מכתב שלא נשלח...

מכתב שלא נשלח...

בתולים יקרים! זה בעצם מכתב פרידה ממך קרום יקר. אני ואתה חיכינו לרגע הזה הרבה זמן ושניינו ידענו שהוא יבוא. והנה- מחר בדיוק באותה שעה אתה כבר לא תהיה איתי. יותר מ- 19 שנה שמרתי עלייך וגוננתי עלייך מכל אלה שבאו לקחת אותך ממני, אבל לא עוד. הנה הגיע הרגע הגדול שבו אנחנו נפרדים, ועכשיו אני מרגישה יותר מוכנה מתמיד. אני יודעת ובטוחה שהפעם זה הולך לקרות. דאגתי לזה שמחר תקבל את כל התנאים ההולמים לפרידה. זה לא יהיה סתם. זה יהיה מאהבה. עוד בקשה אחת קטנה יש לי ממך- אל תקשה על הפרידה, תקבל את זה באהבה ותעזור לי לעבור את זה בשלום. הנח לו להיכנס לתוכי ובקש מחברייך השרירים לעזור לי גם על ידי כך שלא יתכווצו יתר על המידה. ואני רוצה שכולכם תיהנו מהרגע המיוחד הזה בדיוק כמוני. נסה בבקשה שלא להוריד לי דם או להתעקש. בבקשה ממך הרפה ממני והתנתק בלי לגרום לי לכאב. זה הרגע ואין מה לעשות. זו ההחלטה שלי ובבקשה ממך קבל אותה בהבנה. תודה רבה על שליווית אותי והיית בתוכי ב- 19 שנים האחרונות. לא אשכח אותך לעולם! אנא הרפב ממני בצורה יפה אני בטוחה שאתגעגע. בדמעות רבות ובידידות עמוקה, אני, שכבר לא שלך עוד.

../images/Emo7.gif עצוב....

פחחחחחח.... המכתב הזה הרג אותי....

gil ad23

New member
ציפור יקרה...

קראתי את המכתב ולא יכולתי שלא לצחוק, חס וחלילה ,בטח לא מלעג אבל זה ממש חמוד .. אני מציעה לך לא להכנס יותר מדי לדיכדוך ודיאלוגים עם הבתולים שלך, זה משהו שעובר וטוב שכך,את עם הזמן תראי שהם לא ממש חשובים ושאת יכולה מאוד להנות בלעדיהם. יפה שחיכית זמן כה רב וכיבדת את עצמך, יחסית לכך שהיום מאבדים אותם בגיל 10 (לא צוחקת, כבר ראיתי מקרים ). העיקר העיקר שלא תתני לאף אחד להלחיץ אותך רק כי הוא רוצה את טובתו האישית ועוד עצה ,נסי שלא לחשוב על היום כאהבה אלא כעל התנסות חדשה ,על מנת שאחר כך לא תפגעי ותשאלי את עצמך שאלות מיותרות וחסרות משמעות . גם אם בפעם הראשונה זה קצת כואב ומציק ,אל דאגה ,פעם הבאה יהיה יותר טוב ..ככה זה. וכמו שאיינשטיין האמין בתורת היחסות אז גם אמתך הנאמנה. אז עשי חיים ותירגעי,בלי לחץ ...מותק ,כל העולם מחכה רק לך ואם עושים לך פרצוף כאילו לא ,סימן שהם לא שוים אותך . בהצלחה המון המון

ה מוזה

New member
ואל תשכחי ...

לעשות מעשה אהבה בפעם הראשונה ..כשאת שלמה עם ההחלטה ובשלה זו בהחלט חוויה ..שאין שניה לה אולי לא תמיד זה משתווה לכל החלומות ,הפנטזיות או מה שחשבנו שיהיה אז תנשמי עמוק.. תהני לך ואל תשכחי ..אמצעי מניעה חשוב יותר מכל דבר ..שמרי עליך ועליו תהנו לכם ממין בטוח ..שיהא זה ערב שכולו הנאה אהבה ופרידה קלה מאותו קרום שמלווה אותך 19 שנה

tslilush

New member
|שמאגם לי יש מכתב לקרומי! ../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif

קרום יקר, אני רוצה להתנצל. אני יודעת שתכלית קיומך, הדבר לו ערגת, חלומך הגדול- להישאר איתי כול עד אני טהורה בבתוליי. אני בת 17, עוד לא חוויתי אהבה, וכבר נקרעת בלי אפשרות לאיחוי!! מי חשב שהרכיבה הממושכת שלי על סוסים תקרע אותך ממני בכזו אכזריות? שאני אדמם אותך עוד לפני שנשקתי למישהו? תמיד תיהיה בליבי.

unicornus

New member
סמני לך ../images/Emo127.gif ותמשיכי

שיר הלל וריקוד קל לקרום בתולים שבקרב הופל

למעלה