מכתב למישהו מאוהב

shantya

New member
מכתב למישהו מאוהב

מכתב למישהו מאוהב

כתבתי לו מכתב הוספתי קונכיה קטנה סיפרתי כמה שכאב אבל שיש לי אמונה כתבתי ששנה זה לא מעט וממשיכים ללמוד לחיות לא בכיתי עכשיו, כמעט למדתי בלעדיו עוד אהבות ניסיתי להגיד שאני עדיין אוהבת אבל לא כמו אז, בחורף שעבר אהבה אינה נגמרת פשוט נהיית אחרת והכאב הוא שנשאר. הזכרון מתעמעם, והרבה כבר שכחתי שריקות ונשיקות וחיבוקים התחושות שלחשו בי הרגשות שעלי לי נדחקים ונשארות המילים כתבתי שכל איחוליי מסתכמים בהן, רוצה שתהיה מאושר, הלב שלי כבר הפסיק למאן לאושר שלי, שנשאר חתמתי בדמעה, מקווה שלא הבחין זאת לא הייתה כוונתי, כתבתי , אבל כבר לא בי.

כה רגישה את וכואבת בשיר - יפהפה !

היתה לי בעיונת קטנטונת ;-) במקום המשפט האחרון ששובר לי את הסדר של השיר הייתי מנסחת את השורה מלפניו - כתבתי מכתב למישהו שפעם/בעבר היה מאוהב - אני מקווה שהבנת את כוונתי. ענבל

shantya

New member
ענבלי יקירה-

אני מבינה את כוונתך...ואת בעיתק הקטנטונת ;-) אבל... אני חייבת להגיד שמה שאת אומרת נכון בעיקרון, כלומר בהיותך לא יודעת את מה שאגיד עכשיו- השיר נכתב (הוא ``אמיתי`` יש לומר...הכל בו נכון..הוא מדבר על מישהו אמיתי...)- למישהו שפעם, כמו שכתוב- היה מאוהב בי, אבל עכשיו במישהי אחרת, והמשפט האחרון בא לומר שעכשיו יש בעצם מישהי אחרת... אם הייתי רוצה להתמקד רק בנו (בי ובו) הייתי כותבת את הדברים בצורה שהתכוונת אליה (והרי היא מדהימה כמובן!) אבל הפאנצ` ליין (או משהו כזה) שלי התכוון להיות דווקא ממוקד על הקטע הזה... אני לא יודעת אם הצלחתי להעביר את זה טוב (שהרי הבנת אחרת כנראה:) אבל זאת בכל אופן כוונת המשורר (ת).... :) בכל אופן- באמת ששמחתי לקרוא את זה (את הבעיה וכמובן את התגובה בכלל)- תמיד שמחה לביקורת שכזאת, זה עוזר!! :) שלך- שאנט. (שבטח בקרוב תכתוב משהו על זה שמאז המכתב יש שתיקה...........:)

חמודה :)

אני מבינה ומקבלת :) ושירך ריגש אותי באמת ובתמים אני מקווה שהשתיקה לא תימשך לנצח... שכן החבר יפסיד בחורה מקסימה שכמותך :) תודה לך על ההתיחסות שיהיה לך יום טוב והלוואי ויבואו בשורות טובות ;-) ענבל

למעלה