מכתב תודה

שימו לב איך הימנים מתגוננים...

הרי כולם רואים מה שרון ושר האוצר שלו עושים למדינה, אז במקום שהימנים יודו באמת ויראו איך הם הורסים את המדינה. הכי קל להאשים את הצד השני. אתה כל כך עלוב, שאפילו אני לא יודע למה אני מגיב להודעה שלך. אהה כן, רציתי להראות לך כמה אני מזלזל בך.

N a V e

New member
מה דעתכם

למצוא פיתרון רלוונטי נכון לעכשיו? אני חושב שעכשיו צריך להגיע לפיתרון או לגבש רעיון כלשהוא. (אה,וכדאי שהוא יהיה ריאלי)

totony

New member
אתה יודע מה זה מזכיר לי?

זה מזכיר לי איך שאני והחברים שלי אמרנו כשברק היה ראש הממשלה: "למה השמאלנים האלה לא מודים שהם נכשלו? הם לא מודים אז הם עושים את המצב גרוע יותר". אז רואה: אתה שמאלן למופת(קומוניסט למופת, אם תשאל אותי) מדבר כמו שדיברו הימנים בתקופת ברק. אז אתה באמת כ"כ טוב יותר מאיתנו?

EverMan

New member
אחי , במקום להמשיך

לעשות לעצמך פאדיחות ,בבקשה ממך , תפתח מילון ותברר מה פירוש המילה קומוניסט , סוציאליסט וסוציאל-דמוקרט ! השמאל כולו תומך בשוויון , זה העיקרון של השמאל , הראשון מבין ראשונים , כל אדם נולד שווה בפני החוק ובפני העולם , מוצאו לא משנה , אסור לשפוט אדם על סמך מוצאו אלא על סמך עצמו ! בתקופת ברק המצב היה מצוין ! הכלכלה ! החברה ! המדיני ! הבעיה היחידה התחילה לקראת סוף הקדנציה שלו עם הפלשתינאים , וגם זאת בעקבות שרון וביבי ולא באשמתו. הוא ניסה לתקן את הנזק שעשה ביבי לתהליך השלום , ולצערו הוא לא הצליח ולכן התחילה האינתיפאדה (שוב , אשמת ערפאת , לא ברק). אז במקום לזרוק דברים דמגוגים ברמה מאוד מאוד נמוכה. תקרא כמה ספרים , תסתכל על הפירסומים של המכון לסטטיסטיקה , ורק אח"כ תדבר אוקיי ?

totony

New member
סוף הקדנציה שלו?!

זה לא קרא בסוף הקדנציה של ברק. פחות משנתיים זה סוף הקדנציה בשבילך?! אל תצחיק אותי. שרון מסיים עכשיו את הקדנציה של ברק, ועדיין נשאר לו הרבה זמן. חוץ מזה, מה החוכמה להאשיב בהכל את ביבי? משום-מה ביבי החזיק יותר זמן מברק. ובנוסף, על תלמד אותי על קומוניסטים וסציאל דמוקראטים, אתה יודע שסטאלין(המנהיג של ברית המועצות בתקופת מלחמת העולם השניה) תכנן פעולת השמדה ליהודים משלו? הוא כבר הכין את הרכבות, אבל לא הספיק לתת את הפקודה, בגלל שמת מהתקף לב פתאומי.(זה מראה שיש אלוהים).

EverMan

New member
כן , סוף הקדנציה שלו

ברק היה כל הקדנציה שלו פחות משנתיים , לקראת הסוף שלה (כ4-5 חודשים) התחילה האינתיפאדה ... ועל רקע זה הוא נפל , כי הוא פעל לבד לחלוטין , והסיבה היחידה שעוד תמכו בו כי הוא המשיך את מגעי השלום , והאינתיפאדה פוצצה אותם. משום מה ? מכיוון שביבי היה לא יוצלח שלא עשה כלום , אבל הוא קואליציונר להבדל מברק ! ברק לא שם פס על הסכמים קואליציונים ועל שלמות הממשלה ! הוא עשה ת´כלס למען האיד´ שלו ! לא להתמזמז עם שרים וח"כים בכנסת שיש דברים לעשות ! להבדל מביבי ושרון ! מה הקשר לעזאזל בין זה שסטאלין רצה להרוג יהודים (מה שאני לא יודע מאיפה המצאת את זה) לבין זה שאני לא אלמד אותך ? אתה לא יודע כלום על קומוניזם סוציאליזם וסוציאל-דמוקרטיה יותר מאשר כמה משפטים קטנים ודמגוגים. אתה לא יודע מה עיקר התורה הקומוניסטית , אתה לא יודע על ההבדל בינה ובין סוציאליזם , ואתה בטח לא יודע מה היא סוציאל-דמוקרטיה. לכן בבקשה תלך , תלמד ואז תחזור !

totony

New member
עוד פעם........

מה יש ללמוד?! תאמין לי, אני מבין הרבה יותר ממך את תורת הקומוניזם, וראיתי גם את התוצאות. על סוציאל דמוקראטיה אני בכלל לא מדבר. זה משהו אחר לגמרי, שניסו לעשות בברית המועצות ולא הצליחו. התנועה הקומוניסטית התפלגה לשתי קבוצות: מנשוויקים(הסוציאל-דמוקראטים) והבולשוויקים(הקומוניסטים והסוציאליסטים) בכל מקום שבו השטלטו הקומוניסטים היו הבולשוויקים השולטים וכבדך הגב מוצאים להורג את השלטון הישן ואת המנשוויקים.

EverMan

New member
על מה אתה מדבר ?

צר לי לבשר לך , אך אינך יודע כלום. קומוניזם אמיתי מעולם לא היה בעולם ! מעולם !! ואת התוצאות שלו אתה לא ראית מלבד אצל רוסיה שהנהיגה בעולם סטאליזם ולא קומוניזם ! מתי בברית המועצות ניסו לעשות סוציאל-דמוקרטיה ??? אתה מדבר שטויות , התנועה הסוציאליסטית היא זו שהתפלגה , לסוציאליסטים וקומוניסטים. הקומוניסטים גם הם התפצלו לשני קבוצות , אלו שמאמינים שצריך להשתלט בכוח (הלניניסטים) ואלו שרוצים מהפכה של הפועלים (מה שלא קרה אף פעם). הלניניסטים גם התחלקו לאידיאולוגים (טרוטסקי) ולטוטליטרים חסרי איד´ (סטאלין). וחבל שאתה לא יודע בכלל על מה אתה מדבר. הקומוניסטים לא הוציאו להורג את השלטון הישן , אלא רק ברוסיה הם הוציאו את הצאר להורג לאחר שהוא היה דיקטטור אכזרי במשך שנים (שזה דבר שקרה בכל המונארכיות הישנות) תלך ללמוד כבר ! נמאס לי ממך !

totony

New member
אני לא מתקוון לקומוניזם טוטלי......

חוץ מזה, אתה רוצה להגיד שבקובה לא רצחו את השילטון הקודם?! ובסין לא ניסו לרצוח את המלך?!

EverMan

New member
לא , בסין לא רצחו את הקיסר

הוא ברח לפני המרד. וכמו שאמרתי לך , שהופכים משטר (בדר"כ טוטאליטרי) אז בדר"כ הורגים את המנהיג הקודם. ככה זה היה בכל מרד/מהפך שהיה אי פעם. מתקופת המלכים באירופה , ועד היום. ומה הקשר לזה ? לא הגבת לכלום בהודעה שלי ? ולמה ? - כי אין לך מה להגיב !

totony

New member
תגובה

"ובסין לא ניסו לרצוח את המלך?!" זה לא אומר לך הכל?! כתבתי שניסו

EverMan

New member
תגיד לי, מה לא הבנת ב:

בכל משטר שהופכים בעיקר מלוכני , הורגים בדר"כ את המשטר הישן. גם גרמניה , גם רוסיה , גם צרפת , גם כל מדינה בעולם ! אתה מדבר על הקומוניזם כאילו הוא היחידי שעשה זאת , אבל הוא לא ! ואתה לא מבין בהיסטוריה אותה אתה מתיימר להכיר ואתה מוכיח זאת כל הזמן !

totony

New member
מה עם המהפכה המהוללת?

אם הקשבת טוב בשיעורי היסטוריה אתה תזכור שאת המהפכה הזאת עשו ללא נפגעים, אפילו המלך לא נפגע.

EverMan

New member
מהפכת אוקטובר ?

שהם הפכו את המשטר ? הם תפסו את השלטון בכוח , לא באמצעות מהפך פועלים כמו שקומוניזם אמיתי אמור להתבצע , אלא באמצעות צבא.

totony

New member
לא, המהפכה האנגלית

שבה הם הדיחו את המלך הקטולי, ושמו מלכה אנגליקאנית. במהפכת האוקטובר הם רצחו את המלך ומשפחתו, כולל בנו הצעיר שהיה חולה מאד, ושתי בנותיו. במהפכה המהוללת האנגלית הם לא הרגו אף אחד.

EverMan

New member
מהפכה

היא לא החלפת מי שעומד בשלטון. לפחות לא למהפכה כזו התכוונתי. התכוונתי למהפך בסוג השלטון. שזה שינוי קריטי, לא כמו מלך קטולי ולמלכה אנגלית...

Gods Kid

New member
תודה לך

תודה שסוף סוף יש בפורום הזה אנשים שפויים! (חוץ ממולדת972) הודעה יפה מאוד שיחקת אותה גבר!!!

למעלה