מכתב פרידה

EASYCUM

New member
היי אלוהים

היה פיגוע היום איפוא הייתה ? בטח בפורומים של "סקס"

אלוהים* יקר

אתה כבר יודע איפה הוא היה

EASYCUM

New member
מה אתה לא יודע ?

הייתי בין אנשים שחושבים שבאמת אלוהים קיים. תגיד אלוהים הוא מהחמס ?

suki da yo

New member
מכתב פרידה

זהו, אלוהים. אני נפרדת ממך. מצאתי טובים יותר. מצאתי את הדרך שתביא לי אושר. את הדרך שבה יקשיבו לי. לא עוד פתקים לקיר שאינו שומע, למרות שאמורות להיות לו אזניים. לא עוד התרפסויות בפני אל אדיר ורב כוח, שאין לו צורך בי, ואין לו שום רצון לשמוע. לא עוד אהיה תחתיך, אל שירד מנכסיו. איפה הם הנביאים המוכיחים? איפה הניסים? הרחמנות? האהבה. לא, אל תענה. למה שתתחיל לענות לי עכשיו, כשאין ביננו יותר קשר? ההורים שלי יתמודדו. השאר יאהבו או לא , ידעו או לא, אבל הפעם מה שמשנה זה אני. לא אתה, לא הכוח שלך על החיים שלי. כשהייתי קטנה אמרו לי שאתה מסתכל על כל מה שאני עושה מלמעלה, והאמנתי. תפיסת האלוהות שלי הפכה ליותר מורכבת, אבל לפחות ופחות מספקת ככל שהזמן עבר. אז הבנתי את זה. זה עבר, נגמר. הלב לא מתכווץ בהתרגשות. אין פרפרים בבטן, או דמעות בעיניים. אין לי רצון להיות קשורה אליך. מצאתי מישהו אחד. מישהם.

EASYCUM

New member
היי מה איתנו ?

ספרי גם לי , את מי/מה מצאת ? אני מקווה שהתגלה לך משהוא, כי אם לא , אז המכתב שלך מפחיד. דברי איתי. המון אהכה E.C. WAS HERE

suki da yo

New member
אולי מפחיד:)

אבל מצאתי את עצמי בכיוון אחר. למעשה, דת אחרת.

EASYCUM

New member
../images/Emo35.gifומה זה ?

למה את לא מספרת כלום אודות הגילוי שלך ? נתת לנו כאן מכתב פרידה קורע, וזהוא ? זה סודי ? או שהצטרפת למסדר של סנובים ? אנה חביבה ספרי לי TALK TO ME !!! E.C. ממתין לך בדממה !

למעלה