מכתב שאמור להישלח....

LauFMaN666

New member
מכתב שאמור להישלח....

האמת.....? אני לא בטוחה למה אני כותבת לך ומה אני רוצה שתגיד...הרי, כל מה שהיה לנו להגיד אמרנו...אבל אני לא אמרתי את מה ש-ב-א-מ-ת רציתי להגיד, כל מה שאמרתי...בא מכעס, בא מתוך הכאב, אתה הרי מכיר אותי...מכיר כמו שאף אחד אחר לא מכיר... אני אומרת דברים שאני לא מתכוונת אליהם כשאני כועסת. אני לא חושבת שזה יתן משהו המכתב הזה...כי אתה בטח נהנה ואין לך כלכך זמן כי הרי אתה יודע..מכתב שלי זה מגילה שלמה....ואני חשבתי וחשבתי מה לכתוב, ופשוט.....לא יוצא לי, כי אתה יודע אני טובה בתיאורים ומילים יפות...אבל פתאום כשחושבים על זה המילים נימחקות...ניבלעות, בגלל שהרגש שלי כלכך חזק שהמילים לא מספיקות..אי אפשר לתאר את זה, אי אפשר להראות את זה.....רק להרגיש את זה. אני יודעת שאתה היית הכי פגוע בעולם...ואולי עכשיו שעברו כמה ימים...אולי אחרי שכבר נירגעת קצת....אני מקווה שבעתיד (מתי שזה לא יהיה...) אתה תוכל לסלוח לי.. אני מתגעגעת אליך אתה יודע? אני לא רציתי שהשיחה שלנו תיהיה כמו שהיא הייתה.....אני כלכך קיוויתי מדברים אחרים.....לשיחה מהלב, לא לשיחה עם כלכך הרבה כעס...אני הרי יודעת שלמרות הכל...באיזשהו מקום בלב אתה אוהב אותי..... אתה יודע יש משהו שנחרט לי בזיכרון, כשאמרתי לך שאני באמת השתנתי ולמדתי לקח, אז אמרת שאחר יזכה לראות את זה...כלכך הייתי רוצה שזה תיהיה אתה.....ולא אחר. אני מוכנה להשתנות, אני כבר השתנתי..רק חבל שהשינוי הזה לא יעזור כלכך....חבל שאתה כבר לא תתן לי הזדמנות שנייה, האמת זאת לא הזדמנות שנייה זאת אולי ההזדמנות ה3894854 אלף שלי...בכל מקרה, אני יודעת שהיה לי זמן להשתנות, שהיה לי זמן לתקן את הטעויות ולא ניצלתי את זה... אני ממש לא מנסה להצטדק...אבל אתה יודע למה עשיתי את כל מה שעשיתי? למה אני התנהגתי ככה? אתה אמרת שפעם הייתי שונה...לא הייתי שונה, פשוט בהתחלה.....בהתחלה נתתי לכל מה שהרגשתי לצאת, לא ניזהרתי מהרגשות האלה....אתה רוצה את האמת שבאמת? לפני שהתאהבתי בך...בכלל לא תיארתי לעצמי שאני אתאהב בך עד כדי כך שאני מוכנה לחלוק איתך את החיים שלי. וברגע שהתאהבתי בך..היה קשה לי לדמיין שהינה, יש מישהו שאוהב אותי באמת! אתה יודע...אולי היו לי הרבה חברים, אבל לא היה אחד שאהב אותי כמוך..ואני לא לא חושבת שיהיה כזה....כי אתה אהבת אותי בגלל מה שאני, לא בגלל הגוף שלי או הפרצוף...ו...אני ניבהלתי, חשבתי שזה באמת לא יכול להיות שמישהו יתאהב בי...שמישהו באמת באמת אוהב אותי. וגם אני ניבהלתי ממה שהרגשתי אליך...ניבהלתי מכמה שאני אוהבת אותך! אתה מבין? הפכת את העולם שלי...אני חושבת עליך כל הזמן, חולמת עליך, אתה נימצא בכל נשימת אוויר שלי..... ובגלל הפחד הזה, חוסר הבטחון הזה, פשוט התחלתי לפגוע בך מבלי להתכוון...אני מצטערת, כלכך מצטערת.....על הכל.....אם הייתי יכולה לתקן את זה, הייתי עושה ה-כ-ל כדי שתסלח לי...... אני יודעת שזאת דרישה גדולה מדי, ובטח עכשיו שאתה פגוע...והפגיעה מסנוורת אותך...אתה לא תצליח לשכוח וסלוח לי, אבל אולי.....מתישהו אתה כן תיהיה מסוגל-גם אם לא כלכך מגיע לי. רציתי להגיד לך...שאיך שאתה גרמת לי להרגיש אף אחד לא גרם לי להרגיש ככה...אתה היית כמו אור שהציל אותי...אני לא צוחקת, הוצאת אותי מהקליפה הזאת שלי....ואולי בגלל זה...אני מרגישה כלכך חייבת לך, כי רק איתך...אני יכולה להגיד בלב שלם שהייתי מאושרת.....הכי מאושרת בעולם! חבל שלמדתי לא לפחד מהרגשות שלי כשכבר מאוחר מדי..... תאמין לי אני מבטיחה לך.....שאם הייתה לנו עוד הזדמנות הכל היה כלכך שונה...אולי כל מה שאני כותבת לך לא ישנה.....כי אולי אחרי שתחזור כבר תשכח אותי....בכל זאת שבועיים וחצי בחו''ל.....בעיקר אחרי כל מה שעשיתי לך..... טוב אני לא ימשיך לבלבל לך במוח, גם ככה המכתב הזה ניהיה יותר מדי ארוך..... דבר אחרון אני יגיד לך..אני אוהבת אותך....אתה תצחק...אבל...ממש יש לי דמעות עכשיו...אני הבנתי מה איבדתי, איזה מחיר כבד שילמתי על כל הטעויות שלי...איבדתי אותך הבנאדם שאני הכי אוהבת בעולם, הבנאדם הכי יקר לי....הבנאדם שמכיר אותי הכי טוב..במקום לשמור עליך אני נתתי לך ככה ללכת.....אם הייתי מתעוררת בזמן זה לא היה קורה, אולי....אפילו עוד היינו ביחד... זה אחד הדברים שבאמת הייתי רוצה....אבל, אני לא חושבת שזה אפשרי, בעיקר לא כשאתה פגוע כלכך, מי יודע...אולי בגלגול הבא תיהיה לנו הזדמנות. אתה יודע אני מרגישה כאילו אתה באמת נועדת בשבילי, למרות הכל.....כזאת אהבה חזקה לא באה סתם...אני יודעת שאתה האחד שלי... האהבה הזאת טיפחה שורשים ופשוט גדלה לי בתוך הלב עם כל יום יותר ויתר...רק חבל שנתתי לך ללכת ולא הבנתי שאני פוגעת בך..... טוב....וזה באמת הסוף...אני אוהבת אותך כלכך..אין לך מושג...אני מקווה שאתה נהנה שם... אולי אפילו אחרי הנסיעה הזאת לא תזכור את השם שלי...מה שבטוח אני אותך לא אשכח אף פעם...אני תמיד יאהב אותך...יהיה מה שיהיה....

למעלה