מלאך
בלבן

M i k e s F a n

New member
מלאך ../images/Emo189.gif בלבן

ערב טוב לכולם
יונית אני יודעת שאת אוהבת מלאכים
אז התמונה הזאת
מוקדשת לך
אני מבינה שלא תתנגדו לקבל כמה תמונות של המלאך שלנו בשחור לבן.... אז.......
שלכם ב-
סיגל

M i k e s F a n

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif

M i k e s F a n

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif

mike 1970

New member
פעם שמעתי שמייק...

עונה על שאלה ששאלו אותו "האם הוא חושב שהוא נראה טוב?" אז מייק אומר בצניעות "שהוא לא חושב כך, והוא חושב שהוא רזה מאוד" הסתכלתי על התמונה הזאת... והוא לא כזה רזה... הוא סבבה לגמרי... הלוואי שאני יהיה חצי ממה שהוא...

Kelin

New member
הוא היה רזה מאוד ובשנים 74' - 75'

הוא קצת השמין בגלל התרופות שנטל. יופי של תמונות סיגל'וש Thank You ! אני כל יום מתפעלת איזה יופי מיוחד היה לו

Malka61

New member
אכן מלאך ולפי מה שהבנתי מהסרט

נתנו לו גלולות של קורטיזון נגד דיכאון וכולם יודעים שקורטיזון משמין את הבן אדם. אבל למייק זה אפילו החמיא אין מה להגיד .

Malka61

New member
כן זה היה בראיון בסרט הדוקומנטרי

שמנחה שאל אותו האם אתה חושב שהעובדה שאתה יפה הוסיפה להצלחתך ? ומייק ענה שיותר חשוב לו לשיר טוב ולדעתו הוא רזה וגבוה ובכלל לא יפה .

Kelin

New member
אפשר לראות פה את אחד הדברים שאני הכי אוהבת

במייק, וזאת נקודת החן שבעינו הימנית מתחת לגבה ! איזה מתוק ויפה לו ! שמרתי את התמונה כטפט במחשב

דניבויss

New member
מייק היה עם כריזמה מיוחדת ,גובה יפה

אבל פיזית אפשר לאמר קצת רזה מידי ,ולחלוטין לא הי מזיק לו אילו היה יותר מתאמן וקצת משפר את הפיזיות החיצונית , אבל זה לא משנה כי אהבו אותו גם רזה מאוד .

דניבויss

New member
מייק היה עם כריזמה מיוחדת ,גובה יפה

אבל פיזית אפשר לאמר קצת רזה מידי ,ולחלוטין לא הי מזיק לו אילו היה יותר מתאמן וקצת משפר את הפיזיות החיצונית , אבל זה לא משנה כי אהבו אותו גם רזה מאוד .

דניבויss

New member
אישית אני חושב שגבר צריך שיהיה לו קצת משהו בפ

בפיזיות ,יותר צורה במיוחד על במה ,,,כשאתה בנוי יותר אטלטי ויותר ספורטיבי ומוצק ,גם הבגדים יושבים עליך יותר טוב ,זה לפחות מבחינת המושג של גבר ועוד איש במה זה הרבה יותר מרשים ,, הנה פה שני ענקים שמייק העריץ ביותר טום בגיל 40 לערך ,זה איש שפיזיות ובריאות זה בנישמתו ,

דניבויss

New member
ואלביס שהיה ידוע כפריק של קרטה

הבגדים ישבו עליו ,לפני שהתנפח מהתרופות וכל השטויות שהיה לוקח --הדברים ישבו עליו כמעט כמו על מטאדור ספרדי ,פה הוא מתלוצץ קצת עם מוחמד עלי

דניבויss

New member
היו שירים מסוימים שאלביס ביצע

שמייק גם ביצע אותם ,אחד השירים זה You've Lost That Lovin' Feeling הנוכחות הקולית של אלביס הייתה מדהימה ,,הכוונה הנפח הקולי הבשר ,בקיצור נוכחות ,, מייק גם ביצע שיר זה . אהבתי את הביצוע של מייק אבל הנוכחות הקולית משמעותית אצל אלביס מאוד,וכמה יפה כשזמר יש לו גם יכולות פיזיות מתפרצות ,מה שהתכוונתי קודם שזה מאוד מוסיף לכוכב שהוא גבר . בבקשה

למעלה