תמרי המקורית
New member
מכתב למרחקים..... |מטוס
נסיך שלי........ מצאתי היום מכתב שכתבת לי כשנסעתי לבקר בבית הוריי. כל כך התרגשתי לקרוא אותו. אני זוכרת....... דיברנו המון בטלפון שלחתי לי הודעה שמסתבר שהייתה מעין תמצית של מכתב זה. כשחזרתי אליך נתת לי את המכתב המלא. היום לאחר חודש ימים מאז שנסעת לי מצאתי אותו.......
אני מתחיל להיות קרציה אבל אני חושב עליך כל שניה התמונה שלך לא יוצאת לי מהמוח פעם צוחקת פעם מחייכת פעם נושכת לא מבין איך נתתי לך לנסוע לוקח את הזמן ושומר על כוח יודע שתוך כמה שעות אני ואת יחד ואז הכל יכול לקרות........ דיברנו לפני כמה ימים אמרת לי שקשה לך ושאלת אותי אם לחזור..... טיפש שכמותך מה נראה לך שתהיה התשובה ברור שאני אגיד כן אבל אני לא רוצה שבגללי לא תגשים את חלום חייך. אם רק היית יכולה להיות בטוחה בתגובתך הייתי מנסה לשכנע אותך שתחזור אבל אני מפחדת, מפחדת להרוס לך....... אילו רק הייתי יכולה לשנות הכל, לא הייתי מבקשת יותר מידי הייתי מבקשת רק חיבוק ממך....... בא לי לצעוק, לצעוק כל כך חזק שישמעו אותי בכל העולם, שאתה תשמע אותי - תשמע אותי קוראת לך לבוא. יש לי דמעות בעיניים עכשיו וכבר שבוע שאני מתאפקת לא לבכות.
מחזיקה את הטלפון ורוצה לחייג איזשהו מספר שיקשר אותי איתך אבל כלום... כלום לא יעזור לי והמצב לא ישתנה. מאז שנסעת גיליתי דברים חדשים על עצמי, גיליתי שאני באמת מסוגלת לאהוב - לאהוב אותך עד כלות נשמתי. הנשמה שלי זקוקה לך, לידיים שלך, לליטוף לחיבוק...
העיניים שלי זקוקות למבט עינייך ולחיוכך המדהים. שפתותיי זקוקות למגע פיך - הלוואי שהיית כאן לידי - הייתי מכסה את כולך בנשיקות.
אני מתגעגעת נשמתי, ואלוהי לא שומע בקשתי...
נסיך שלי........ מצאתי היום מכתב שכתבת לי כשנסעתי לבקר בבית הוריי. כל כך התרגשתי לקרוא אותו. אני זוכרת....... דיברנו המון בטלפון שלחתי לי הודעה שמסתבר שהייתה מעין תמצית של מכתב זה. כשחזרתי אליך נתת לי את המכתב המלא. היום לאחר חודש ימים מאז שנסעת לי מצאתי אותו.......