מכתב תודה

totony

New member
מכתב תודה

אז ככה. בהודעות שהיו בשבועיים האחרונים שמתי לב שרבים מ"נוער העבודה" דורשים הכרת תודה על זה שהם "שומרים על דעות ארצנו לא אחידות". אז אני החלטתי לכתוב לכם מכתב תודה. *תודה לכל אנשי השמאל על שעזרו לפלסטינאים בהסברה, שבלעדיה לא היו שורפים בתי כנסת בכל ארופה. *תודה לביילין ושריד על זה שמכרו נשק לערבים בזמנם החופשי. *תודה לשמאל שבחרתם את ברק לראש הממשלה, שבלעדיו לא היינו מגיעים למצב שבו אנו עכשיו. *תודה לכולכם על זה שאתם גורמים לפלסטינאים להרגיש כמו בבית. *תודה לשמאל על זה שאתם מסיטים נגד הצבא שמגן עלינו ונלחם בשבילנו. *תודה שרציתם לתת לערבים את המקום הכי קדוש בשבילנו. *תודה לשמאלנים הקיצוניים שאתם ממשיכים לשכנע עוד ועוד אנשים שאנחנו הקובשים בארץ זאת. בעצם אנחנו צריכים לסדר שבפירסומת הזאת ´הלב אומר תודה´ יגידו:´תודה לכל השמאלנים, הערבים, המרצניקים, ושאר הקומוניסטים´.

totony

New member
../images/Emo51.gif שהזכרת לי..............

בסדר. *תודה רבה רבה על הפילוג והשסע שאתם עושים בעם. (אם יש לך עוד הצעות על מה להודות לכם, רק תגיד)

EverMan

New member
לא לא אחי , דיברתי עליך

שאתה מעדיף לשנוא את השמאלנים ולהאשים אותם בהכל , ולהאשים את ביילין ושריד (שהעבירו חוקים שעוזרים לך יותר מאשר כל איש ימין בארץ) במקום להסתכל על התמונה. מה עוד שכבר הוכחנו שהזיכרון שלך לא כל כך טוב ...

totony

New member
אני הבנתי...................

אני סתם משחק במילים. אל תעלב, אחי, אני לא באמת שונא את כל הקומוניסטים(
השמאלנים)

totony

New member
יש לי זיכרון טוב מאד.........

אני זוכר שביילין פעם אמר: "אנחנו יכולים להיות או מדינה יהודית או מדינה דמוקראטית". הוא אמר שהוא מעדיף מדינה דמוקראטית. אבל אני מעדיף מדינה יהודית. כי זאת תהיה מדינה דמוקראטית רק לזמן קצר. כי בעוד 8 שנים הערבים יבחרו ראש ממשלה משלהם(מישהו כמו ערפת) ואז אנחנו לא נשרוד.

EverMan

New member
זיכרון סלקטיבי טוב מאוד ...

תראה , עוד שנים שהריבוי הטבעי הערבי יגרום לכך שיהיה שוויון בין הערבים ליהודים לא תהיה ברירה ונאלץ להחליט מה עושים. כרגע זה עוד רחוק ואין לנו צורך לחשוב על זה. אבל זה נכון , אנחנו יכולים להיות או מדינה יהודית או דמוקרטיתץ וזה בדוק.

totony

New member
איזה שיוויון?!

זה רק מראה שאתה קומוניסט מלידה.(אולי היית יכול להיות מנהיג בברית המועצות עם דעות כאלה). כל הרעיון של הקומוניזם הוא על בסיס שיוויון: לכולם צריך להיות אותו סכום כסף, אותו אוכל, אותה דעה, כל העמים צריכים להיות שווים בינהם. אין דת, אין לאום, כולם קומוניסטים למופת. תסתקל מה קרה לברית המועצות, לקובה, לקוריה הצפונית, לסין!!!!!!!! לא יכול להיות שיוויון!!!!!!! תמיד מישהו הרוב! ואני אישית מעדיף שהרוב ניהיה אנחנו ולא הפלסטינאים.

EverMan

New member
וואו

איזה גל של דמגוגיה זולה ! מה הקשר בין שוויון לקומוניזם ? נכון - קומוניזם מתבסס על שוויון , אך לא כל שוויון הוא קומוניזם. אף אחד לא ביקש שוויון כלכלי. ביקשנו שוויון חברתי ! ביקשנו שוויון בפני החוק ! וכן , כל העמים צריכים להיות שווים ביניהם ! לראות מה קרה לסין ? שהיום היא מעצמה לכל הדעות ? שהיא אחת המדינות הכי מרוויחות בעולם ? עם אוכלוסיה אדירה ? אתה מראה לי את קובה שהיא מדינה עם תרבות עשירה ונהדרת שכל העולם מתקנא בה ? אתה מביא לי את ברית המועצות שהסיבה היחידה שהיא קרסה זה בגלל שהמנהיגים הטיפשים שלה לא היו קומוניסטים ולא דאגו לפועלים ? יכול להיות שוויון , כי ברגע שהשווין קיים , אין רוב ! כולם שווים !

totony

New member
זה כל הקטע!!!

אתה לא מבין מה פסול בקומוניזם!!!!!! זה בסדר לדעתך שמנקה רחובות ואיש צבא יקבלו אותה משכורת? זה בסדר שלא יהיו דתות וכולם יהיו מחוייבים להיות אטאיסטים? זה בסדר ששכל הקבוצות יהיו שוות? אם קבצה אחת תהיה הרוב, נקצץ משם כמה אנשים? כמו בברית המועצות? אין לך מושג מה היה שם. ברית המועצות קרסה לא בגלל שלא דעגה לפועלים. להפך הם דעגו יתר לפועלים, ולא דעגו למדענים, לפוליטיקאים, לאנשי דת ורוח!!! "לראות מה קרה לסין ? שהיום היא מעצמה לכל הדעות ? שהיא אחת המדינות הכי מרוויחות בעולם ?" בטח! אחת המעצמות הכי מרוויחות?! זאת מדינה עניה שאין שם מכום אפילו בשביל אדם אחד!!!!!!!!! אסור שם להוליד יותר מילד אחד!!! "אתה מראה לי את קובה שהיא מדינה עם תרבות עשירה ונהדרת שכל העולם מתקנא בה ?" תרבות עשירה?! איזו תרבות?! קובה נשלטת ע"י שלטון עריצות! לגבי השיוויון, אני מתפלה ממך!!!! תמימות שכזאת! די עם החלומות המתוקים!!!!!! יש חלומות ויש מציעות

EverMan

New member
אז ככה

זה בסדר שלדעתי שמנקה רחובות ואיש צבא יקבלו אותה משכורת ! שניהם עובדים וקורעים את התחת ! ושניהם משקיעים במדינה. זה לא בסדר שכופים משהו על בן אדם , ובטח שלא דת. יש לי מושג נהדר מה זה קומוניזם , ואני יכול לתת לך הרצאות על כך. לך אין מושג מה קרה שם , אתה בכלל יודע מה עשה ניקיטה חורשוב שהוא עלה לשלטון אחרי סטאלין ? הוא טיפח אך ורק את המדענים ואנשי הרוח, הרי על מה היה מרוץ החלל ? בעוד הפועלים צריכים לחם הוא הקים מפעלי ענק והתחרה בארה"ב בטכנולוגיה. סין היא מדינה שהיא מעצמה צבאית וכלכלית. חצי מהדברים שאתה רואה במדינה שלך הם ´מייד אין ציינה´. קובה היא מדינה עם תרבות מדהימה, זה שהיא נשלטת ע"י שלטון טוטליטרי לא משנה את זה , התרבויות שם היא אחת המדהימות בעולם. לגבי השוויון , מה יש לך להתפלאות ? איך אתה היית מרגיש אם בגלל מוצאך אתה היית נחשב פחות מאשר מישהו אחר ? אין פה שום תמימות , ולצערי אתה חי במדינה סוציאל-דמוקרטית ולא מבין מה זה ליברליות מלאה או מה זה הפרשי מעמדות ניכרים !

totony

New member
Made in china

זה מה שרשום כמעט על כל מוצר. אבל לא בגלל שהארץ הזאת עשירה, אלה בגלל שהם מעבידים ילדים קטנים 24 שעות ביממה כדי ליצר צעצועים ולמקור אותם בזול לארה"ב, ולמדינות אחרות.............. ואני יודע שאין אצלינו הפרשי מעמדות בין אזרח ערבי לאזרח ישראלי, וגם לא בין פועל ומדען. יש מדינות עם הפרש מעמדות אבל אנחנו לא אחת מהן.

EverMan

New member
מה אתה מדבר ?!

רשום על כל מוצר made in china כי זה שם של איכות ! שרשום את זה על מוצר זה מראה שהמוצר הזה מיוצר במדינה מבוססת עם כוח כלכלי ! זה הסיבה שרושמים את זה ! אין קשר לילד ! ותראה את כל החברות ענק עם של איכות שיוצאות משם : סוני , פוג´י , מיצובישי , וכו´ ! יש להם שם של איכות וזה הסיבה שרשום על המוצר מייד אין ציינה ! כי היא מעצמה כלכלית צבאית ומדינית ! אין אצלנו הבדלי מעמדות ?! אנשים גוועים מרעב ברחובות בעוד אנשים אוכלים קוויאר ומרוויחים מאות אלפי שקלים לחודש ! זה לא הפרש מעמדות ? בין הפרולטריון והבורגנות הנמוכה לבין האליטה והעשירים ?! זה לא ?! יש אנשים שיש להם גורד שחקים שהם חיים בו בקומה האחרונה בעודם אוכלים קוויאר ומשחקים במחשב-על שלהם ! ויש אנשים שמתים ברחובות ללא לחם ! אתה לא מתבייש ?! אין אצלנו הפרשי מעמדות ? אנחנו המדינה המערבית עם ההפרשי שכר הכי גדולים ! תפקח עיניים ! תראה איפה אתה חי !

Ouri_s

New member
אתה דוגמא למישהו

שניזון מסטיגמות ואמירות של אנשים.... אני מציע לך להתחיל לקרוא ספרי היסטוריה , וגם ללמוד לכתוב ללא שגיאות כתיב. שתדע לך , שלפי סקר שעשו , האנשים בקובה הם האנשים הכי מאושרים בעולם. דבר שני ,יוגוסלביה הקומוניסטית בראשית טיטו הייתה מדינה משגשת ומצליחה מאוד למשל. יש המחשיבים את בריה"מ של סטאלין כקומוניסטית , אך זה לא נכון כלל וכלל. סטאלין היה שליט טוטליטרי ששילב את הטוטורליזם עם קצת יסודות קומוניסטים , באופן גרוע ביותר. קומוניזם יכול להיות דבר נפלא , אבל זה תלוי מאוד במנהיג ובדרך שמנהיגים אותו.

totony

New member
קומוניזם דבר נפלא?!

קודם כל, מה שכתוב בסיפרי ההיסטוריה זה ההפך הגמור ממה שאתה אומר. (אלא אם כן אתה קורא סיפרי היסטוריה שנכתבו בקובה, סין או ברית המועצות. או שאולי ´ההיסטוריה ע"פ Ouri_s´). ההיסטוריה הוכיחה שהקומוניזם זה רעיון נחמד, אבל לא מציאותי. אף ארץ לא הצליחה להגיע לקומוניזם טוטלי. ואל תגיד שבקובה האנשים הכי מאושרים בעולם(מי ערך את הסקר? פידל קאסטרו? או אחיו ראול? בטח שאלו אותם אם הם מאושרים בקובה, ואם הם ענו שלא, געלו אותם מיסוריהם......
). די לחלום!!!!!!! תתחיל לחשוב מציעותי!!!!!

EverMan

New member
עוד דמגוגיה ?! מה אמרתי לך ?!

לך תקרא ספר לכל הרוחות אתה כבר מעצבן אותי ! אתה מדבר שטויות בקצב ! ההיסטוריה הוכיחה שקומוניזם מעולם לא נוסה בקנה מידה גדול ! ההיסטוריה מראה שכל הסטטיסטיקות ממדינות קומוניסטיות טובות בהרבה מכל מדינה קפיטליסטית, כל הסטטיסטיקות החיובות ! זה עובדתי ! אף ארץ לא הצליחה להגיע כי זה רעיון ענק , ולגרום לכך שכל הפועלים במדינה יעשו מרד חברתי זה קרוב לבלתי אפשרי ! וזה בדוק ! אלו סקרים שנעשו ! לא על ידי פידל קסטרו אלא על ידי מכוני סקרים עולמיים ! וחבל שאתה שולל דברים בלי לדעת על מה אתה מדבר ! כי אתה ממשיך לדבר שטויות מהרגע שנכנסת לפורום הזה , כמו השטויות שביבי היה ראש ממשלה טוב , כמו השטויות על הקומוניזם , כמו השטויות על השוויון ! תתחיל כבר לדבר לעניין ! ותתחיל לדבר דברים נכונים ! כי נמאס כבר מהשטויות שלך .!

totony

New member
שטויות

שטויות, אולי בשבילך. כי אתה לא מסכים איתי. יש הרבה אנשים, שחושבים שביבי היה ראש ממלשלה טוב! אתה לא יכול לשלול את כולם!!!!!! ואותו הדבר לגבי חסרונות הקומוניזם והדעה שלא יכול להיות שיוויון מוחלט. אולי ביבי לא היה ראש ממשלה טוב, אבל לפחות טוב יותר מברק!!!!!!!!! ואל תגיד שלא.(בעצם, בטח תגיד את זה בכל מקרה)

EverMan

New member
בבקשה , רוצה להוכיח את הנקודה שלך ?

תביא עדויות. תביא סטטיסטיקות ודברים שביבי עשה יותר טוב מברק ... ביבי "ערפאת חבר טוב" נתניהו. ברק היה ראש ממשלה הרבה יותר טוב , וההוכחות לכך הן שהכלכלה בזמנו השפתרה רבות אחרי עידן ביבי , המצב המדיני השתפר עד כדי כך שבסוף ערפאת נאלץ להראות שהוא לא רוצה הסכם , המצב החברתי היה מצוין והאבטלה ירדה. מי חושב שביבי היה ראש ממשלה טוב ? מי ?! רק אנשים שהזיכרון שלהם מאוד קצת , והיו מאוד צעירים בזמנו. וזה לא שטויות בשבילי , זה שטויות כי אתה אומר דברים לא נכונים ומטעים (תבדוק מילון). תתחיל כבר לדבר לעניין , כי אתה מדבר שטויות וברצף.

totony

New member
יש לי זיכרון טוב מאד.........

אני זוכר שביילין פעם אמר: "אנחנו יכולים להיות או מדינה יהודית או מדינה דמוקראטית". הוא אמר שהוא מעדיף מדינה דמוקראטית. אבל אני מעדיף מדינה יהודית. כי זאת תהיה מדינה דמוקראטית רק לזמן קצר. כי בעוד 8 שנים הערבים יבחרו ראש ממשלה משלהם(מישהו כמו ערפת) ואז אנחנו לא נשרוד.

למעלה