מכתב שני

*קסנדרה

New member
מכתב שני

מכתב לא ענית למכתבי כפי שביקשתי ולכן יש מקום למכתב נוסף הפעם תבחר אתה אם לענות למכתבי זה כשאתה רוצה לגרום לי אושר תחשוב מהוא הדבר שיגרום לך אושר אני מוצאת בך יותר אושר ממה שחשבתי שאוכל למצוא בכל העולם בכל יום מחיי אני מגלה יותר ויותר כמה זה לא ייתכן לחיות בלעדיך אני שואלת את עצמי מדוע בורכתי בך אולי מפני שאלוהים ידע שהייתי זקוקה לך כל-כך ? איני יכולה להיות איתך כל הזמן אבל, זה שאתה בתוך עולמי עולם שיודע סיפוק ואושר המעניק לי צבע ועליצות מותיר אותי נבוכה משהו מלים לא תמיד יכולות לבטא את התחושה המהממת של הרגשות אבל אנסה בכל זאת בסתיו חיי גיליתי לפתע כי התגורר בתוכי הקייץ כל חיי ורק אתה ידעת זאת לפעמים שוכח אדם לתרץ או לסלוח ומתקשה להסביר את עצמו ונותר עם שדה ריק ללא פרחים לפני היורה שוב יהיה זה בחודש ספטמבר בימים של החגים בין קיץ לסתיו שלא תאמר לי ולא תלחש לי מילות אהבה אלא, תנסוך על פניך את הבעת הגאווה הכה מוכרת לי משכבר ואני, אולי שונאת אותך קסנדרה

קסנדרה...

את אישה נפלאה ואני מעריצה אותך ממלאת אותי ברגש - אם זה בשיר, אם זה במכתב או אפילו בתגובה שירך החזיר אותי לשיר שאני מאוד אוהבת שיר שכתב אותו יאיר לפיד כאשר את כתבת ``כי התגורר בתוכי הקיץ כל חיי`` נזכרתי במילים אלה : לבכות / יאיר לפיד (בית ראשון) ``השמיים יורדים אל חלוני חורף בחוץ וקיץ בי האם אתה זוכר ? כשהשתיקות ארוכות, זוכר והמילים רחוקות איך הייתי בך ורציתי לבכות...`` שלך, אני ענבל

neomi

New member
וואו קסנדרה גדול

קסנדרה, קראתי את מה שכתבת והרגשתי הכל צמרמורת עצב כעס הזדהות ומה לא, בקיצור גדול , אל תכאבי כל כך

*קסנדרה

New member
תודה, תודה :)

לנעומי תודה על הפרגון איני כואבת זה לא הסיפור האישי של חיי קסנדרה

שון33

New member
אהבת אישה

רק אישה שידעה אהבה יכולה לכתוב מילים אלו. את יודעת להקשיב לליבך ולא להסתתר מאחורי חומות מיותרות... התרגשתי מה הלאה? ק.ב.

*קסנדרה

New member
תודה שון :)

לשון תודה על ההבנה והרגישות לגבי הלאה יבואו בהמשך המתבים הנוספים, מן הסתם קסנדרה

rambaut

New member
בסתיו חיי גיליתי

שיר עצוב מאד.אהבגתי במיוחד את המילים ``בסתיו חיי גיליתי `` איתו אני מאד מזדהה.(זה הזכיר לי את התחלת יצירתו של דנטה:Nell mezzo dell cammin di nostra vita....(ואולי מסתתר כאן איזה גהנומציק פרטי..) marcabrun

למעלה