מכתב שנגע לליבי

מכתב שנגע לליבי

הבאתי את המכתב הזה מפורום אחר. כמעט בכיתי כשהגעתי לסוף. אני מביאה אותו לפה כי זה בהחלט מכתב עם מסר חשוב לדעתי. המכתב.

alyssa and gale

New member
ממש נכון ועוד יותר עצוב../images/Emo7.gif

חבל חבל שאנשים לא מבנים מה הם עושים לחיה כאשר הם לוקחים אותה ומגדילם אותה . ומה הם עושים לה כשהם מחליטים שנמאס להם

alyssa and gale

New member
יש לי גם מכתב

לא קשור לכלבים אבל מאוד קשור לחיים הלכתי למסיבה- אימא, ודבריך נגנו כל הזמן באזני אז לא שתיתי- אימא, והרגשתי גאה מאוד בעצמי. "אל תשתה- בן" תמיד אומרת אימא, "חזור הביתה בשלום", אז למרות שאחרים הציעו לי, אימא, שתיתי קולה במקום. אני יודע שתמיד צדקת אימא ושעשיתי את הדבר הנכון. עכשיו המסיבה נגמרה, אימא, ואני יודע שאגיע הביתה בשלום. אני נכנס למכונית- אימא, ומתחיל לנסוע בזהירות, וזאת רק בזכות הדרך שחינכת אותי - אימא, האהבה והאחריות. אני מתחיל לנסוע- אימא, בזהירות, בדיוק כמו שביקשת, אך המכונית ממול- אימא, לא מבחינה בי ופוגעת בי חזק. אני שוכב כאן מצידי הדרך- אימא, ושומע את דברי השוטר. הנהג שממול שתה- אימא ואני הוא שצריך לוותר. אני שוכב כאן גוסס, אימא הלוואי שתגיעי מהר. איך זה קורה דווקא לי- אימא ולא לנהג האחר? יש הרבה דם מסביבי - אימא, אני חושב שרובו שלי. אני שומע את החובש - אימא, שלא נותר לעשות הרבה בשבילי. רציתי רק להגיד לך- אימא, לא שתיתי. אני לך נשבע! אלו היו האחרים- אימא אלו שהיו במסיבה. הנהג כנראה גם היה שם - אימא , בדיוק איפה שהייתי אני. ההבדל הוא שהוא שתה ועוד חי- אימא ואני איפה שהנני. מדוע אנשים שותים- אימא זה יכול להרוס את כל החיים. אני מרגיש כאבים חזקים עכשיו- אימא, חדים ודוקרים כמו סכין. הנהג שפגע בי- אימא, מסתובב סביבי, מביט ומהסס אני חושב שזה לא פייר- אימא, הוא שתה ואני פה גוסס. אל תדאגי לי- אימא, אמרי זאת לאחי ואבי וכל משפחתי. גם כשאגיע למעלה- אימא, אני יודע שתמיד תהיו שם איתי. מישהו היה צריך להגיד לו- אימא, שלשתות ולנהוג זה לא כדאי. אם רק היו אומרים לו זאת - אימא הייתי עדיין חי. נשמת אפי מתקצרת- אימא, עכשיו אני מתחיל לפחד. אל תבכי עלי- אימא, גם ככה קשה להיפרד. יש לי שאלה אחרונה - אימא, לפני שאעצום את עיני. אני לא שתיתי ונהגתי - אימא, אז למה איבדתי את חיי???? תעבירו את זה הלאה ואולי זה ייתן טיפת חומר מחשבה לאלו מאתנו שמתגרים בגורלם ובגורל של אחרים כשהם שותים ונוהגים.

ה מוזה

New member
אולי תעלי את המכתב שלך בהודעה

חדשה ? מגיע לו את הכבוד להיות מועלה לכאן בהודעה חדשה ,לא? אישית מכירה את המכתב - מכתב שלדעתי יש להצמיד לרישיון ,לתלות על המקרר , ובכל תמרור אפשרי
לך

בעל חיים בבית

בעל חיים בבית הוא בן משפחה. באמת חבל שאנשים לא מבינים את זה. אלה שנוטשים את הכלבים, הייתי רוצה לשאול אתכם: האם הייתם נוטשים בכזאת קלות את ילדכם?

ה מוזה

New member
../images/Emo107.gif קראתי לה נלה

כמו גורת האריות הקטנה בסרט מלך האריות הבאתי אותה הביתה כשהיתה בת 8 שבועות החזקתי בכף ידי גוש צמר לבן וקטן , ממש קטנה בגודל כף היד שלי לאט לאט היא גדלה ועם כל יום שהיא צמחה ,צמחה האהבה שלי אליה היו לה שתי עיניים חומות שדיברו במין עצב נוגה שכזה פרווה לבנה וצחורה (כמובן שמקלחות היא לא ממש אהבה , חושבת אני הייתי יוצאת רטובה יותר ממנה ) היו לה מחוות קטנות כאלו , של ליקוק ושל קפיצה עלי בשתי רגליות קדמיות , עם הזמן היא כבר שקלה כמו כלבה ולא גורה וכל קפיצה שכזו היתה מעיפה אותי מטר אחורה אבל הכי , הכי אהבתי לטייל איתה בשדות ובהרים מרחבים שוממי אדם ,רק אני ונלה מטפסות סלעים יורדות לואדי לפעמים בעונת הצבים היא יכלה שעות לבהות בצב , והיה לה מין מבט מופתע שכזה בעיניים " היי , איפה הוא נעלם ?" שנה שלמה של רגעים עם חברה על ארבע סתם כך על הדשא או כשהיתה מטפסת עלי , לא היה בגד אחד שלא היה מלא שערות לבנות , זה לא הפריע לי בכלל .. שנה שנסתיימה לה ברעש חבטה נוראית סובבתי את הראש .שם על הכביש שכבה הכלבה שלי והזעקה שלי נשמעה למרחקים .. איבדתי אותה על שולחן קר של וטרינר שנלחם להציל אותה רכב שנוסע במהירות מופרזת מסתבר הוא כלי נשק קטלני . הצעקה שלי , הצרחות שלי , הכאב שלי היו זהים לחלוטין לכאב כשאיבדתי אדם קרוב אהבתי את הגוש הלבן הזה שנקרא כלבה לחשוב שבני אדם נוטשים חברים מופלאים נאמנים שכאלו מרעיד אותי - קראתי את המכתב שהבאת - ודמעות חונקות לי את הגרון . מי שליבו אינו מלא חמלה ואהבה לבעל חיים לא תהיה בליבו חמלה לאנשים תודה נטע על שהבאת את המכתב לכאן

טוואנדה

New member
מנהג מזעזע

ישנו מנהג מזעזע שמתרחש ממש בתקופה זו בעיקר ברמת גן (ועוד בכמה מקומות) בתקופה זו (של החופש הגדול) משפחות נוסעות לטיול בחו"ל ופשוט זורקות את הכלבים שלהם לרחוב, פשוט ככה, ומדהים עד כמה הנתונים עולים בכל שנה, אני כל פעם מחדש מזדעזעת עד כמה אנשים הם חסרי לב, להביא כלב הבייתה למטרת יופי/שעשוע, ופשוט לזרוק אותו כשבא להם. אני אישית אימצתי כלבה מתוקה שננטשה ברחוב, מדהים עד כמה יצור קטן ומתוק מעניק לך חום ואהבה ועושה אותך מאושר.

כל הכבוד ../images/Emo45.gif

כל הכבוד על היוזמה לאמץ כלבה נטושה. אם לי היתה אפשרות הייתי עושה זאת מזמן. הלוואי שכל הכלבים הנטושים ימצאו בית חם.

למעלה