מכתב

מכתב

היי... אני רוצה להגיד לך משהו. יודעת מה? תעלי שנייה לחדר שלי. תסתכלי על הפוסטרים. את רואה את הפוסטר של השתי לסביות מתחבקות? את יודעת למה תליטי את הפוסטר הזה? אז זהו.. שלא רק בגלל שאני אוהב אותן שרות. חשבת פעם למה אני לא מביא חברים הביתה? אני לא רוצה שהם יגלו... אם הם יגלו אני אהיה בצרה גדולה. נו אמא! כבר ניחשת למה כתבתי לך את המכתב הזה? כן אמא, זה נכון, אני הומו. אני יודע מה תהייה התגובה שלך – נו, מילא, זה החיים שלך ואתה תעשה בהם מה שאתה רוצה. אבל אני לא רוצה אמא! אני רוצה אותך איתי! אני אוהב אותך! אני לא רוצה שתשנאי אותי! יש לי עוד משהו להגיד לך. את זוכרת את סיון? חברה שלי? אז בקיצור היא היחידה שהכרתי באמת שידעה שאני אוהב הנים. סיפרתי לה סיפור על מישהו שאהבתי ןהיא אמרה שלא אכפת לה כל עוד שאני אוהב אותה ושאני איתה. אבל קרה משהו אמא, הכרתי מישהו. הוא גר בצפון. הוא בן 30. הוא כמו אח בשבילי, איתו אני יכול לדבר על הכל. אזמה אם אני מהדרום ואני רק בן 13? אבל משהו קרה אמא.. הוא כבר לא שם בשביל לתמוך בי, אלא יותר מזה. אני אוהב אותו אמא. דיברתי אתמול עם סיון. סיפרתי לה עליו. כמובן שלא סיפרתי לה שאני אוהב אותו.. אמרתי לה שאנחנו מדברים על הכל... סיפרתי לה על זה שהוא לא עונה לי לפלאפון ושאני דואג לו. פה משהו השתבש. היא התחילה לכאוס עלי ורבנו. בלילה לא הצלחתי להירדם. בגלל זה כתבתי לך את המכתב הזה. אתמול בלילה. אמא, אני אוהב אותה מאוד. אני בחיים לא הייתי רוצה לפגוע בה. אמא אני אוהב גם אותך ואני לא רוצה לריב גם איתך. אני לא רוצה שתכחישי עכשיו שאת שונאת אותי ואני לא רוצה שתשני את התגובה שלך בגלל המכתב הזה. אני רק רוצה שתחשבי עלי, לפני שקראת את המכתב הזה, ותתאימי את רגשותייך. אני אוהב אותך ומקווה שגם את אוהבת אותי בין אם כך או בין אם כך. היי אמא.. הלוואי שיכולתי לתת לך את המכתב הזה... אבל אני לא יכול. שלך תמיד, אלון

TwelveEyes

New member
אם היה לי לב...

הוא היה נשבר
שרימפיייייי! לטאג-ליין ומיד

resputin

New member
אולי אני הצד הקצת יותר קריר בנו,

אבל האם אני היחידי ששמתי לב לניצנים של מע´ יחסים עם אדם בן שלושים? (או שאתה מאוהב בו, וזוהי אהבה חד צדדית) עם כל הכבוד ללב בני, ההשתגעת?!

אני חושב שכן...

האדם הקודם שהתאהבתי בו היה בן 19.. למרות שבהתחלה הוא אמר לי שהוא בן 13.. הוא שיקר לי. אבל סלחתי לו. כמו שעשיתי לו איזה 1,000 פעם והתאהבתי בו שוב אחרי זה... דיברתי איתו היום בטלפון... עם הבן 19.. איזה חוצפן הו! "אני רואה הום סינימה אתה מפריע לי" אז למה אמרת לי להיתקשר?! אה.. יש לו גם קול ממאאוודד מוזר.. מפחיד כזה... אבל בחיים אני לא יפגש עם האשים האלו. אולי.. רק אם ההורים שלי יבואו בהתחלה...

resputin

New member
אהה, אממ..

אפשר לפוצץ לך את הבועה, קצת.? תראה, אתה לא ראית את האנשים האלה. ועם כל הכבוד אתה קופץ הרבה יותר מדי גבוה... ילד בן 13 עם בן 19 זה פרוורטי וגובל על בעילת קטינים ופדופיליות, אבל אדם בגיל שלושים.? למזלנו, וגם למזלך- קשר עוד לא יצרת איתם ולא נפגשתם פנים מול פנים. אל תכין את עצמך לדברים בילתי אפשריים ותבנה מע´ יחסים שברור לך שלא יתפקדו.. סליחה, זה פשוט מנוגד מהטבע וגם מחוקי החברה, בצורה מוצדקת במקרה הזה. ילד בן שלוש עשרה מקומו עם בנים\בנות 13,14 ויודע מה.? אפילו 15. אין מקום לא לבני 19, ובטח ובטח שלא לבני 30- במיוחמד מבחינה רומנטית.

אמפ.. תראה... אני לא שולט בזה!

אני פשוט.. פשוט.. נמשך אליהם.. אני לא שולט בזה בדיוק כמו שאני לא שולט בזה שאני נמשך לכל בן.. גם אם הוא בן 13 או.קיי?

resputin

New member
אבל יש הבדל בין מימוש למשיכה.

אני לא מוצא למה לבין שלוש עשרה להגיע לפסים אישים עם אדם שמבוגר ממנו בפעם וכמעט חצי -אבל נעזוב את זה. יש הבדל בין משיכה, למימוש. אני נמשך לעשרות אנשים, מרגיש משהו למספר יחסית הרבה הרבה יותר מצומצמם מהם, ומאוהב.? כולל עצמי לפעמים יש שניים אבל לרוב רק אחד. דבר אחד שמרגיע אותי, זה שאמרת שאתה לא מתכוון להיפגש איתם. קרא לי פרנואיד, אבל ממש לא הייתי מייעץ לך לפגוש אף אחד מהם- גם אם לא פחדת. לדעתי, עלייך פשוט לגרום לעצמך לאט לאט להחסיר רגשות מהם, ולהפנות אותם כלפי אחר. אי אפשר לשלוב ברגשות, אפשר לרסן אותם. לפעמים גם זה לא פועל.

TwelveEyes

New member
*זורקת חסה מהסלט על רספי*

נו אז מה? אם טוב להם ביחד, אז טוב להם ביחד.

זה מוזר..

תמיד לוקח לי כמה זמן עד שיוצא לי משהו נורמלי פה הכל זרם.. כתבתי הכל בשתי דקות... אתמול בלילה..

למעלה