בקטע "קמוץ אגרופים והילחם" וגם ב " את השמש

הזורחת שלי", שמתי לב שהלבישו לו חליפה, וזה עושה שהוא יראה שמן יותר ממה שהוא באמת. הג'קט ממלא אותו בחלק העליון של הגוף שלו, ולא רואים שהוא רזה כל כך. אני רואה שהעבירו את כל הדי וי די קי סרה לאינטרנט, זה טוב מבחינת מי שלא רוצה להוציא יותר מידי כסף. המעריצים השרופים שלו, קנו את הדי וי די ורואים אותו בטלביזיות הגדולות שלהם, כמו שצריך. גם נדב ושונית עשו די וי די שלו עם התירגום וכמה קליפים לשירים שלא קיימים לצפיה.

גבר נאה עם פנים יפות מאוד, אני לא יודעת למה

נטפלת לרזון שלו. היום ידוע שאנשים רזים בריאים ויפים יותר. לא לשכוח שהרבה גברים ( במיוחד במדינה שלנו ) מגדלים מהר מאוד כרס, שתופחת ותופחת במשך השנים ( במיוחד בשנים הרבות והארוכות של חיי הנישואין ) והם נראים דוחים למדיי. תודה לך שהעברת לנו את הקישור עם ההופעה החיה של הקהל, שיושב בשקט. הוא כל כך יפה בהופעה הזו. אין ספק, שהוא רזה מאוד. אם היה נמוך, הרזון היה פחות נראה לעין. אבל מייק שלנו ניחן בגובה, לכן רואים עליו שהוא מאוד רזה. כל אחד והמבנה גוף שלו.

אוי מייק מייק, נשאר צעיר לנצח, מעולם לא עבר

את גיל 30. בני גילו, שתהבגרו בנתיים, פשוט מקנאים מהצעיר הזה שלא יזדקן. תודה לך דניאל על הבאת הקטע של מייק, נדמה לי מאותה הופעה עם המראיין שניתן בדי וי די קי סרה, אבל שמה נתנו רק את "אבל בתוך האור". קנית את ה די וי די קי סרה, או שבתור מעריץ של אלביס, אתה מעדיף לקנות רק את הפוסטרים ודיסקים שלו. שילשום הייתי בטאואר רקורדס בעזריאלי, והגעתי למדף של אלביס פרסלי. אני מוכרחה להגיד שיש לו הרבה דיסקים, יש לו גם יותר שירים מאשר למייק.

Malka61

New member
מייק עצמו אם אינני טועה העריץ את אלביס../images/Emo168.gif

גם לי יש את הדיוידי קי סורה אין אותו כבר על המדפים בחנויות בדקתי. מייק ישאר צעיר לנצח

שלום וברכה לך דניאל

בזמן שאני יושנת, אתה ער וכותב ומשתתף. אני שמחה שחזרת אלינו. רק לפני רבע שעה פתחתי מחשב, ואני רואה שיש לי כמה קטעי וידאו לראות. נתחיל עם הראשון, ולפי הזמן נמשיך הלאה. you have last that loving feeling אני לא יודעת מי שר את המקור, אבל, האם אלביס שר אותו לפני מייק ? אלביס בהופעה חיה, כולו מזיע, בדיוק כשאומר ש"אני כורע ברך למענך" אלביס כורע בעצמו ברך. אנחנו, המעריצים של מייק, חושבים שדווקא מייק יותר מוצלח בשירה ממנו. בקשר לרזון, אולי בגלל שאתה קצת שמנמן, גבר רזה מידי לא נראה לך. דע לך דניאל, שהצטרף אלינו עוד דניאל לפורום, אומנם צעיר, אבל כשיש לו זמן הוא כותב פה. אתה כמובן תהיה דניאל מספר 1, כי אתה ותיק יותר, והוא יהיה דניאל מספר 2 כי הוא חדש.

דניבויss

New member
חחח בעולם חושבים אחרת ,אבל כל אחד וטעמו ,

מייק היה לו קול נהדר ,טנור גבוה עם צבע יפה וכח מתפרץ ,אבל מיק שיחק הרבה על השילוב של הצלילי ראש ,עד הפלצט שזה כבר הכאילו חצי קול שליש קול הדק שהוא הוציא ,,מצד שני אלביס כל המנעד שלו מלמטה עד למטה זה קול עם יותר נפח ועוצמה ,בששני הגרסאות שומעים ,אלביס שר עם נפח רציני ,ומייק שם דגש על היכולת משחק של צלילי פלצ'ט חצי פלצ'ט ,,, אלביס בתקופתו האחרונה היה קצת בכיוןן קל של הפקה קלאסית כי היו לו את היכולות בבשר הקולי , בכל מקרה זה שני סוגים שונים של קולות ,וכל אחד כבודו במקומו ,אני ומאחר ויש לי את הידע אם היה לי את האופי אפילו ללמד ,,אז אני תמיד מסתכל אחרת על דברים במיוחד בושא הקול

דניבויss

New member
מה אתם אומרים על הילד המוכשר

הזה בטרוף ,מכוכב נולד הגרמני ,,,עזבו את הנשיות שבו ותתיחסו לכשרון הבימתי היוצא דופן ,יכולת משחק ויכולת קולית ויכולת הבעה ,זה ממש מדהים בגיל הצעיר הזה ,,,, הנה -זה שיר קשה של שירלי בסי ,,,פה מדובר כבר ברמות של טכניקה ושליטה הרבה יותר מתוחכמים ,,מה דעתכם זה טבעי וקצת לימודים ,או שזה נראה כמו ילד שכבר שנים לומד את מיקצועות הבמה ,בבית ספר מיוחד לאומנויות ,בכל מקרה הכשרון נהדרררר. ופה וזה -מדהם

דניבויss

New member
זה פשוט נהדר איך שהוא משחק עם צבעי קולו

ומתאים את עצמו בצורה טוטאלית לדמות לסגנון ולמשחק /תנועה -הנה פה -של שירלי האמת ,זה מפחיד הרמה שכבר נימצא צעיר כזה ,,וואו ,,,,שימו לב לרמה לעומת כוכב נולד שלנו ,,לפחות הצעיר הזה זה בכמה רמות מעל מכל בחינה אפשרית של תחום הבמה .

את השיר "אני חזק לחיות בלעדייך" אני מכירה

והבחור ( קוראים לו תום ? ) שר אותו בצורה מדהימה. באמת תודה לך דניאל שאתה מכיר לנו את הבחור בפעם הראשונה. בן כמה הוא ?

כן, ראיתי את הקטע האחרון של הבחור הכישרוני

הזה, ובגללך דניאל, הפסדתי את התחלת החדשות, עם כל הקטעים היפים שאתה מביא לנו. השיר "אני לא מת" שבו הוא נשכב על הבמה, שיר טוב. גם המוסיקת רקע שמלווה אותו היא קצבית וזה עוזר לכל אחד לשיר יותר טוב. גם הסאונד טוב. את כוכב נולד הישראלי אני שומעת כרקע בבית, כי יש אנשים אחרים שאוהבים את התוכנית הזו. אם זה היה תלוי בי, לא הייתי רואה אפילו לא תוכנית אחת, כי אני נגד תחרויות. אני בעד שיתופים והידברות ( עם מי שאפשר לדבר ) ולא תחרות של אני יותר טוב ממך. כאשר אני שומעת את המילה "תחרות", אני יודעת שלא אראה או אלך לראות תוכנית כזו, פוסלת את זה מיד.

למעלה