מכתב תודה.

kashiu

New member
מכתב תודה.

קבוצת י"ב טיול חנוכה, אתם אדירים! רציתי להגיד תודה. אתם הדבר הכי טוב שיכול לקרות למי שמפחד להדריך אחרי שנתיים שהוא לא עשה את זה. קבוצת האנשים הכי טובה שיצא לי לראות בכל שנותי כמדריך, בתנועה ובכלל בחיים. חוויה משנה חיים להדריך אותכם. פשוט כיף. הפסגה של הר יהב לא תראה לי אותו הדבר לכל החיים ואין ספק שכשאטייל בשביל ישראל בעוד שנתיים אתם תהיו מה שאני אחשוב עליו במקום המדהים הזה. אל תצאו מהZONE קיצר.. תודה! צרו קשר ונתראה במתעניינים?

spraizler

New member
אללה מתעניינים..

סתם בשביל הידע הכללי.. כמה י"בניקים היו? וכמה אנשים מט'-י"ב היו בטיול? ורק בשביל הפרוטוקול.. למה לא ישנו באוהלים כלשהם? אנחנו בניצנה ישנו באוהלים והיה קפוא.. אז אני בטוח שבחנוכה היה יותר ואח שלי חזר חולה וגם אחרים.. ממש חבל ודי תמוהה שבקור כזה ישנים רק עם שקש וגם עם מזרן מצ'וקמק או בלי מזרן.

יבח

New member
זה אומר......

שאח שלך נקבה!! סתםסתם
בלילה הראשון היה קפוא ברמוווווות בשני היה סביר... ובשלישי נוראאאאא נוראאאאא קר! חבל שלא היו חממות...

Hilaloosh

New member
רק תדמייני

בקור הנוראי של הבוקר לעמוד ולפרק חממות...........

יבח

New member
זה מחמם../images/Emo3.gif

לרגע שכחתי שזה היה נודד.. אבל עדיף חממות ושיהיה חמים ונעים, לפרק עוד רבע שעה חממות במקום לקפוא למוות מקור...

דורד

New member
אני שומע פה נימה של התבכיינות??

תצעקי עלי במסרים אישיים...

כי זה טיול נודד

זה באמת לא הגיוני לפרק ולהרכיב את הכל 3 פעמים. וחוצמזה, רק בלילה הראשון היה מזעזע. שכבתי 5 שעות מקופלת כולי וסבלתי. שאר הלילות היו דיי בסדר.

נאמר בציניות?

כי אני לא רואה שום כיף בלישון באוהל לבד. כל הכיף בלילות לישון ביחד תחת כיפת השמים

כמו שנאמר כאן

זה לא הכי סוציאליסטי להגיד לכולם להביא אוהלים... כי תמיד יהיו כאלה שאין להם וכו' וכו'...

kashiu

New member
מי שיש לו 400 שקל

לשלם לטיול של 4 ימים יש לו גם 50-100 שקל לשלם לאוהל 4 דמגוגי להגיד שזה לא סוציאליסטי הייתי אומר לא חברותי, אבל הסיבה העיקרית לגעתי שזה לא קיים היא שליטה אני אישית מאמין שצריך להרדם עם מבט לכוכבים בלי קשר.

kashiu

New member
לא היה לי קר!

אני מוכן לקבל את זה שהרבה אנשים לא מטיילים מספיק או לא היו בדרום בלילה כמה חודשים פשוט צריך לדעת להערך.. לא היה לי קר באף שלב בטיול חנוכה. היה לי פחות חם כשירדה השמש ועוד הזעתי מהיום הליכה. לא בלילה ולא בבקרים! מה שכן זה מיומנות נרכשת, לצאת מהשק"ש ולסיים לארוז את עצמך ב15-20 דקות ולא להפסיק לזוז כדי שלא יהיה קר לרגע זה לא משהו שעושים כולם. קר זה לחלשים!

NuritGal

New member
חיחי, תודה לאל שלא קר לך. :)

לא בלילה, ולא בבוקר :) ותודה, אגב :)

אז אתה מקרה מיוחד!../images/Emo9.gif

אני ממש סבלתי בלילות ובבקרים. ואני בכלל לא חלשה
אפילו גיבורה!

למעלה