מכתב מהאגדות

ה מוזה

New member
מכתב מהאגדות

כשהייתי קטנה ריתקו אותי סיפורי אגדה גם היום הם עדיין מרתקים ,האם זה אומר שנשארתי ילדת אגדות ? צפרדע מכושף שהופך לנסיך בנשיקה אחת .. נישקתי לא מעט צפרדעים בימי חיי אף אחד מהם לא הפך לנסיך סינדרלה בלילה אחד מלכלוכית הופכת לנערת ז'ורנאל יפייפיה מאבדת נעל שקופה ונסיך חייה תר אחריה ברחבי הממלכה .. לילות שלמים חיכיתי לפיה עם המטה שלה שתהפוך דלעת לכרכרה מלכותית או לפחות לרכב על ארבע גלגלים ... איבדתי מספר נעליים ואף נסיך לא תלה מודעת חיפושים אולי כדאי להתחיל לקנות נעליים במקומות הנכונים מי יודע אולי שם יש סנדלר שחסרה לו בדיוק הנעל שלי ואגדת הנסיכה והעדשה ..לילות שלמים התענתה לה על מזרון ענק אף לבסוף הפרס היה שווה את הכל נסיך אמיתי שיאהב אותה אז אולי הפתרון נעוץ במזרון .. ניסיתי מספר מזרונים חלקם היו ממש מכאיבים אך לא היתה עדשה גם לא נסיך שציפה לנסיכה .. בת הים הקטנה ושירתה הקסומה נוגע ללב סיפור אהבתה את קולה היתה מוכנה להקריב בעבור זוג רגליים של בני תמותה ולו רק שתוכל להיות עם הנסיך אהובה .. הנסיך רקד עימה עד לחתונה קסומה על אוניה בלב ים . אולי כדאי להחליף את הרגליים בזנב של בתולת ים מי יודע אולי הנסיך הוא בכלל דג זהב ואם אנשק אותו אגשים משאלה .. אולי בכלל קראתי יותר מדי אגדות ..
מכתב בבקבוק אשלח ללב ים אולי אי שם יש נסיך שקרא איזו אגדה

King of pain

New member
לפני שנים רבות ... ../images/Emo13.gif ...

כל אחת מהן - הנסיכה , הפיה הטובה , בת הים הקטנה - לא חשבה את חייה , אני מניח , לאגדה ... לכולן זה היה מציאותי מידי מכדי לחשוב כך ... וכל אחת מהן - הנסיכה , הפיה הטובה , בת הים הקטנה - שמעה בודאי את האגדות כולן , ולבטח קיוותה בסתר ליבה להתחלף עם חברותיה מהאגדות האחרות . אבל תארי לעצמך מה היה קורה לו אכן התמלא מבוקשן , ובת הים הקטנה , למשל , עם זנבה הדגיגי , הייתה מחכה לנסיך עם הנעל המתאימה ... או שהיפהפיה הנמה לא הייתה נרדמת , חלילה , בגלל עדשה תחת מזרונה ... או שהנסיכה שאיבדה את הכדור לא הייתה מנשקת את הצפרדע , כי פיה היה מלא בתפוח המורעל של שלגיה ... הרי אז כל הספור היה מתפספס לו , והן לא היו חיות כולן באושר ובעושר עד עצם היום הזה ... מה המסקנה ? את , טובת לב ונסיכית לכשעצמך , וקסומה בדרכך שלך , אל תתפתי כל כך מהר להחליף את שיש לך ... האגדה שלך היא היפה , הקסומה והמרתקת מכולן ... ואם את תדעי ותאמיני בכך בכל ליבך , ידעו זאת בודאי כולם ... ובין כולם ישנו בודאי לפחות נסיך / צפרדע / חתול במגפיים אחד , שיימצא את דרכו אל תוך האגדה שלך , ויחיה איתך בארמון זהב / בקתה על שפת הים / גזע חלול , וכמובן באושר ובעושר , עד עצם היום ההוא ... - הסוף - " ... מתוך בתים גבוהים , הגמדים כולם פתאום באים אחד אחד אל סינדרלה , כי סינדרלה היא האגדות כולן , ואין אחת באגדות אשר תדמה לה ... " ( י. רוטבליט )

ואווו...

מילים כדוברנות... תשובה כהלכה ...פי נשאר ממש פעור (ומכיוון שאני מנפגעי התולת אני לא יכולה לדים אייקון של פה פעור) . נסיכה אמיתית עם אגדה משל עצמה ... הריי זוהי מוזה שלנו

מוזי, הצלחת לשעשע אותי...../images/Emo13.gif

תראי... אני אוהבת אגדות וסיפורים, ותמיד אוהב...
אבל דבר אחד ברור לי...
תישאר לעולם
גם אם תקבל מיליון
גם
נשארים לנצח
אבל... הנסיך
האמיתי שלך נמצא היכן שהוא ומחכה אי שם בשבילך. בזה אין לי ספק בכלל!

30.10.93....

"במקום מרוחק שעדיין לא נמצא לו שם, מחכה לך אביר שעדיין לא מצא אותך... ואולי בבוא היום, ימצאו למקום שם, ואז יעברו שם אוטובוסים והוא יוכל לבוא עד אלייך"... מצחיק, כתבתי את זה לפני 10 שנים בדיוק... ומצאתי את זה לפני שלושה ימים כשעשיתי סדר בעברי המנוילן, כבר יש לי רשיון.. ואוטובוסים יש בכל מקום... רק למקום עוד לא מצאו שם... מסכן.. הוא בטח מת משעמום האביר הזה שלי, כל כך הרבה זמן במקום בלי שם...
מחכה לו בכל מקרה.

שיריה

New member
האביר על הסוס הלבן ?

על זה אנחנו מדברים נכון? אאאוווףףףף כי גם אני מחכה לו. בכל מקרה הנסיכה היא בנו עמוק בפנים, והאביר הוא תוצאה של אהבה שהיא תוצאה של עבודה קשה. " לא בזריחה ולא בשקיעה ולא במראה הים הזוהר, היופי הוא בליבנו פנימה ולא בשום מקום אחר. "

עבודה קשה?!?!

אז אני מוכנה לקבל את הסוס על האביר הלבן...
(למה את מתכוונת בעבודה קשה?)

אוווף, נו...

רגע, אני לא מבינה, האהבה היא תוצאה של עבודה קשה? למה אני צריכה לעבוד קשה בשביל למצוא אהבה (ואיך עובדים קשה??) אני בכל זאת לא מבינה למה התכוונת... אם התכוונת לשימור האהבה, אז הבנתי... אבל למצוא אהבה? לעבוד קשה? כמה מקבלים לשעה?... צליל- לא שפויה כרגע ולא מבינה..

שיריה

New member
צלילונית

תמורת התוצר בטוחה שאת מוכנה לעבוד גם בחינם.:)) אממ... בואי נראה איזה מילים אבחר לנסח את מה שאני רוצה להגיד... תראי, ( המילה הראשונה שבחרתי ) לפעמים אנחנו יוצאים עם אנשים, בליינד דייטים וכאלה, ולא ישר זה שיא הנראה, הוא לא הגיע לפגישה עם סוס, שלא לדבר על שריון, ואולי הוא גם לא נראה שרמנטי וחתיך, בקיצור... הוא מה זה לא נראה האביר, ובכל זאת לפעמים, אם נותנים לזה סיכוי ועובדים על זה לאט לאט, בסוף הוא מתגלה בתור אביר נהדר. כי ככה זה, כמעט על כל מערכת יחסים צריך לעבוד קשה, צריך להשקיע. אמנם לא חושבת שזה נכון לגבי כל מצב, אבל להרבה מהמצבים זה נכון!

טוב...

אחרי 10 שעות שינה, וחלומות טובים לשם שינוי... והסבר שלך, הבנתי למה את מתכוונת, ואת צודקת.. הכל עניין של סבלנות והתמדה, פשוט חששתי (לחיי) כשרשמת עבודה קשה וחשבתי שאולי את מתכוונת לדיאטה מפוארת, טון וחצי איפור, ובגדים מהז'ורנל... רק בכדי למצוא אהבה. וזו עבודה קשה שאין לי כוונה להשקיע בה.
בוקר טוב לכל יושבי הפורום, "היום הזה יהיה מיוחד למישהו, איפהשהו..."

שיריה

New member
... ../images/Emo20.gif...

אמונה באגדות זה דבר נהדר, היא צובעת לנו את העולם הפנימי בשלל צבעי הקשת, היא נותנת לנו תקווה שכמו באגדות הכל בסוף יהיה לטובה... זה נהדר להאמין באגדות! לאגדה שאני מאמינה בה קוראים, הכל לטובה זאת אגדה נפלאה שמספרת על המון אנשים שלא מבינים שהם חיים באגדה, ושבכוחם לכתוב הרבה ממה שמסופר בה. היא מספרת על המון אנשים שהם חלק ממשהו גדול, על אנשים שמשהו נהדר מחבר בין כולם. הדבר שהכי נפלא באגדה הזאת היא שיש לכל אחד את הכוח לכתוב את הרוח של האגדה. הוא אמנם לא שולט על הדברים בפועל, אבל הוא שולט על איך שירגיש מי שקורא את האגדה. הכל יש באגדה הזאת, נסיכים ונסיכות אבירים ואבירות ויש מלחמות ומפלצות, באגדה הזאת במפלצות חייבים להלחם, לעומת זאת צפרדעים אפשר לנשק. כי בכל צפרדע מסתתר נסיך או נסיכה. ולפעמים, לפעמים אנחנו חושבים שמשהו הוא מפלצת, ובעצם... בעצם הוא רק צפרדע שמחכה לנשיקה. ונשיקה זה הדבר הכי מדהים שקיים בעולם האגדות כי תחשבי איזה כוח מדהים זה, להפוך צפרדע לנסיך או נסיכה. והכוח... הכוח הוא בנו. אני יכולה עוד לקשקש המון... על האגדה הזאת שאנחנו חיים בה... :) האגדה הכי נפלאה.

שיריה חומד....

איפה החתימה שלך? ככה נטשת אותה?! * עידכונים מהשטח... המחשב שלי קיבל תרופה והכל ב"ה פועל כמו שצריך... הללויה
...

שיריה

New member
../images/Emo20.gifהללויה../images/Emo20.gif

והחתימה שלי, התלהבתי ממנה קצת עד שנמאס לי... לא נורא, אני מסתדרת בלי.

בדיוק חשבתי על משהו כזה...

בעקבות משהו שאני עובר בחיים הלא וירטואיים שלי. דברתי עם ידידה טובה ואמרתי לה בדיוק את אותם דברים: אני חי עדיין באגדות. אני עדיין מאמין שאבירים על סוס לבן (ואני בתור הבחור הוא אחד מהם) אמורים להופיע בדיוק בזמן, להיות שם עבור הנסיכה כשהיא צריכה אותם ולהלחם בשמה כל זמן אחר. הנסיכות לעומת זאת, תמיד ענוגות וחביבות, מקבלות את האביר בסבר פנים יפות... אחרי הכל הוא יהרוג ויהרג בשבילן. החיים זה לא אגדה. כל כך רחוק מלהיות אגדה שהנפילה כל פעם מעולם פנטזיות הילדות שלי למציאות זה מכה שלוקח לי סבועות לעבור אותה. ואני לא לומד מטעויות שזה כנראה הכי גרוע. אל תשלחי בקבוקים לים ואל תנשקי צפרדעים. בקבוקים צריך למחזר וצפרדעים, אלא אם כן את צרפתיה (וגם אז את תאכלי אותם לא תנשקי אותם) מעבירים מחלות. לא אופטימי אבל בהחלט נכון.

ה מוזה

New member
../images/Emo9.gif אהבתי את התגובה שלך

מכירה את הנפילות ואת בועות הפנטזיות שמתפוצצות ממחזרת בקבוקים ולא אוכלת צפרדעים

למעלה