מכתב פרידה שנשלח

guziman

New member
מכתב פרידה שנשלח

אהבת חיי "הרי את מקודשת לי בטבעת זו" לך רציתי לומר... היום, יום הולדתך ה - 24 היה אמור להיות אחד הימים המאושרים בחייך, ובחיי שלי. יום בו אני מבקש רשות ממך לאהוב אותך כל חיי. יום בו את חובקת בזרועותייך את מי שגרם להרגיש כפי שאמרת שהרגשת . חודשיים במחיצתך גרמו להפגין עוצמה ורגש ברמות שלא ידעתי שקיימות בכלל, ואצלי בפרט. יכלתי להישבע שלעולם לא חלמתי שארגיש כך למישהי. האושר והחיוך שהצלחתי להעלות על פניך מיום שפגשתי בך נראה למרחוק, כך אמרו הסובבים אותך, ואת חייכת ואישרת זאת, הייתי המאושר באדם. תמיד מצאת לך מפלט בין זרועותי כשהרגשת שרע לך, ושמחתי על היכולת שבי לגרום לך להתחזק ולהרגיש טוב יותר, ולראות את מצב רוחך משתפר. אהבתי אותך כמו שלא אהבו ולא יאהבו אותך לעולם. בלי תנאים, ובלי סייגים, ככה, כמו שאת, בטוב וברע, בימים הטובים יותר, ובימים הטובים פחות, שמחה, עצובה, צוחקת או בוכה. הייתי תמים, חשבתי שהאהבה תנצח, היום אני יודע שהפסדתי, ואולי גם את, לעולם לא תדעי זאת... פרחה לה בן ידיי האהבה זו שהייתה לי, ושכל כך רציתי. במשך כל שנות חיי לא חשבתי על משפט כזה, ואתך בזמן קצר כל כך, דומה היה שזה בא באופן טבעי. אנשים מחפשים יום יום את האושר, אני כבר מצאתי אותו, ולתומי חשבתי שגם את, לצערי הוא חמק ממני בדרך שלא אבין לעולם, תמהני אם ישנו אושר אחר מזה שהיה לך איתי ? בכמה מערכות יחסים בחייך הצהרת כי פגשת את גבר חייך, ועוד לאחר זמן כה קצר ? ? ? לעולם לא אבין איך למרות כל מה שאמרת שהרגשת אלי, החלטת לוותר עלי כל כך בקלות, כאילו דבר לא היה ביננו, בלי לנסות, בלי להלחם, ובלי לתת סיכוי לכלום. אני יודע שלו היה זה ההפך הייתי הופך את העולם כדי להלחם ולזכות בך, דבר לא היה עוצר אותי. הקלות בה נכנעת כואבת לי מאוד, וכנראה תכאב עוד זמן רב... "אם הייתי זוכה בלוטו הייתי מתחתנת אתך" כך אמרת לי באותו היום, זה המשפט הכי מעליב שאמרו לי בחיים. למדתי לא להסתכל בקנקן, אלא בתוך מה שיש בו... אהובתי, שנה לא קלה עברה עליך זאת אני יודע ממה שסיפרת לי, כולי תקווה כי השנה הבאה תהיה לך קלה ומוצלחת יותר מזו החולפת. אני בטוח שתצליחי בכל אשר תפני, במיוחד בתחום בו את עוסקת, ראיתי על פנייך איזה אושר זה גורם לך. חבל רק שלא השכלת להבין שגם אני מאושר מעיסוקי. הלוואי ולא תתחרטי על הבחירה שעשית, זה רק יוסיף לי צער, הלוואי ואת צודקת ואני טועה. משהו בבטן אומר לי אחרת, אבל זו תחושה שלי בלבד. אני בטוח שהתחושות שלך אומרות אחרת. אהובתי, דרכינו כאן נפרדות לתמיד, כפי שכבר הבהרת לי מזמן, עוד חשבתי פעם שאת מתלבטת, אני יודע שלא. אינדיאנית, אם איי פעם תזדקקי לעזרה כל שהיא, אל תהססי לפנות אלי, דעי לך שאני כאן, אני יודע להיות חבר טוב, לא פחות ממאהב טוב. לסיום אהובתי, אאחל לך ליום הולדתך המון בריאות ואושר, ואת כל הטוב שבעולם, והלוואי ותמצאי את אשר נפשך מבקשת. "הרי את מקודשת לי בטבעת זו" לך אני כבר לא אומר... אורן

ה מוזה

New member
../images/Emo91.gif מכתב שצובט ונוגע בלב

יש בו אהבה ויש בו כאב יש בו השלמה ויש בו הושטת היד יש בו הכל .. כל מה שכלול באהבה רק אין אותה .. מקווה שאת המשפט הכל כל קסום הזה "הרי את מקודשת לי בטבעת זו" תזכה לשמוע נערה ברת מזל יש לכל אחת ולכל אחד את אותו זיווג מעומק הנשמה גם לך .. איש יקר , גם לך מקווה שהיא תמצא אושר בדרכה ואתה תמצא את אותה אחת לומר לה קסם של אהבה ריגשת עם המכתב שלך תודה ששיתפת אותנו
לא אני הוא האיש, לא אני אל בואו מרחוק מצפה את צרור קורות נדודי הישנים לך הבאתי במקום טבעת את תטילי מבט כחכה את עוצבי מעיניי לא ימשה הוא כי לא לי את לילות מחכה לא אלי בדידותך נמשכת לא אני הוא האיש, לא אני לא כוכב בידי, לא חלום יתומה משניהם וריקה היא וקרבי נא וראי בחלון על מצחי העייף אות קין מה אכפת לך, אני או הוא או אחר יתנבא עלי סער ובליל תוך ליחוש והרהור תרקם לך בדיית הסהר לא אני הוא האיש, לא אני לא אני הוא האיש, לא אני ואם אור, עת השחר יקיש בקרני ארגמן על הדלת הוא אלייך ישוב להגיש לך שירה משכימה על איילת מכולם מנת חלקך תאלמי בוא העוז, בוא הצחוק, בוא הכוח ובמותך לא ידעוהו, למי את הקדשת את לבך המנוח לא אני הוא האיש, לא אני לא אני הוא האיש, לא אני אל תבכי, תעבורנה שנים ואחר לך יביא טבעת ואני, לא אני, לא אני הוא האיש אל בואו מצפה את לא אני הוא האיש, לא אני אל בואו מרחוק מצפה את צרור קורות נדודי הישנים לך הבאתי במקום טבעת לא אני הוא האיש, לא אני לא אני הוא האיש, לא אני לא אני הוא האיש, לא אני - אלכסנדר פן -

למעלה