מכתב שלא יישלח

שמים1

New member
מכתב שלא יישלח ../images/Emo63.gif

שבת חורפית ושמים קודרים מתאימים כל כך לתחושות שאני חשה כאשר אני כותבת מילותיי. ואינני יודעת לאן יקחו אותי המילים מפני שהן מתנפצות מתוכי כמו נחל סוער , סואן , כועס. אם היית כעת לידי ודאי היית טובעת מהמבטים הקשים שהייתי נועצת בך , שהיו מתחלפים במהרה במבטי רחמים מפני שאני חושבת שאת ראויה לרחמים . נכנסת לעולמי הוירטואלי במיילים בימים קשים מאוד בהם ספגתי מהלומות מאישה איתה כתבתי באחד מפורמי השירה. נכנסת אלי בזהות של גבר ולא הפסקת לשלוח לי מיילים מפרגנים , מזמינים , חוקרים . ואני עניתי , בעדינות האופיינית לי מתוך תחושה מוזרה שעלי לשמור על עצמי מפני שפני הדובר אינם לטובה. חלפו חודשים , את עדיין שולחת לי מיילים , התחלת להעניק להם נופך של חיזור ופלירטוט , שאלת על מצבי המשפחתי ואפילו ניסית לשדל אותי לבגוד בבעלי . יצרת לך עולם הזוי שנראה לי כל כך אמיתי של איש נחמד שמשתף אותי בלבטי חייו , בסיפורים על ילדתו הקטנה ואני כמעט והאמנתי שאתה קיים . בכל פעם שביקשתי אות של מעבר לוירטואליה , נפסקו המיילים , ושבו ללא תשובה עיניינית למיילים שלי . ושוב תהיתי אם אתה קיים , ולא משום שנקשרתי ואולי קצת , מן חבר כזה עלום שאפשר לשתף אותו ולהתייעץ איתו . עד שמבעד למילים התחלת לחקור אותי על חברה שלי , והמידע הצטלב לי עם מנהלות פורום אחרות , וזיהיתי את דמותך הנשית מבעד למעשים נלוזים של התחזות ורצון עז לחטט ולהיכנס לעולמות אליהם אין לך כניסה בזהותך האמיתית. ואני תוהה כעת אם לשלוח לך מייל בזהות הגברית שלך ולתת לך להבין שאני יודעת מי את ולאמר לך שאינני כועסת אלא מרחמת עלייך קשות על כי אין לך חיים , ועל כי את מסתננת בזהות גברית לחייהן של נשים להציץ אל ימיהם ולנסות ולדלות רגעי חדווה מהסיפורים שהן מספרות לך. אולי ברצונך להזיק ולחשוף סיפורים שאת שומעת ואולי לשמור חומר ליום מעונן בו תוכלי להתנפץ להם בפרצוף ולהכות אותן . החלטתי לא לשלוח לך מייל אלא לפרסם את הפרוזה הזו כדי שנשים אחרות תיזהרנה.. אני אומנם תמיד סיפרתי לך שיש לי בעל אוהב ובית חם , וניסית לפתות אותי לבגוד בבעלי ולחפש ריגושים מחוץ לביתי .. יש בוירטואליה נשים בודדות רבות שמחכות לדמות וירטואלית חמה כדי לפתוח את סגור ליבן ונשים אילו היו נופלות שדודות לרגלייך ואולי מתאהבות בך. איך היית חשה? נשים בודדות כמוך , שהרי אם היו לך חיים לא היית יושבת מול קופסא נטולת חיים ומסתננת לחייהן של נשים אחרות במטרה להכאיב להן ולשמוע סודות מחייהן . אינני כועסת עלייך. אני מאחלת לך שתצליחי להתנק מהקופסא הזו שגרמה לך לאבד צלם אנוש , לשכוח שאת אישה , בת אדם לשכוח שיש חיים מעבר למקלדת , שיש נשים עם לב ונשמה בהן את פוגעת בלי מצפון. לא פגעת בי , אבל בהחלט יכולת לפגוע , אני בסך הכל אישה עדינה , וגם אני זקוקה לפעמים לאוזן קשבת. אני מאחלת לך שתוכלי באמת ליהיות אותו איש נחמד שבדמותו פנית אלי ושתוכלי לאזור כח ולהביט בראי ולשאול מה קורה לך? היכן איבדת את עצמך. מפני שהלכת לגמרי לאיבוד וולווי ותמצאי את הדרך להשיב לך את עצמך. את האנושיות שאיבדת.

טאKילה

New member
WOW שמים ../images/Emo178.gif

מכתב מצמרר ואפילו מזעזע. בעבר היתה אישה כזו בנט, כאן בתפוז, אותה אישה יצרה לעצמה דמות וירטואלית בצורת גבר. וגרמה לנשים רבות להתאהב בה, נקרעו שערות בגללו, נשים נלחמו על ליבו אלה באלה עד טרוף. ויום אחד אותו גבר נערץ אותו מושא אהבתן של נשים רבות התגלה כהיא זו היתה גברת לא אדון. זה הגיע לבית המשפט, אך אינני יודעת איפה הסיפור הזה עומד או נגמר אם ביכלל. מה שבטוח אותו שרמנטי היה אישה עלובת נפש. הסיפור שלך נפלא, כתוב מעולה.

שמים1

New member
הסיפור שלי הוא אמיתי

ואני עדיין כואבת את תחושת הבגידה מעין תחושה של פיספוס , שאיבדתי חבר שבעצם מעולם לא היה חבר. וזה כואב , וזה מעליב , וזה מאוד משפיל . תודה לך על החיבוק

מיקו 42

New member
סטדנג'דרי

זה המקרה של טאירון הוא גבר לכל דבר ומראה ההבדל היחיד הוא איבר מינו וכידוע לך הוא נשי... אישית מרחם עליו..הוא חי בפיצול אישיות וזה ממקור שראה אותו 1/1

שמים1

New member
סיפרו לי על המקרה הזה

כל כך עצוב שאנשים נהנים לשחק ברגשותיהם של אנשים .

FaithNoMore

New member
נכנסתי לשרשור הזה די במקרה...

רק רציתי להבין משהו. הבחור הטראנסג'נדרי שאתה מדבר עליו הוא זה שהתכתב עם שמים? כי אם כן אז העניין לא כזה חד וחלק (כך נראה לי). אולי הוא היה נבלה מכל מני בחינות, אבל זה לא אומר שהוא אישה. אם מבחינה מגדרית הוא מגדיר עצמו כגבר זו זכותו וזו הוויתו. ואם לא, אפשר קצת הסבר על כל הסיפור הזה.

../images/Emo12.gif מדהים הסיפור,שמיים,,,מה שמעניין

זה,,
,,,, מדוע?????? נשגב מבינתי... ו,טאקי,,, זוכרת את הסיפור הזה שסיפרת,,, מכירה את הכינוי שלו[ה] ,, בזמנו כתבתי בפורומים רוחניים,, אך שמעתי ,כמובן על ההתחזות המבזה הזו..
סיפורי זוועה אימה בוירטואליה, בררררררר',,,

שמים1

New member
מטבע הדברים חמדתי

לא יודעת מה לענות לך על שאלתך. מדוע? אולי רוע אנושי , אולי מחלת נפש... אינני יודעת.

../images/Emo12.gifיה אני פשוט לא מאמינה

כמה משעמם לנשים במקרה הזה לאישה?? שמים מקווה שבאמת היא לא פגעה בך ובכלל טוב נו את צודקת באמת לרחם על אישה כזו ממש מעורר רחמים שמים היזהרי חמודית בנט יש הרבה שרוצים לפגוע ושמחה שלא פגעה בך אל תתני לאף אחד לפגוע בך ולאחרים שמרו והשתמשו באינטואיציה שלכם חשוב מאוד לא בכולם לבטוח
לך שמים ענקקקק ואם תרצי אוזן קשבת אני פה לרשותך תמיד ו...
לכולכם לשבת הקרירה הזו

שמים1

New member
ורד אהבה ../images/Emo23.gif

אני בסדר. אני קצת פגועה ומרגישה מושפלת אבל אני בסדר גמור.

כנראה בגלל הסקרנות...../images/Emo4.gif

לא ברור מדוע אישה מתחזה לגבר ועוד לנסות לדלות פרטים אינטמיים,לאן הגענו? מעשה נבלה,מגיע לה סטירה בפרצוף. תשכחי ממנה,היא לא שווה כלום. עכשן איפה החיבוק שלי? קר לי...

נו באמת אהבקוששש..../images/Emo140.gif

לא קראת נתתי חיבוקים לכוווללללםםםם וזה כולל אותך
זהו לא קר יותר

שמים1

New member
חחח אהבוקש ../images/Emo25.gif

אתה חמוד אתה.. וכך לך חיבוק לשבוע חדש

מיקו 42

New member
../images/Emo24.gif

שבוע טוב ראשית כתבת מדהים שנית גמני ניתקלתי בחולת נפש ואולי זו אותה חולה שהתחזתה וניסתה לפתות אותי..(מי שמכירה יודעת את התשובה) ולמרות ששרפתי אותה..היא הצליחה לשבות את ליבם של אנשי הצאט במקרה זה ולמרות הכל היא שוב נתפסה במעשה זה (אני אישית יודע על מעל 10 מקרים שהZונ השתמשה בהם) אבל הנהלת תפוז לא הייתה מוכנה אפילו לנקוף אצבע בנושא, וחברים טובים, אמינים..פרשו בגלל מעשה הונאה ותרמית כאלו. לצערנו..ישנם כאלה שמנצלים את טו ליבם של אחרים..תמימים וישרים ואת שמים..תחזיקי את העקרונות שלך חזק ואל תתני לשום גורם לתת לך לסטות מהקו שאת מטווה ובו את צועדת בביטחה ישר כוחך על שהוצאת את זה מתוך ליבך שבוע טוב וחמים ונעים

שמים1

New member
תודה לך מיקו ../images/Emo141.gif

כתבת לי יפה , ואני בסדר , אני בסדר גמור.

יערית 1

New member
שמים יקירתי../images/Emo140.gif

הייתי מעלה את הפרוזה הזו באותו מקום בו היא כותבת.
ואולי בפורום ההוא....של הקללות תחת חשיפת שמה והמייל שלה..הרי הכל מותר שם. לא?

שמים1

New member
אני באמת מתכוונת לעלות שם את הפרוזה

אבל אני לעולם לא אחשוף את שמה . מפני שאני משאירה חלקיק של אפשרות שאולי אני טועה זה קל לפגוע באדם וקשה מאוד לנקות אחר כך את שמו . זו פרוזה לגיטימית כך אני אעלה אותה ומי שהפרוזה נוגעת בה כבר תדע שגם אני יודעת.

קרוואלה

New member
עשרת הדיברות ראיתם?.

יש תוכנית בטלויזיה שנקראת עשרת הדיברות....... השבוע דובר שם על פורום פסיכולוגיה ... סופר שם על זוג שהיה כותב באופן שותפ בפורום פסיכולוגיה ...הם סיפרו שם שניסו להיכנס להריון וכשזה הצליח התינוקת נולדה מתה..< לזוג יש בת בבית בת 6 בערך> והם קיבלו שם חיזוקים אהבה וכול מה שרק ניתן לקבל דרך המדיה הזו....... וכך אחרי תקופה מסויימת שוב נקלטה האישה להריון........ הזוג שיתפ את חברי הפורום בכול תהליך ההריון........ ערב אחד הבעל כתב " בפעם הבאה שאני אכתוב פה אני אהיה אבא"....... חברי הפורום איחלו לידה קלה וכמו כול חבר טוב ציפו לקבל את הבשורה על הלידה........ בסביבות 2 בלילה של אותו לילה כתב שם הבעל " למה זה מגיע לנוו" " בטוח עשינו משו רע"........ "התינוקות תאומות נפטרו בשעת הלידה"...... מזעזע נכון?........ טופ האמת שעד פה גמני הזלתי דימעה....... עכשו שתבינו משו מי שמספרת את הסיפור היא אחת מחברי הפורום המדובר.. היא מספרת את זה וכולה נוטפת דמעות... קיצר מראים שם תגובות של חברי הפורום איך הם תומכים מחבקים מעודדים מזילים דמעה עם הזוג... ואותה בחורה שמספרת את הסיפור מתקשרת למנהלת הפורום ואומרת לה שמין הראוי לברר בבית החולים מה קורה על ההורים ואכן מנהלת הפורום מתחילה לעשות טלפונים לבתי חולים על מנת לברר מה קורה... מסתבר שלא היה ולא נברא !!! שום בית חולים לא שמע על מקרה כזה אצלו...... מפה התחילו להדלק נורות אדומות אצל חברי הפורום.... רצו בפורום הודעות כגון " מישו אי פעם נפגש עם האישה הבעל"? מישו דיבר איתם בפון פעם"? ועוד ועוד ועוד ...... ......ערב אחד התקבלה הודעה כזו בפורום........ " ערב טוב לכולם זו אמא של ..... תרשו לי בשם הבת שלי להתנצל על העוול שהיא גרמה לכם...... בתי אדם מאוד חולה ונכון להיום הומלצ לה להתרחק מכול קשר עם אנשים ...כולל אנשי פורום זה.. אני מתנצלת בשם בתי על העוול שהיא גרמה לכם".... מסתבר שלא היה ולא נברא הכול סיפור מצוצ מהאצבע!!!! וכול זה מסופר על ידי מישי מחברי הפורום היא והמראיין יושבים מדברים והיא אחד על אחד מראה לו תגובות בפורום מספרת לו בוכה ומצמררת לי כול חלקה טובה בגופ....... ואז ככה בזמן שהם יושבים להם ומדברים הדלת בבית של אותה גברת נפתחת נכנסים פנימה בעלה .. ילדה קטנה בערך בת 6.. ובידיים של הבעל יש תאומות 2 בנות
הייתם צריכים לראות את המראיין ח חטפ שוק ...... לאלאלאאלאלאלא... נו היא טוענת שזו לא היא ולה אין קשר לכול הפרשה חוצ מהעובדה שהיא חברה באותו פורום... צירופ מקרים משונה הייתי אומרת ... לא? המדיה גורמת לנו ליצור חברויות להיקשר לאנשים לאהוב אותם אבל ויש אבללללל גדול צריך לדעת לברור את האנשים... צריך להבין שאחרי כול מחשב יושב אדם ולכול אדם יש את השיגעונות שלו הטימטום שלו והשד יודע מה עוד..... יפה לך שמים שהיית מספיק חכמה לדעת לסנן את אותה אחת....

למעלה