מכתב לעולם האכזר

שלווה2

New member
מכתב לעולם האכזר

איך אפשר לשלוח את המכתב הזה? לאן יש לשלוח? לאלוהים? לאיזה רב או לאיזה פותחת קפה? למה העולם כל כך אכזר? למה אי אפשר שהכל יהיה קשת בענן,,,? למה יש אכזבות בחיים? למה אי אפשר שהכל יהיה כמו בסרטים היפים? למה יש לנו נפילות בחיים? למה יש רגעים שאתה רואה זהו הסוף הגיע? למההההההההההההההההה? כל כך הרבה למה? כל כך הרבה נמאס לי! כל כך הרבה די נשבר לי כל כך הרבה אין לי כבר כוח.... כל כך הרבה נו מתי הגאולה תגיע... נמאס לי נמאס לי נמאס לי............... מעצמי במיוחד... אני סתם כותבת מעצבים כי בא לי לצעוק ובא לי לשבור מלא קירות עם אגרוףףףף. בא לי להתפרק לחתיכות...

העולם מחורבן...

כי אם הוא היה מושלם את לא היית רוצה לחיות בו! זה מצחיק אבל נכון... יותר מדי ממשהו טוב הורס את המשהו. ואחרי הפילוסופיה בגרוש... אז רע לך עכשיו? קשה לך? אכלו לך-שתו לך? הנה, באת הנה, כתבת, חלקת, את תקבלי תגובות יותר נחמדות משלי, פחות נחמדות אבל תקבלי תגובות... אכפת לנו ממך אפילו בוירטואליה-לנד. תצעקי! תבכי! תכסחי לקיר את הצורה באגרופים (רק שימי כפפות לפני כי קירות הרבה יותר עמידים מיד אנושית)! תכתבי לי בתגובה שאני שמוק! תכתבי למי שעיצבן אותך שהוא מנייק (זה המקום את יודעת)! שימי מוזיקה בפול-ווליום ואז כשהשכנים יתחילו להתעצבן ויאיימו במשטרה תחלישי (לא לפני שתתוכחי איתם שעות)! וזה יעבור... ותרגישי יותר טוב ושוב העולם יהיה יפה ותראי את הדברים המשמחים שבו. עד הפעם הבאה... ולמרות שאני בדרך כלל לא, אבל הפעם אני מבין איך את מרגישה אז

תקווי לטוב...

עם כל האכזבות, עם כל האכזריות בעולם. יש לך עוד את החלומות שלך, יש לך את הטוב שבך. גם אם החלומות לא יתגשמו, תמיד תידעי שהם קיימים אצלך בחלום. יש בך טוב, למה שימאס לך מעצמך? תקווי לטוב, ותחיי טוב. מותר לך להנות מהחיים גם אם לא הצלחת להשיג את כל החלומות שלך. ואולי אם תחיי בגישה כזאת, אז עוד כל החלומות שלך יתגשמו. כי ככה יהיה לך את הכח להגשים אותם. כי מתוך ייאוש הדרך הרבה יותר קשה.

שתיי מילים:

תנשמי ... תוציאי.. ( ואם בא לך תעשי כמו "שהבחור ההוא" אמר: תתגרפי עם הקיר , תפעילי מוסיקה בפול ווליום.. רק תעשי תשחררי... והנה עוד פסיכולוגיה בגרוש... שתהיה לך אחלה שבת

ה מוזה

New member
קיבלת עצות טובות

הייתי מוסיפה רק דבר אחד את הכינוי שבחרת לך שלווה2 אז אחרי שתתאגרפי עם הקיר תשמעי מוסיקה רועשת תריבי עם השכנים אחרי שתעשי את כל זה .. תסתכלי על חצי הכוס המלאה יש לי הרגשה שתמצאי שם מעט קשת בענן ,מעט תקווה ,מעט קיטש כמו בסרט ,וכוח לעבור את הנפילה , והרבה רגעים שחווית בהם אושר ושלווה . כתבו כאן בפורום על רגעי אושר קטנים , על אלוהים שקיים בדברים הקטנים האלו שלוקחים כמובן מאליו , על כוחו של חיוך ועל כוחן של מילים .. חושבת שאם תנסי להביט קצת על הצד המלא היותר תמצאי שם את כל אלו .. והלמה? כדי שנעריך את כל אלו ..
מאחלת לך לשוב לשלווה

ממש לא

העולם יפה צריך לראות אותו בדרך העיניים שלנו ולא של האחררר וגם תמיד יש את אמא והחברים שיעזרו ואני פה בשבילך...

אניהו

New member
אני לא מקבל את זה...

העולם לא כל כך אכזר ולא ייתכן שהגעת למצב של להתאגרף עם הקיר כל היום....או להסתכל רק על חצאי כוסות ריקות. אני גם לא אומר שהכל ורוד ואופטימי אבל הרבה זה בראש. מהמון דברים אנחנו מתעצבנים סתם ועל הרבה דברים אנחנו כועסים וחשים זעם ללא סיבה מוצדקת כלשהי... חתשבי על זה ותנסי להכניס דברים לפרופורציות ותגלי שיש מינוריות בכעס שלך לעומת דברים אחרים. בכל אופן. אני ממליץ גם על חדר כושר. טוב לשחרור כעסים ומועיל לישבן חטוב...ואין צורך לומר מה עושה ישבן חטוב למצבי רוח... נפש בריאה ב...ישבן חטוב. שיהיה עידן. ללא ישבן.

למעלה