מכתב ...שלא ישלח

ענבר1

New member
מכתב ...שלא ישלח

לך החברה הכי טובה שלי בבסיס,ומחוצה לה שהכרנו אמרתי לך היי וכול הזמן באתי אליך למשרד עד שאמרתי לך אם תרצי לדבר או משהו אני משרד ליד ואז אחרי 3 ימים באת אלי וסיפרת לי על המפקדת שלך והריבים ואז נתתי לך עצות ואז כשנשברת לגמרי בכית ורעדת אני הייתי שם חיבקתי הרגעתי וניחמתי וככה התחלנו חברות מקסימה. אנחנו הזוג הבלתי נפרד עד שכבר מרוב אהבה גדולה תמיד חשדו שאנחנו זוג מעבר לחברות ותמיד צחקנו,את החברה הכי כייפית הכי טובה שיודעת להרגיע לעצבן לסלוח ולתקן. את החברה שיש לי איתה שפת קודים שיודעת לזהות מיידית מתי אני נדלקת על מישהו ואני הכי אוהבת לדבר איתה על בנים והחיים, שתמיד מספרת לי הכול הכול בלי שאני אפילו אשאל,הילדה שכול יום ראשון נכנסת למשרדי וצורחת קוקי את לא תאמיני מה קרה לי בסופשבוע!!!! בלונדי,שיש לי את כול הסבלנות בעולם בשבילה,שאפילו כשאנחנו רבות ומרימות טיפה את הטונים ואני אומרת לנועה,תקשיבי אני והיא גמרנו את הקשר דייי תעזבי אותי במנוחה איכשהו אחרי כמה דקות אנחנו באות אחת לשניה ופשוט לא מצליחות לכעוס לרגע. את שעזרת לי בחודשים הכי קשים בחיי בלי שידעת אפילו,שפשוט היית שם בכול מובן פשוט הקשבת וחיבקת. אני אוהבת אותך ומקווה שהחברות בינינו תימשך גם אחרי סיום שרותינו הצבאי אני רוצה לראות אותך מתחתנת ולהיות שם. אני רוצה להראות לך תמונות של הילדים שלי ואת תראי לי את שלך. תודה לך על הכול אני אוהבת אותך בלונדי עצבני שלי אז אני אסיים את המכתב הזה בשיר המשותף שלנו there was only u and me we where young wild and free

גברת ע

New member
למה?

שלא תשלחי לה את זה? או לפחות תראי לה את זה פה? אני בטוחה שהיא תשמח ותבכה משמחה אני מאחלת לך להיות ולרקוד בחתונה שלה ושהיא תהיה בשלך

ענבר1

New member
אני חושבת שאני אעשה את זה...

תודה שיהיה לכולנו סופשבוע רגוע

גברת ע

New member
אין בעד מה

רק אל תשכחי לספר לנו מה היה תגידי איפה אתן משרתות?

ה מוזה

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo91.gif../images/Emo20.gif

מחמם את הלב ומרגש חברות נפלאה מאחלת לכן המשך חברות של שנים רבות תני לה לקרוא את זה

ענבר1

New member
בטח היא תבכה,היא די רגישה

ספרו גם על חברות יפה שיש לכם

ה מוזה

New member
../images/Emo13.gif יש לי חברה שאם אני אכתוב לה כאן

היא תצטרך משאית של טישו , בעצם מפעל שלם ואלו הדמעות היחידות שאני מאחלת לה דמעות מהסוג הטוב של התרגשות פנימית גם לחברה שלך אני מאחלת אותו הדבר רק דמעות של התרגשות מהסוג הטוב

גברת ע

New member
ואם אני אספר אז זה

סתם יהרוס את השרשור כי זה לא יהיה הכי נחמד כלכך עכשיו לא זה לא יהיה מכתב שנאה כלפיה חס וחלילה! אבל זה יהיה מכתב עצוב ועם "בגידה" אז עדיף לא להרוס שרשור כלכך יפה ומרגש

ה מוזה

New member
את מוזמנת

לכתוב כאן בשרשור הזה או בהודעה חדשה איפה שתרצי אל תשאירי מילים ורגשות חנוקים בפנים יש פה מקום לכל סוגי המילים בעולם גם אלו הכואבות והקשות בדיוק כמו החיים אין רק אושר ואהבה יש את האכזבה בגידה כאב ודמעות בכל אופן מוזמנת ..מכל הלב לשחרר כאן מילים גם של "עצוב ועם בגידה "

גברת ע

New member
טוב אז יותר מאוחר אני אקפוץ

ואכתוב אבל לא עכשיו עכשיו פתאום אני עייפה מידי לא יודעת מה קרה אומרים שמצב נפשי משפיע על מצב פיזי אז אולי זה זה בכל אופן זהו

ואני...אני אפרסם משהו שכתבתי

לחברה הכי טובה שלי...והיא קראה אותו והוא יישב לו עוד מעט גם בדפיוצר שלי...
************ ענבר ישנה, ענבר צוחקת, ענבר בוכה, ענבר קמה. 'היי, אני ענבר...מי את?' היא אמרה לי יום אחד בכיתה ו'. 'אני דפנה, ואת?' וככה הכרתי אותה. את החברה הכי טובה שלי. את האחות שלי. אני והיא...צמד מוזר, גם אם הייתי חושבת שנים על מישהי או אפילו מישהו אחד שיחליף את המקום שלה בלב שלי,זה לא היה הולך לי. ענבר מיוחדת, ענברי שלי שונה. לא הרבה באמת מבינים מה יש בה, 3 שנים אחרי אני יכולה ממש בכנות לומר שגם אני לא ממש מבינה רק שאני שמחה שהיא שם. ענבר מחליקה, ענבר נופלת, ענבר שוקעת, ענבר. ענברי שלי לא מחזיקה מעמד, ענברי עוברת הרבה. ענבר שותקת. מדברת אבל לא על הכאב. לפעמים העיניים שלה כל כך עצובות שבא לי למות. רק תחייכי ענברי...חיוך אחד. אני מתה. ענבר מחליטה, ענבר מעשנת, ענבר שותה, ענברי שלי. וענבר כבר לא אותה ילדה תמימה כמו בכיתה ו'. ענבר יודעת על החיים דברים שאסור לה לדעת. ענבר שוקעת, עוד ועוד ועוד. והכדורים עוזרים לה והיא מחייכת שוב ואפילו משקיעה קצת בלימודים. אני רואה אותה ואוהבת אותה, היא אחותי. ואני דואגת, ענבר נופלת שוב. ושוב. ושוב. אבל ענברי שלי חזקה, מצליחה ונשענת ומטפסת. 'אני שונאת אותך' היא אומרת וצוחקת. 'גם אני אוהבת אותך...' אני עונה מחייכת 'אני לא שונאת אותך' היא קופצת עלי אחרי שתי שניות בדיוק בחיבוקים 'גם אני אוהבת אותך'. ענבר גדולה, ענבר מצליחה, ענבר יודעת, ענבר מחייכת. אני אוהבת אותך ענברי.

ה מוזה

New member
ענברי ואת חברות אמיתית

חברות נמדדת ונבחנת ברגעים השונים של החיים בחיוכים בדמעות בשתיקות בשמחות באושר ובעיקר ..בעיניים ,ביכולת לראות את הנפש דרך העיניים בלי מסיכות בלי הצגות במכתב שלך יש גם דמעה וגם חיוך כנות עמוקה חברות מופלאה מאחלת לענברי עוד הרבה חיוכי לב ולשתיכן עוד הרבה הרבה זמנים טובים של חברות אמיתית
ששיתפת אותנו

ענבר1

New member
אז ככה....

היום בבוקר באתי להביא לבלונדי החמודה שלי את המכתב כמו שיעצתן לי אבל היא לא הייתה במשרד כעבור רבע שעה היא נכנסת למשרדי חיבקתי אותה היא נראתה חלשה ואמרה לי שהיא הולכת לרופא אז ליוויתי אותה ונשארתי איתה ועכשיו היא במיון ואני מחכה לטלפון ממנה שאני אדע שהיא בסדר יום די דרמטי אז מכתבי ידחה

ענבר1

New member
סוף טוב הכול טוב

בבוקר תודה לאל כרגיל אני יושבת במשרד כשהגב שלי לדלת פתאום אני מזהה את הבושם ואני מרגישה שמישהו מחבק אותי והנה הייתה בלונדי שלי שאלתי לשלומה היא ספרה לי כול מה שהיה אתמול והראתי לה את המכתב והיא התרגשה עד כדי דמעות שיהיה לכולנו שבוע טוב

למעלה