מכתב שרשרת!!!

twisted mind44

New member
מכתב שרשרת!!!

מישהו יכול להמליץ לי על מאגיה או כישוף או משהו אחר שמבטלים את ההשפעה של מכתב שרשרת?????????

Diableror

New member
כן

הגיון בריא,ושלווה נפשית. אין שום כוח מסתורי שעומד מאחורי אותם מכתבי השרשרת..המכתבים מקבלים עוצמה רק מהאמונה בהם. Diableror

Nizzan Cohen

New member
מכתבי שרשרת...

הם תוצר של אנשים משועממים, ואנשים טיפשים שבולעים כל שטות. אין בהם שום דבר מיסטי. חוץ מאולי העובדה שלמרות הטימטום שלהם יש אידיוטים שמעבירים אותם.... זה משו שדארווין לא היה מצליח להסביר ...

???

אתה יכול להסביר לי מה ההבדל בין מאגיה לכישוף ? כי בפעם האחרונה שאני בדקתי מאגיה זה שם כולל לכישוף...

???

אתה יכול להסביר לי מה ההבדל בין מאגיה לכישוף ? כי בפעם האחרונה שאני בדקתי מאגיה זה שם כולל לכישוף...

???

deni

New member
חחח בטח שיש הבדל

בגלל זה קוראים לפורם מאגיה וכישוף ולא משהו אחר

ההבדל הוא בסמנטיקה.

בעיקר ובאיך תופסים את המילה. בימינו נהוג לתפוס את המילה "מאגיה" כמילה למכלול שיטות שונות, כאשר כישוף הוא אחת השיטות האלה. זה כמו, פחות או יותר, ההבדל בין Magick לבין Spell.

deni

New member
אוקיי...

הגדרת מאגיה:עבודה ישירה עם אנרגיות באמעות התודעה בלבד כישוף:עבודה בעזרת טקסים,עזרים למיניהם לפי מצב הירח וכו. לא זוכר מאיפה לקחתי את זה אבל זה מראה את ההבדל בין מאגיה לכישוף וגם לא היתי אומר ש: "בימינו נהוג לתפוס את המילה מאגיה כמכלול שיטות שונות, כאשר כישוף הוא אחת מהשיטות האלה מה שאני מיתכוון להגיד שכישוף זה לא נושא בתוך המאגיה טוב...אני מקווה שהבנתם

שטויות.

הגדרת מאגיה:עבודה ישירה עם אנרגיות באמעות התודעה בלבד לא. אבל ממש לא. אני לא יודע מאיפה לקחת את ההגדרות האלה (אולי מה"מקשוף"?), אבל הן ממש לא נכונות, ומראות את דעתו של קומץ קטן של אנשים שאולי החליטו כי אלו ההגדרות של מאגיה וכישוף, אך הן ממש לא.

Monsieur D

New member
בדרך שבה אני רואה את זה,

כישוף הוא רק החלק היותר פרקטי* ב"עבודה הגדולה"- שעות פלנטריות, מדיטציות, מעגלים, טקסים, כלים, שיטות וכו', בעוד מאגיה היא הפילסופיה, המידע, התיאוריה שמסביב לזה - מהו X ומהו Y, מה היחסי גומלין בין זה לזה, מה זה "XYZ" (מישור, עולם, שד, מלאך וכו'), מהו אל בשבילי , איך ולמה דבר זה או אחר קורה, איך אני מסביר את זה, ועוד הרבה חומר שדומה לאלה. (* במילה פרקטי, אני מתכוון גם לתיאוריה של הפרטיקה).

האפור

New member
מסכים...

גם בגלל שכשמדברים על כישוף רואים את זה כטקס שבו נעשת פעולה מאגית, פעולה שבה משתמשים ב"שעות פלנטריות, מדיטציות, מעגלים, טקסים, כלים, שיטות וכו'". שדרכם משיגים את מטרת הכישוף. אך שימו לב שפעולה מאגית וכישוף לא מתקיימות רק אחת בזכות השניה, פעולות מאגיות לא חייבות לבוא תחת הכותרת כישוף, פעולה מאגית לא תמיד מודעת, אנשים יכולים לתעל אנרגיה ולפעמים גם הרבה לא רק בזמן טקס או תפילה או כישוף שנועדו לזה. לעומת זאת כישוף בלי פעולה מאגית הוא סתם שעשוע... ולפיכך מאגיה היא גם העבודה שמסביב לכישוף ויותר ממנו, ההכנות ההתמודדות עם ההכנות התוצאות והתמודדות איתן.

למעלה