מכתב פרישה.

OFERBSH

New member
מכתב פרישה.

אני רושם את המכתב פרישה הזה כל כך מוקדם בתחילת דרכו של המשחק כי מצטער אבל המשחק הזה פשוט שערוריה כמה שהוא משעמם. אני רוצה להודות לזלוף שנתן לי מקום להיות מנהל בברית שלו (TP) ואני מודה לכל מי שהיה בתת ברית שלי ב-TP11 ואני רוצה לבקש סליחה על זה שאני עוזב את המשחק אבל אני פשוט לא מוצא בו שום עניין. אומנם הרבה לא אוהבים שמשווים בין 2 משחקים בעיקר בין מפקד צבאות למנהיגי עולם אבל אני ישווה בכל זאת. הדוגמא הכי טובה שהכי גרמה לי להבין כמה חוסר עניין יש במשחק הזה היא העובדה שהתוצאות של הקרבות פה מגיעות אחריי כמה שעות. וזה מעצבן כי להשמיד דינה יכול לקחת חודש ואפילו חודשיים ואני לא מגזים. לעומת מפקד צבאות שהתוצאות מגיעות כמה שניות אחריי הלחיצה על הכפתור שלח מבצע. עוד דוגמא זה שמפקד צבאות היה לא מסובך בכלל ממש קל להבנה. לעומת מנהיגי עולם שאני עדיין בשלבי הבנה של המשחק למרות שהוא הפך לעיברת. בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שאני פורש בגלל המחסור המוחלט בעניין במשחק הזה. ואני בטוח שהרבה כמוני יפרשו תוך זמן קצר. תודה רבה ולהתראות מנהל TP11 לשעבר עופר בן שלמה.

yuval112

New member
אחי כנס

תראה מה שאתה אומר נכון אבל פרשת מוקדם מדיי זה עדיין בטא תראה ערן מתחיל סוף סוף לשדרג בנתיים אפשר לפתוח 3 חלונות שונים תאמין לי שהוא יקל על החיסול ובקשר להבנה של המשחק תתחיל להבין תאמין לי במ.צ לא הבנת על השבוע הראשון הכל נכון?

OFERBSH

New member
במפקד צבאות הבנתי הכול

תוך יומיים. השידרוגים האלה לא ממש עוזרים לי. של ה-3 חלונות תקיפה. למשל שאני שולח פעולת מרגלים כדי לקבל את שזה הכי מהר אני צריך לחכות 7 שעות או יותר ולשלם כסף ו-10 תורות. הקטע שזה כל כך לאט ממש מעצבן אותי. אני לא מתכוון להישאר במשחק הזה. הוא לא עשה את שלו מבחינתי. ואני בטוח שהרבה יפרשו פרישה מוקדמת מהמשחק הזה. תודה רבה עופר בן שלמה

smg15

New member
אבל זה המשחק !

ככה ערן רצה שזה יהיה זה משחק אחר אתה רוצה מפקד צבאות לך שחק במפקד צבאות....

hakim

New member
המשחק מנסה לחקות את המציאות

ולכן כאשר שולחים מבצע במציאות התשובה חוזרת אחרי הרבה יותר זמן מהמשחק . אפשר לומר שערן התחשב בנו

drormeir

New member
ספר לנו עוד...

כמה זמן שיחקת במשחק? מי הם 10 השחקנים האהובים עליך? מה אתה הולך לעשות בזמן הפנוי שלך?

werds

New member
אני לא מבין אותך

עוד לא התחיל המשחק האמיתי וכבר אתה פורש? המשחק רק התחיל אוי באמת יש בעיה בתקיפות אבל אני מאמין שערן יעשה משהו אחרי הכל הוא רוצה שאנחנו נהנה זאת המטרה שלו אני מאמין

OFERBSH

New member
כן עוד לא התחיל ואני כבר פורש

אני ניסיתי לתקוף קניתי איזה 100 מסוקים הערך וניסיתי תגובה מוגבלת מתקפת מסוקים וזה לא נותן לי לתקוף. כל מה שאני לוחץ אין לי מספיק יחידות. הדבר היחיד שאני מצליח לתקוף בו זה הקומנדו וגם בו נכשלתי איזה 20 פעמים. ונמעס לי מזה. כדי להצליח לתקוף את כל הסוגים של המתקפות אני צריך לבנות את המדינה שלי בערך חודשיים. ואני שונא משחקים איטיים.

werds

New member
כי בשביל זה צריך מסוקי קרב

והיתה בעיה וערן סידר את זה

cohenman

New member
די אתה מצחיק

אתה לא מצליח לשחק ומאשים את המשחק אם לא הצלחת לתקוף אז טעית זה בטא חאלס לבכות בטא בטא בטא בטא בטא - גירסה לא מוכנה של המשחק גירסה שאין בה את כל ההתקפות גירסה שיש בה באגיםםםך אוףףף, לאף אחד מאיתנו אין מושג איך המשחק יהיה ואם הוא יהיה משעמם , ערן יתקן אותו די להוציא מרמור בפורום

werds

New member
רקדן שלא יודע לרקוד אומר

הרצפה עקומה-המשפטהזהמתייחס טוב מאוד לעניין שלך אתה לא יודע לתקוף את מאשים את המשחק? הייתה פה אחת שפיצצו אותה אז היא פורשת-עדיף שתפרוש מרגיז לשחק עם לוזרים

מנהל HoR

New member
באסה

עופר היה בין המנהלים הטובים שלי בברית... חבל שהוא פרש הוא כבר המנהל השלישי שפורש מTP

smg15

New member
אתם סתם הורסים לכם את הברית !

אתה חושב שכיף למי שבברית שלכם לראות שהמנהלים שלהם רוצים לפרוש וגם פורשים וכותבים את זה בפורום כל הזמן ??

hakim

New member
מחזק

ודרך אגב... יש פעולת מרגלים כזאת - "יצירת מירמור בצבא"

למעלה