מכתב. עוד אחד.

אקווה

New member
מכתב. עוד אחד.

היום אדם שפעם רצה אותי, עד עמקי נשמתו, או כך לפחות הוא אמר, מתחתן עם בחירת ליבו. במזל טוב. לא, זה לא מכתב קינאה. אני לא רציתי אותו. ועדיין לא רוצה. הוא מצא את זאת שכן, והם זוג מדהים, באמת. ממה שיצא לי לראות, ובעיקר ממה ששמעתי. אהבה גדולה. מפרגנת להם. לגמרי. לא זו הסיבה שאני כותבת. בעוד 20 יום, יתחתן עוד בחור שפעם רצה אותי, ואני לא רציתי. הם זוג מדהים, באמת. מתאימים זה לזו וזו לזה כמו כפפות לידיים, כמו נעל לרגל, כמו רחם לתינוק. החיבור ביניהם הוא אחד החזקים ואחד המתאימים ביותר שראיתי. מפרגנת להם. לגמרי. כל כך שמחה בשבילם. לא זאת הסיבה שאני כותבת. כותבת, כי הם מצאו, ואני? אני חושבת שמצאתי, אבל לא יודעת אם הוא חושב שהוא מצא. הוא לא אומר. לא רוצה להגיד. הוא איתי, אבל גם לא איתי. וזה לא שהוא עם אחרות. הוא פשוט עוד לא רוצה להגדיר שום דבר. אני מנסה לתת לו את הזמן שהוא אולי צריך. אני רק מפחדת להתרסק. מפחדת גם, שהזמן שאני נותנת, הוא גם בזבוז הזמן שלי. אני יודעת, תגידו שאני לא צריכה להסתכל על זה ככה, שאם אני חושבת שמצאתי אז זה לא בזבוז, שאני צריכה עוד לחכות, ולתת מעצמי. יודעת, מנסה. אבל בכל זאת - מה אם זה לא? ומה אם אני רק חושבת ככה כי פתאום כולם מסביב בשניים? ולמה אני פתאום חולמת על האקס? הרי בעצם אין רק מכסה אחד לסיר. איך אפשר לדעת מי המכסה הכי מתאים? ומי מבטיח שהוא ירצה באמת לכסות? אני רוצה להגיד לכם, אלה שממסדים את הזוגיות, היום ובעוד 20 יום: המון מזל טוב. אני אוהבת אתכם ומאחלת לכם רק טוב, הכי טוב שאפשר. אני מקווה שיום אחד גם לי יהיה את כל זה. מקווה בלבן. אני.

§Betty BooP§

New member
היי! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני כ"כ מבינה אותך! גם אני הייתי באותו מצב. נראה לי שאת עדיין חולמת על האקס בגלל שהוא אמר לך שהוא רוצה אותך (בתקופה שהייתם ביחד, ולא עכשיו כשהוא תפוס) ודווקא הנוכחי שלך "עוד לא רוצה להגדיר שום דבר"... anyway, אני בטוחה שתמצאי את המכסה שלך. את זה שיהיה מוכן להגדיר דברים. את אותו אחד שיאהב אותך עד אין קץ- כמו שמגיע לך!!
בינתיים, קבלי
!!!!

שיריה

New member
אקווה יקרה,

בטח שגם את תמצאי אותו, יום אחד. אבל עד אז... כשאת לא בטוחה בקשר, זה בריא יותר ללכת לאט, ככה שאם תהיה נפילה היא לא תהיה התרסקות. ואת לא תשברי מזה... לא נשברים כשהולכים לאט. אני מסכימה איתך שיכולים להיות כמה מכסים, אבל אהבה זה כימיה+משיכה , וגם בניה. את הולכת עם מי שאת נמשכת אליו ושיש בניכם כימיה ולאט לאט אתם בונים את הקשר ככה שהוא הופך להיות המכסה היחיד שלך. זה לגיטימי לחשוב על האקס במיוחד אם הוא בנה זוגיות כזאת נפלאה כמו שאת מתארת, עכשו האקס מתחבר לך לזוגיות נפלאה וזה יכול להעלות מחשבות שזאת היית יכולה להיות את... ( אני חושבת ) אבל זה בעצם לא נכון כל כך, כי זאת לא היית יכולה להיות את פשוט כי לא נמשכת אליו. אני חושבת ששווה לך להתקדם לאט בקשר שהתחלת, לאט לאט... בזהירות. כדי לא להתרסק במידה והקשר יחתך. מקווה איתך ללבן.

ה מוזה

New member
../images/Emo79.gif

לו הייתי אי ירוק בים הייתי נותנת אותי בחינם ממרחקים תבוא אלי ברוך הבא לנוח על חופי. לו הייתי אי ירוק בים הייתי אוהבת אותך בחינם ממרחקים תבוא אלי ברוך הבא לנוח על חופי. אי ירוק בים אי ירוק בים הוא רק של שנינו שלי ושלך. אי של אהבה חלום ושלוה שם נוכל להיות לעולם ביחד. לו הייתי נחל אלמוני הייתי זורמת אליך, אני אמצא לי שביל בין הר להר להיות טיפה שלך בים אכזר. לו הייתי שני עלים בסתיו הייתי נושרת עליך עכשיו ומוותרת על העץ עשה בי כל מה שאתה חפץ. אי ירוק בים אי ירוק בים הוא רק של שנינו שלי ושלך. אי של אהבה חלום ושלוה שם נוכל להיות לעולם ביחד. לו הייתי אי ירוק בים... (יהונתן גפן) ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ אני מקווה שבבוא היום תמצאי את האי הזה של אהבה חלום שלווה ..בלבן

למעלה