מלאך שחור

stavil

New member
מלאך שחור

האים מישהו יודעה האים העונה של מלאך שחור ניגמרה ואים כן מתי תשודר הענה השניה

tiltal0

New member
מה??

לדעתי זאת אחלה סידרה!! חבל"ז!! וג'סיקה אלבה בעונה השניה ממש פצצה

ala40

New member
מה סיפור העלילה ?

והסרט היה הרבה יותר טוב ויש לי אותו בוידאו . וחוץ מפרסומת לקווסאקי סמראט ופונטיק אטסטק וחברת בגדי עוד שאני מאוד אוהב זה ממש מזכיר את פרוייקט X ,שהבסיס שלהם המדעי מקורו בכלל ביומני המחקר של ד''ר ג'וזף מנגלה . הוא הראשון שהתחיל את המחקר הגנטי במכון לחקר המיניות בגרמניה בערך ב-1914 והמחקרים שלו הם הבסיס לכל הסדרות המדע בידיוני מסוג זה .

tiltal0

New member
העלילה

זה מסופר על נערה בשם מקס שהונדסה גנטית בפרויקט סודי בשם מנטיקור בו המטרה היא לייצר חיילים מושלמים עבור צבא ארה"ב. כשמקס הייתה ילדה היא ברחה יחד עם עוד 11 מחבריה ליחידה ומאז היא מסתתרת מהאנשים במנטיקור שרוצים להחזיר אותה לשם. היא נפגשת עם עיתונאי אידיאליסט בשם לוגן שנלחם למען הצדק בעולם והם עוזרים אחד לשני ומתיידדים. ועל איזה סרט דיברת? יש סרט לסידרה הזאת???

ala40

New member
כן ישנו הסרט שקדם לסדרה וקראו לו

מלאך שחור ובארץ קראו לסרט עקרב שחור ממש סרט מצויין שהיה מזמן ב-AXM ושחקנית נסעה על קורבט C-3 .

ala40

New member
חוץ מזה הרבה סדרות התחילו מסרט

זאב אויר 1-2 , צוות לעניין , רעם כחול ,המלאך, האסיר,וישנה סדרת סרטים וסדרות שקוראים לה הבלש המיליונר שהיא מקיפה בתוכה 15 סרטים לערך ו30 סדרות וזה רק מסרט שיצא בערך ב-1940 אם אני לא טועה שהיה ממציע הז'אנר כל סרט או סדרה זה שחקנים אחרים ,זהו הז'אנר החביב עלי ואין הוא הופיע בארץ עדיין חוץ משתי סרטים מגנום בלש פרטי והחוק על פי ברק .ופקד מורס .

b u s t e d

New member
אחלה סידרה, אבל זה מעצבן..

יש לה רק 2 עונות. זה לא שווה את זה...

ala40

New member
מילא זאת סדרה חיקוי עלובה

התוכן נהדר אך כל השאר פשוט לא עונה על דרישות הז'נאר הזה וחבל

yarivito

New member
שמתם לב לדפוס?

מלאך שחור וגולשים בזמן התחילו עם רשת פוקס. פוקס הרסה את גולשים בזמן שהצליחה בעונות הראשונות. פוקס ביטלה את מלאך שחור אחרי 2 עונות מצליחות. אני שונא את רשת פוקס.

slayer510

New member
רשת FOX היא רשת מעולה

אין מה לומר, יש לה פשוט סדרות על רמה כמו נמלטים, בקו העימות, 24.... גם הרשת NBC שמשדרת את גיבורים היא מעולה וכך גם הרשת The CW שמשדרת את סמולוויל הנהדרת והמושלמת!! וגם רשת ABC שמשדרת את אבודים היא מאוד טובה!! הקיצר, אין כמו רשתות הטלוויזיה האמריקאיות ולא יהיו!!!

ala40

New member
ממש טובה ואני לא סובל את מה שאמריקה

מיצגת מעודדת נשק ואלימות במקום לטפל בבעיות

למעלה