מכתב תודה.

spraizler

New member
נכון.. זה לא בושה לסבול מקור

גם לא בושה ללכת לישון באוהל או משהו כזה.. לא חייבים לסבול ולמות כדי להראות שאנחנו גיבורים אני איתך

spraizler

New member
חלשלוש

יפה שאתה בקיא בנושא ולא היה לך קר.. אבל לאחרים כן היה וזה לא המקום לצחוק על זה.

../images/Emo45.gif!

ג'ינג'ים! מה קורה לכם? שחר, איזה לצחוק על זה.? יסמין, אין פה עובדות! יש אנשים שרגילים לזה.. קחו הכל באיזי..

יבח

New member
עובדה...

כי המון אמרו שהיה להם פשוט קר! זה שלך לא היה קר ונדמה לך שלכולם היה חמים ונעים כמו לך כי הצטיידת טוב זה לא אומר שזה סובייקטיבי...

kashiu

New member
זה בדיוק זה!

אני לא חושב שלכולם היה חמים ונעים אבל לא היה קר

מיכלצי

New member
מה זה משנההה

ווואי שיגעתם אותי! על איזה שטויות אנשים מתווכחים! אההה!!

kashiu

New member
לא נכנס לזה.

פשוט לא היה קר וזהו. לך היה קר וזה בסדר אבל לא היה קר!

spraizler

New member
זה מאוד חברותי דווקא..

החברים ביחד ומתגייסים לעזור אחד לשני.. והנה לי לדוגמא לא היה אוהל אז חבר שלי הציע שאני אהיה איתו.. ווינר, לכולם היה אוהל שם.. הם התארגנו מראש.. ואפילו מי שלא מישהו צירף אותו.. זאת חברות, אפילו אם לא מכירים יותר מדי טוב אנשים אף אחד לא מניאק לתת למישהו לקפוא

fate spinner

New member
את האמת אפשר לעשות רשתות צל

לתלות רשת בגובה נמוך (בזנ"ט) ככה שזה קצת יותר חם (לא כמו חממה) ורק ישנים שם כי אי אפשר לעמוד שם (כי זה נמוך)

kedeman

New member
זה אפשרי.....

עד לפני 4 (?) שנים ככה נראו טיולי חנוכה מגיעים בערב למחנה מתחילים להקים במקביל את החממות וארוחות הערב בלילה הראשון זה לוקח יותר זמן, בלילות שאחרי כבר נעשים מיומנים ולומדים להקים מהר יותר

התחלנו מ65 י"בניקים..

מממ הלכו לפחות 4 שאני זוכרת... ובכלל בטיול היו בסביבות ה800. כשאתה נמצא כל היום בחניון / חמ"ל / מנהלה שומעים הרבה פרטים לא רלוונטיים

מיכלצי

New member
שמחה שנהנית..

אז מה אם אני לא קשורה. לא שוכחים דברים כאלה.. שרק יבואו עוד(:)

דורד

New member
עכשיו אני מרגיש צורך להתנצל...

אני פשוט מוכרח לבקש סליחה מהחניכים שלי... מי שיודע ומי שלא, אני ורוני הגענו בערב הראשון לטיול... והקבוצה שלנו נאלצה ביום של הראשון בטיול לטייל עם מדריכה מבי"ס שדה "שדה בוקר", בלי הדרכות בדרך, בלי פעילויות, אפילו בלי שיחת פתיחה בהתחלה... ובשאר הימים לטייל איתי ועם רוני, שגם אנחנו עקב האסון הנורא שקרה, הגענו לא מוכנים לטיול ולהדרכה... אני לא חושב שזה אשמת החניכים שלי או אשמה של כל גורם אחר בזה שמתשעה ביום הראשון, נשארנו ביום האחרון ששה (כאשר בדרך היה גם יום שהיינו רק 5 חניכים...) גם אנחנו עשינו בדיוק את אותו המסלול... אבל זו עובדה שהסיפוק מהעליות ומההליכה לא היה גדול... כי לא יכולנו להתמקד... לא יכולנו להתרכז... הלכנו את המסלולים עם מטרה - לסיים אותם ולהגיע לחניון הלילה... ובלי מטרה להינות מהטיול... ולכן אני מצטער... אני מתנצל על חוסר התפקוד שלי בטיול, כמדריך ובכלל כגרעינר... מקווה שבטיול חורף יהיה יותר טוב...

למעלה