מכתב תודה.

שורשר אליי בכוונה?

אגב, ביום השני כשנכנסו לירידה בחושך, אתם הייתם מאחורינו? או שגזר היו אחרונים? זה היה חתיכת דבר מפחיד! (וכואב :S)

כן, שורשר בכוונה...

כי דיברת על הסיפוק של העלייה להר יהב... אנחנו לא חווינו אותה... כי זו הייתה בסך הכול עוד עלייה... ולא, לאחר צוואר הבקבוק שנוצר... אתם הייתם הקבוצה השביעית (והאחרונה) שירדה... אנחנו היינו הקבוצה השלישית...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאנחנו ירדנו אחרונים אחרונים

חביבים!

כצי../images/Emo24.gif

אני ממש שמחה שנהנית בטיול ושככה אתה מרגיש כלפי הקבוצה שהייתה בטיול... אני גם ממש ממש נהניתי למרות שיומיים לא יכולתי ללכת.. (הייתי אצל הרופא והוא אמר לי שזה בצקות ומתברר שלא ו.. עדיין לא ברור מה ישלי..
) השכבה שלנו פשוט אחת האדירות שהיו! אנשים כלכך טובים... עוזרים ודואגים אחד לשני.. אכפתיים.. פשוט ענקיים :) היה לי ממש טוב למרות כל מה שהיה באמצע אני עדיין אשמח לשמוע עוד על הzone... [מרגישה מקופחת בגלל שלא הייתי במעגלים:] תודה על הכל. אוהבת המון! ונתראה במתעניינים

ועוד משהו

המון תודה לנחלאווים שהדריכו אותנו בטיול ראובן ערן יובל טוקר וכצי הייתם פשוט אדירים! פשוט תודה.

kashiu

New member
לא ברור איך הגבת כ"כ מהר

יצא לי לחשוב על זה לא מעט בטיול. וכן, זה אנשים לפני השיוך לנח"ל אבל אין ספק שזה מוסיף.

spraizler

New member
אבל אנחנו עצלנים

קל יותר להגיד נחלאווים מאשר אנשים בנחל..

אה וגם

בדיוק סיימתי לכתוב הודעה וראיתי שהגבת אז הגבתי. ואז גמאתה הייתה בפורום אז הגבת לתגובה שלי. ואז הייתי צריכה ללכת אז כבר לא ראיתי את התגובה שלך.

מצטרף.

רק רציתי להגיד תודה לכל מי שעשה לי את הטיול למוצלח כל כך. 1. למרכזים בוגרים של נטיול (מתן,שלומית,משה). 2. מנהלה ואקונומיה שתיקתקו על כל הפעילים והגרעינרים. 3.גרעינרים ומדריכים תותחים ומשקיעים. 4. אנשי הנח"ל שהגיעו היישר מהבסיס (ערן על חשבון יציאה הביתה הגיע ישר מהבסיס בלי ציוד והעיקר להדריך יב'). 5. חניכים חניכים ועוד חניכים, עם חיוכים חיוכים ועוד חיוכים. ובמיוחד לאלו שהיו פעם שלי,חניכים כמובן, ממעלה יוסף דרך אשכול ועד גזר. ועוד כל מיני אחרים, אוהב, צרוד ומרוצה מאוד מהטיול. אריק ב.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif:O

וחשבתי שגליל תחתון היו משהו מיוחד בחווייתך
(אתה לא יכול להגיד שלא..) ובכל זאת, אין על מה
(אגב, זו שירה שלקחה לך סוכריית מרץ.. ואחכ באה עם דפנה להחזיר לך אחת..
)

למעלה