מכתב ששלחתי ל...

lee_1

New member
מכתב ששלחתי ל...

שירות לקוחות של רנואר וקסטרו, ניסיתי לשלוח גם למנגו אבל לא הצלחתי לאתר את מייל השירות לקוחות שלהם, בנוסף תגובות שקיבלתי מהחברות המכתב: >שמי לי בן-עזרא, בת 20.5. כל חיי הייתי בחורה גדולת מימדים, ובשפה הפשוטה- >שמנה. לאחרונה השלתי ממשקלי 37 ק"ג, דבר המקרב אותי לאפשרות הקנייה בחנויות >"רגילות", ולא בחנויות למידות גדולות, כרגע מידת חולצתי 46, ונושא המכנסיים קצת > >יותר כאוב ואני במידה 48-50, יש לציין כי מדובר בירידה ממידה 56. אני מניחה >שאישה או בחורה שלא ידעה בחייה מצוקת ביגוד, כפי שחווה בחורה שמנה, לא תבין את >ההתרגשות הכרוכה בעצם זה שאוטוטו אני אוכל לקנות בגדים בחנויות למידות רגילות. >השבוע ביקרתי בקניון ה"קריון" שבקרית ביאליק, נכנסתי לחנות MANGO, ע"מ לראות >ולקבל פרופורציה לגביי המידות בחנות, ועוד כמה "עבודה" יש לפניי בטרם אוכל >לקנות בחנויות מסוג זה. יש לציין שאף מוכרת לא טרחה לגשת אליי, להציע את עזרתה >(מי יודע, אולי חיפשתי מתנה לחברה?), קיבלתי מספר מבטים צורמים ולא נעימים, >ולאחר הסתכלות במספר חולצות יצאתי מהחנות. לאחר מכן נכנסתי לחנות CASTRO, וגם >שם, לא להפתעתי הרבה, שום מוכרת לא ניגשה אליי, המבטים היו ברמה של "מה את >חושבת שאת מחפשת כאן?", ואפילו כשהתעניינתי בתכשיטים אף מוכרת לא ראתה לנכון >לבוא ולהציע את שירותה. לבסוף, לאחר לבטים בהתחשב ביחס בחנויות הקודמות, החלטתי > >להיכנס לחנות RENUAR, והצצתי לראות מה גודלה של חולצה במידה 4, שהיא כמובן >המידה הגדולה ביותר, מיד ניגשה אליי מוכרת, ששאלה אם תוכל לעזור, הבעתי את >חששותיי שאין לי ממש מה לחפש שם וכי מידה 4 גם היא קטנה, כך שאין טעם ממש >בניסיון מדידה, המוכרת הביטה בחיוך, ואמרה לי שזה לא נכון, וכדאי לי למדוד, >הוציאה עוד חולצה מעבר למה שהחזקתי ביד ואמרה לי תנסי את שתיהן, והכל בצורה >מאוד אדיבה ונעימה. נכנסתי לתא המדידה, ומהר מאוד התחוור לי כי כמו שחשבתי >עדיין יש לפניי עבודה ע"מ להיכנס למידה 4. ללא התעקשות מיותרת, לבשתי את בגדיי, > >אמרתי יפה תודה והמשכתי הלאה. אני מניחה שבעוד כחודשיים-שלושה, מידה 4 בחנויות >המידות הרגילות, כבר לא תהווה בעייה, ואני בתור צרכנית אזכור לאיזו חנות היה לי > >נעים להיכנס ולאיזו לא. אז אולי כדאי להעיר למוכרות שגם אם נכנסת לקוחה שמנה >(ממש דבה), כדאי לקבל את פניה בחיוך ובצורה נעימה, כי אולי היא רק מסתכלת (וגם >לבחורות שמנות מותר), ואולי היא מחפשת מתנה לחברה, ואולי היא פשוט בעוד כמה >חודשים כבר לא תהיה הר אלא רק גבעה קטנה, ואז היא תהיה אחת מבין כמה מאות אלפים > >שהחברה משקיעה כל כך הרבה בפרסום ובשיווק ע"מ שאותה לקוחה תיכנס לחנות ותרכוש >שם. ותחשבו על זה... התגובה של קסטרו: לי שלום, אנו מודים לך על פנייתך. אנו מצטערים על היחס לו זכית בביקורך הראשון בחנות שלנו, קסטרו קריון. מבחינתנו עצם הביקור בחנויות הרשת קסטרו nem & women הוא מבורך וחשוב. צוותי החנויות מתודרכים לקבל את פני הלקוח בחנות כאילו הוא אורח בביתם הפרטי. הצטערנו לקרוא כי במקרה שלך ,בחנות הספציפית , הדברים קרו באופן שונה. פנייתך הועברה לגורמים הנוגעים בדבר ע"מ שמקרים מסוג זה לא ישנו בעתיד. נשמח לעמוד לרשותך בכל עת ולראותך שוב בחנויות הרשת. בברכה, צוות קסטרו און-ליין התגובה של מנגו: >שלום לי, >שמחנו מאוד לקרוא את מכתבך. הוא נגע לליבנו מאוד. נחמד לדעת שהמאמץ האדיר שאנו >משקיעים בשרות ללקוח נושא פרי. >עותק ממכתבך הועבר לכל מנהלי הרשת הבכירים ביותר כולל מנכ"ל ובעלי הרשת, והם >מודים לך. >נשמח תמיד לראות אותך בין לקוחותינו. >משפחת רנואר מאחלת לך המון הצלחה בפרוייקט העצום הזה שלקחת על עצמך. >בכבוד רב, > >שנהב פרץ >מנהלת מח' שרות לקוחות >אופנת רנואר >1-800-255-225

ליקש

New member
המכתב של קסטרו הוא מכתב סטנדרטי

ביותר -לפי דעתי לר התייחסו כלל לפנייתך אלא שלחו את המכתב כדי לצאת ידי חובה . לפי דעתי הם לעולם לא יעשו מידות ביניים -הם ידועים במידות קטנות!!לכוסיות בלבד!!!!!!!!!!!!!

lee_1

New member
כן, בהחלט מכתב סטנדרטי, לגבי מידות

לא יודעת אם התייחסת למכתב או בכללי, בכל אופן אין לי ציפיות מקסטרו שיעשו מידות ביניים, אבל כן נכנסתי על מנת להביט בדגמים, ובין אם יש להם מידות ביניים ובין אם לא, היחס היה לא ראוי

מכתב מרגש אך אני אישית

הייתי מוותרת על משפט מסוים (שאולי נכתב בציניות בכוונת תחילה) " בעוד כמה חודשים כבר לא תהיה הר אלא רק גבעה קטנה". אם אנחנו (השמנות/מלאות) מתארות את עצמנו כ"הר" אז למה אנחנו בכלל באות בטענות לאחרים שמתארים או רואים אותנו כך? חוץ מזה, במכתביי התשובות שלהם נראה כאילו הם רק מחקו והוסיפו שם חדש. תשובה מתחמקת וסטנדרטית לגמרי.

lee_1

New member
אני חושבת שזה די מובן שזה

נכתב בציניות מסויימת

החורזת**

New member
לי כל הכבוד לך ../images/Emo45.gif

מודה ומתוודה, כשזה קורא לי (לא רק בחנויות בגדים אלא בכל פעם שאני מקבלת שירות לא נאות) אני יוצאת מהחנות עצבנית ואומרת לעצמי שרק אגיע הביתה ואתיישב לכתוב מכתב תלונה. אך כשמגיעה הביתה כבר אין חשק וכוח ונותנת לדברים לעבור, בתקווה שלהבא דברים ישתנו מעצמם. במציאות זה לא קורה והלוואי וכל הצרכנים היו נוהגים כמוך, אולי אז הרשתות היו מבינות שהלקוח ידיר עצמו מהן אם לא יזכה ליחס נעים.

כל הכבוד

התרגשתי מאוד לקרוא את המכתב וגם את התגובות הנלוות כל מילה שלך בסלע... כמה שזה נכון לא מכירה אותך באופן אישי אבל את מדהימה

lee_1

New member
אוי, עכשיו שמתי לב שטעיתי, התגובה ה

התגובה השנייה שייכת כמובן לרנואר

לפני כעשור, בערך,

קסטרו ייצרו בגדים במידות יותר גדולות. כלומר אפשר היה להשיג שם גם בגדים במידה 48 בשקט. אבל אז הרשת עברה מיתוג מחדש, והבעלים הודיע באופן רישמי (הוא התראיין אז לעיתון) שהוא לא רוצה לייצר בגדים לשמנות כי זה לא הולך יד ביד עם המיתוג החדש של הרשת כרשת צעירה ואופנתית, ואז קסטרו הקטינו את המידות. אני ממש לא בעד להתחנן אליהם. כלומר, ייצור בגדים במידות קטנות, זה קו שהרשת הזאת הכריזה עליו והתנערה בכך במפגיע מקהל לקוחות שלם במידות גדולות יותר. או במילים אחרות, שיקפצו לי!

EMAEMA

New member
נכון אני הייתי קונה פעם בקסטרו

בחורב בגדים בלי סוף ואז הייתי מידה 44 ומצאתי בגדים בלי בעיה היום אין מצב שאני אמצא שם משהו - הכל שם התכווץ בכביסה .... בכל מקרה הפסד לקוחות שלהם

mooshki

New member
היי, נכנסתי רק לביקור

אבל מאחר והיחס המזזל הזה מפריע גם לי, רציתי לומר לך שבחנויות המותגים האלה מקבלת כזה יחס כל אחת שהיא לא בדיוק הלקוחה האידיאלית שלהם. זה אומר מידות לרוחב ומידות לאורך ואיך שהיא לבושה וכו' וכו'. כל הכבוד ששלחת להם את המכתב!

DREAM111

New member
כל הכבוד לי והלוואי והיו מתייחסים

לזה ברצינות. מה שלדעתי האישית לא כך או לפחות לא מספיק.

../images/Emo45.gif כל הכבוד

ורנואר באמת הכי נחמדים מבחינת שרות לקוחות וקסטרו הכי מעפנים (וגם הבגדים שם לא לטעמי).

למעלה