מכתב שלא יישלח

שמים1

New member
קרוואלה ../images/Emo141.gif

הסיפור שסיפרת כאן מדהים ומצמרר ומחדד יותר את התחושה שצריך ליהיות זהירים מאוד. כן , סיננתי אותה , ודרך אגב המיילים ממשיכים להגיע אבל אני לא מתכוונת לענות יותר. אני מניחה שמתי שהוא היא תבין שאני כבר יודעת , ואם אני טועה היא או הוא יצטרכו לתת לי הוכחות חותכות על זהות הכותב / ת תודה לך קרו על תגובתך ושבוע נעים לך .

מיקו 42

New member
היי

זה לא וירוס! שמים יקרה ברגע שביקשת סימן/אות חים ולא קיבלת באותה שניה לבעוט בלי רחמים באדם/ישות..ולא לתתלשום רגש להתעלות עליך כך עשיתי וכך אנהג גם בעתיד-מי שמספיק הגון צריך לדעת לתת בזמן אמת ולא שניה אחריי זו דעתי..וזה מנסיוני הדל...למרות שאותה חולירע מנסה עד היום בדרכים עקלקלות להגיע אלי ולהיות איתי בקשר אני חושף אותה מהר..ובועט בכל כוחי. ועוד דבר קטן..תחסמי את אותה/ו שולח אימיילים אליך.. שבוע יפה ומהנה לך

במשך השנים הרבות בהן אני משוטט ברשת

ראיתי סיפורים כאלה ואחרים: גבר שהתחזה לאשה כדי להתיידד עם נשים שנזהרות מלהיפתח לגברים, והתאהב באשה שהתאהבה בה (בו) בחזרה שני גברים שהתחזו לנשים ובלי לדעת את הזהויות האמיתיות התאהבו זו בזו (זה בזה) בחורה בת 20 שלצורך עבודה סמינריונית התחזתה לאשה חולת סרטן בת 45 ועוד ועוד לא תמיד מדובר ברמאים ציניים - לפעמים זו משובה שהופכת למשא כבד, לפעמים אלה אנשים שבורחים ממציאות כובלת אחת ונקלעים למציאות וירטואלית כובלת אחרת (כי מה יעשו עתה? יגלו את האמת ויאבדו את האהוב/ה או ימשיכו במעשה הרמייה תוך ידיעה שהם בעצם פוגעים בנפש אהובה). אני לא שופט את האנשים האלה אלא מביט בהם כדמויות בטרגדיה יוונית.

שמים1

New member
אני חושבת שהם צריכים להתבייש

מכיוון שכנות אמורה ליהיות מעל לכל. אבל לעיתים יש אנשים שבאמת חולים ואולי מידת השיפוט שלהם לקויה. עליהם אני פשוט מרחמת ומאחלת להם אושר ובריאות .

גם לי יש סיפור.. לקח..

אנחנו אמנם לעולם לא לומדים מטעויות, לא של אחרים, לא של שלנו עצמנו, לעיתים רק משחקים את עצמנו לומדים לקח.. אז ככה, אני לא אופתע אם תיתקלי בעוד מישהו (מישהי) כזאת בחייך כי המדיה הזו של הפורומים היא ממכרת מאוד.... עצוב, אבל טוב, במאר מוסגר במקום כלשהו מילים אלו מופנות אליי ולא אלייך, אני זו שרוצה להגיד את זה לעצמי ומעבירה מסר דרך אחרים אליי. לא יודעת אם תאמיני אבל יום אחד, היה זה יום שחזרתי מהבסיס, מבואסת משהו מהעובדה שהקשר שלי עם החבר שלי תם סופית (אגב, אחד שהכרתי בצ'ט, ובסוף התברר לי שאנחנו מאותה העיר ואפילו שכנים). אז ניכנסתי לצאט לשפוך את הלב בפני מישהו..לחפש עידוד, חיזוק, ברקע שירים רומנטיים ואני מקפצת לי מחלון שיחה אחד למישהו בחיפוש אחר דמות שתתאים להיות זו שתקשיב לי. מצאתי אותה. אותו יותר נכון, בר קראו לו. סיפר לי שהוא מארה"ב, בן 20, באותה התקופה גם אני הייתי בגיל הזה בערך, מבוגרת ממנו בכמה שבועות, שניינו מזל טלה. סיפר לי שיש לו חברה בת 15 ושהיא בארץ, מחכה לו שיחזור.. דחברנו יותר משעה והלכנו כל אחד לדרכו. יום למחרת שוב ניתקלנו אחד בשניה בצ'ט. אז החלטנו לעבור לאיי סי קיו. וככה השיחות שלנו היו נימשכות כל אימת שחזרתי מהבסיס לחמישי שישי שבת.. היינו מדברים באיי סי קיו, המון. הוא התחיל לספר לי שיש לו פתאום בעיות עם החברה, אח"כ סיפר שמעולם לא ראהאותה והכיר אותה בצ'ט, אח"כ אמר לי שהוא מרגיש שהוא מתאהב בי, שהבעיות שלו עם החברה גרמו לו להיפרד ממנה סופית, ניסיתי לשכנע אותו לחזור אליה, ופשוט היינו מדברים המון, שיחות נפש, גיליתי לו סודות, הוא לי, לפחות ככה זה היה נראה. בשלב מסויים החלטנו להיות חברים לכל דבר. הוא בחו"ל, כביכול ואני בארץ, מחכה שיעברו חודשיים עד שהוא יחזור, הוא היה מתקשר, אמר שאבא שלו משיג לו כרטיסי חיוג, פעם פעמיים בשבוע התקשר, סיפר שהוא לא שירת בצבא, שלומד באקדמיה למוסיקה בארה"ב, מופיע בפלורידה, וככה במשך חודשיים הייתי נוסעת לבסיס, מחכה לשנייה בה אני אחזור הבייתה, אתחבר לאיי סי ואתחיל לדבר איתו, מחכה בקוצר רוח לשיחת טלפון ממנו. הייתי צריכה לקום ביום ראשון מוקדם לבסיס ויחד עם זאת הייתי יושבת כל הלילה ביום שבת ולא ישנה ומדברת איתו באיי סי. מאוהבת עד מעל הגג, היינו מדברים כל הלילה בגלל הפרשי השעות שיש כביכול בין ארה"ב לארץ. אצלם לילה, פה יום וההפך. עד שיום אחד סגרתי שבת בבסיס. שבועיים והוא לא התקשר ולא כלום, פשוט נעלם וגם כשחזרתי הבייתה הוא כבר לא היה. אח"כ חזר, כתבתי לו מכתב אהבה מאוד מרגש.. עד שהתחלתי לאט לגלות סתירות בדברים שהוא מספר.. כנראה הבחור התבלבל עם עצמו מרוב השקרים שלו. התחלנו להתווכח באיי סי קיו.. כמו זוג לכל דבר. אח"כ הוא התקשר והמשכנו את הוויכוח בטלפון. ניפרדנו, אחרי שבוע הוא מודיעה לי שהוא רוצה לחזור והכל על רקע וירטועלי.. פה אני לא רוצה לספר את כל הפרטים כי זה הכל ארוך מידי.. כתבתי על זה בפירוט יותר בבלוג שאני כותבת שמשתייך כרגע לאתר אחר אז אני לא אפרסם אותו. רק שתדעי, עד היום אני תוהה מי זה "בר חיימוב"... מה שבטוח זה שהוא לא אישה אבל וזה אבל גדול, לא רק מנשים שמתחזות לגברים עלייך להיזהר, גם מהגברים עצמם.. והסיפור הזה בעצם לא נועד לזעזע אף אחד .... הוא נועד כדי להשאיר אחריו שאלה.. האם היה זה מה שגרם לי להפסיק לחפש קשרים דרך צ'טים? כנראה שלא ואחרי זה היה לי איזה חבר חצי שנה שהכרתי בצ'ט... אבל באיזשהו מקום ה"בר הזה" עד היום נמצא אצלי בראש. מישהו שגם אם לא לימד אותי לקח גרם לי לפראנויה מסויימת לגבי כל מי שאני מכירה דרך מחשב בצורה זו או אחרת.. הם זה טוב או רע... שאלה... בהצלחה לך..

עד עכשיו אני צוחק פה

בחיי. קודם סליחה רק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! הרגת אותי איי איי. את באמת עדינה את מאמי את. איך כתבת את זה באיזה רגש רואים שהרסה לך את כל הבריאות חחחחחחחחחח נשמה. תאמיני לי היא היחידה שהפסידה מכל הג'ווארס הזה ואת ראסמי לא צריכה ליפול בפחים כאלה. זה כולה אינטרנט! בחייאת אני יודע שקל להגיד והכל אבל מה כבר קרה עוד טאמבלית אחת. חחחחחחחחחחחחחחחחח :)) י'בה איזה אנשים מופרעים ! מה לעשות יש כאלה מחפשים תשומת לב בנרות. אז תגידי לעצמך מה כבר קרה עבדה עליי? עבדה על עצמה עכשיו פס היא תקבל יחרים אותה כל העולם ואם לא את תחשפי מיהי תאמיני שכבר שם יחשפו. חפיף! נקשרת? בקטנהה. תעברי הלאה יודע שזה מבעס ומעצבן בטוח במקומך הייתי מנתק לבנאדם את האינטרנט בצורת איזה וירוס עסיסי למחשב שלו אבל בינינו זה מטומטם מדי. ומעבר לזה? גם אני הייתי מתחזה אמנם בנסיבות אחרות אבל הייתי אם כי לעולם לא תפסתי רגשית ולא התמכרתי לזה. עכשיו מה שאני מציע שתמשיכי כאילו כלום לא קרה אל תתני לה את הספק בכלל ואל תראי לה פנים שתראה את ממשיכה הלאה תאכל יותר ת'לב. עכשיו למקבץ הנבחרים:
בחורה בת 20 שלצורך עבודה סמינריונית התחזתה לאשה חולת סרטן בת 45 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גבר שהתחזה לאשה כדי להתיידד עם נשים שנזהרות מלהיפתח לגברים, והתאהב באשה שהתאהבה בה (בו) בחזרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
שני גברים שהתחזו לנשים ובלי לדעת את הזהויות האמיתיות התאהבו זו בזו (זה בזה) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..
זוג שהיה כותב באופן שותפ בפורום פסיכולוגיה ...הם סיפרו שם שניסו להיכנס להריון וכשזה הצליח התינוקת נולדה מתה..
חחחחחחחחחחחחחחחח יאללה כנסי קצת למצברוח אז עקצה אותך היא לא שווה את זה :)

שמים1

New member
זה בסדר גם אני צוחקת חחחחח

אני הייתי זהירה מההתחלה זו פשוט תחושה לא נעימה שמרמים אותך .

טאKילה

New member
גבר עם לב שלם בוא רגע...

זה יפה לחשמל אותי עם ניחוח משפטים ולא עם כל התות והקצפת? יפה שוב לראותך לך כאן:) ערב טוב.

יש אנשים שאינם יכולים להתמודד מול

המציאות ומשתמשים בעולם הורטואלי כדי לממש את הפנטזיות, הרצונות, את כל מה שאינם מסוגלים לעשות ולהשיג בחיים האמיתים. לצערי , גם אני חוויתי סיפור משפיל ומכאיב.. קצת שונה, אבל גם גבר ששחק ברגשותיי ונשאר ורטואלי תמיד. הסיפור נמשך כמה שנים - אולי זה קצת קשה להבין, אך הוא היה גבר מאד חכם ומניפולטיבי.

תגובה

עצתי לך שתתרחקי ממנה מהר. אל תעני למנסים לפתותך לבגוד, אדם המרמה כך יכול להתגלות כמרמה אחרת.

יערית 1

New member
ההודעה הזו אכן מתאימה לשער של../images/Emo43.gif

מאחר והיא בעצם משקפת את ההתנהלות בנט. כמה תככים ורמאויות יש ועוד כמה עוד יהיו..אם זה בניקים שונים וכפולים ואם זה בפלירטוטים כפולים עם זו ועם זו ... אין סוף לסיפורים שכאלה. ואיני מתכוונת באופן אישי אלא באופן כללי ביותר שזה עולם שצריך מאוד להיזהר ולא למהר ולתת אמון בכל אחד... הכתבה שהבאת משקפת נכונה את הלך הדברים בוירטואליה. אגב, דבריי לא מכוונים אישית כלפי אף אחד מחבריי ו/או ידידיי ו/או חברותיי.

שמים1

New member
תודה לך יערית

לכן כתבתי את המכתב הזה כדי שנשים תקראנה ותיזהרנה . אולי גם גברים

יערית 1

New member
בהחלט גם על הגברים להיזהר

אולי גם אנחנו נחליט לעבוד עליהם בניקים אחרים שלנו...אה?
אחלה רעיון

טאKילה

New member
כמו שנאמר

שמרו נפשותיכם ולא חשוב מה מינו\מינה של המתחזה גבר או אישה, כך או כך זו רמאות של כעורי נפש.

טאKילה

New member
שאפו שמים בשער תפוז../images/Emo43.gif

שווה הצצה וקריאה, כתיבה ראויה. והסיפור עוד צהובון בנט.

למעלה