מכתב לעצמי...

לירז!!!

דבר ראשון בלי התנצלות. דבר שני.. אני מסתכלת על מה שכתבת , ורואה שאת מתחילה להבין את הסיבה אליה הגעת לכאן. לעולם. הגעת כדי שיהיה לך טוב. שתהיי שמחה עם כל מעשה ושתהני אפילו. כואב לך? אז כמו שאמרת. תשני. אהבה עצמית היא לא אנוכיות. אהבה עצמית תביא לאהבה של כולם. לא רק טוב מביא אהבה. גם אהבה מביאה אותה. תחשבי על עצמך. תבחרי בדרך שאת אוהבת. יודעת שזה כואב.. אבל אל תוותרי. אל תוותרי על עצמך. אל השמחה שלך. על האהבה. כאן אם רוצה. שלך, שני.

שני...

אני קוראת את ההודעות של כולכם, ואיכשהו, אני תמיד מוצאת את עצמי בלי מילים. הארת לי דברים שלא חשבתי עליהם. עכשיו הגיע הזמן ליישם, וכן, זה לא יהיה קל...אבל אני מבטיחה להשתדל. חברים, אני זקוקה לאיחולי הצלחה... ושוב אני חוזרת למילה השגרתית שלא מאבדת מערכה הרב...תודה! אוהבת, אני.

איתך לכל אורך ורוחב הדרך !!!

מחבקת חזק.. את תצליחי.. רואה בנשמתך שאת יודעת. אין צורך בתודה.. הכל בא מהלב, כי אוהבים. אוהבת! שני

שני

אני גרמתי לך לחייך? אני שמחה לשמוע... ולמרות שאמרת שאין צורך, תסלחי לי אבל אני לא יכולה בלי: תודה, תודה ושוב תודה (בתוספת חיבוק ענק) אוהבת, אני.

טוב, אנשים...

בשלב זה עליי לפרוש. המיטה קוראת לי...זועקת מגעגועים, כבר המון זמן שלא בקרתי אותה... אז קצת לפני השינה אני אשנן לעצמי שוב: "אני לא אחראית לכל נפגעי העולם!!!" "להיות אני- פירושו לאהוב מה שאני אוהבת ולא מה שאחרים חושבים שעליי לאהוב. לעשות מה שאני נהנית לעשות ולא מה שאחרים יאמרו שעליי לעשות. לפעול לפי תחושות ליבי, לפי סדר העדיפויות שלי ולא של אחר. להיות אך ורק אני !!! חברים, תודה. לפעמים אני חוזרת על עצמי יותר מידי (אבל,זו אני!!!) אז שוב תודה, חיבוקים ונשיקות לכולם. באהבה, לירז (שחושבת גם על עצמה...!)

deep ocean

New member
מדהים! מדהים! מדהים!

והמיטה קוראת גם לי: "מיכללללללל" "מיכליייי" "מיכלול" "מיכלוש" היכן את? מיטה שלי, אני הולכת להתקלח תחכי לי עוד קצת עוד רגע קל אני באה.... :)

למעלה