מכתב למייק 2 #

ליעקב היקר ולכל החברים../images/Emo140.gif

יופי ממש כייף שיש לנו אותך ,אשרינו שזכינו לחבר כה מיוחד ונדיב מאין כמוך.יש כבר מקום ורק צריכים שכולם בלי יוצא מן הכלל יגיעו,מקוה ומאחלת שנראה את כולם בערב הזה .אנחנו צריכים לדבר על עוד כמה דברים באותו ענין .כדי להשלים את כל ההכנות.יעקב תהיה בקשר ,אשר ובריאות באהבה מרסלי.

Alvai

New member
מכתב למייק 2 #

היי מייק, נכון הרבה זמן לא כתבתי לך אבל אני מקווה שמאז נכנסת לפורום וקראת את שכתבנו עליך. בזמן האחרון דיברו עליך הרבה, הייתה תוכנית בערוץ 10 שאיציק בן ארי שר את לס מואה טמה, וביום שישי האחרון שוב הקרינו בטלוויזיה את הסרט עליך, אתה יודע איך זה כאן בארץ בגלל הסרט נזכרים בך כולם, וכואבים את לכתך, ובוכים עליך ואז שוב מחפשים לשמוע את השירים שלך, מה לעשות מייק – אתה חסר פעם אחרונה שנסעתי לחיפה היו איתי עוד מעריצים/ות שלך, וזו הייתה הפעם הראשונה שהם ראו היכן גרת, הם ראו את הבית הראשון שלא נשאר ממנו הרבה, הסתכלו מסביב, זו הייתה הסביבה שבה היית ילד בתקופה שלא דיברת, הכל השתנה ולא נראה כמו אז, ובכול זאת הרגשנו קצת קרוב אליך, ואז נסענו לשרה 10, המקום שבו הבטחת - שתצליח לשיר. ראינו את הכניסה לבית וגם את הבית של שרה שהיה מול ביתך, אתה יודע הסתכלנו מרחוב על התריסים הירוקים המוגפים, אלו שמהם הצצת לראות אם שרה שוב חזרה הביתה. ואז עלינו במדרגות, התחושה הזו שאולי נפתח את הדלת וניכנס, נראה את החדר בו ישנת עם צבי אחיך, אולי נצליח להציץ מהתריסים בדיוק כמו שאתה עשית. אבל לא, לא יכולנו להיכנס, דלת עץ פשוטה כזו, הפרידה בינינו לבין חדרך. עליתי וירדתי באותם מדרגות שגם אתה עלית וירדת, חשבתי על אותם הפעמים שבהם חזרת הביתה עם חיוך ואושר שאומר - אני יודע לשיר. ואז נסענו לבית האחרון, שלא היה כל כך שלך אלה זה של אימך, עמדנו בכניסה ודמיינו את בואך, את אותם מדרגות שבהם עלית, זה היה המקום שבו ביקרת את משפחתך, הבית שבו היו באים כולם לראותך, הבית שהיית מגיע אליו כשכולם כבר יודעים כמה טוב - אתה יודע לשיר. אתה יודע מייק המקום הזה היה שונה, כאן מייק אפשר לראות את השלט שבו כתוב "הזמר הישראלי המצליח ביותר בחו"ל מאז ומעולם" השלט הזה אומר מייק שהצלחת, שכולם ידעו שהיית הכי טוב, במקום הזה מייק כתוב וכדי שלא ישכחו - שאתה ידעת לשיר. ב 29/10/2006 ניפגש שוב, כולנו נגיע, אני חושב שגם יבואו אנשים חדשים כאלה שאהבו אותך אז, כאלו שנזכרו בך רק עכשיו, ושוב נשמע אותך שר, ושוב נשיר יחד איתך, נראה אותך על מסך גדול שר לנו "ערב טוב" בעברית, רק שהפעם כולנו נבין את מה ששרת בצרפתית, נדב ( שון שון מייקלס )הכניס תירגום לכל השירים מה DVD שלך, אני בטוח שנתרגש להיות שוב ביחד, ואני יודע מייק שיהיו כאלה שגם יבכו, כי הלכת מאיתנו מייק והשארת אותנו - בלעדיך לשיר.

מיכל שמ

New member
אכן , יעקב הצליח לתרגם את התחושות

למילים . עמדתי בכל המקומות הללו ופשוט ראיתי בדמיוני את כל הסיפורים . איך אתה,מייק, מגיע בלילה ושר ברחוב וכל השכנים יוצאים מהחלונות וצועקים שאתה מפריע להם . איך אתה,מייק, מציץ מהתריסים לבדוק אם שרה הגיעה כבר הבייתה . איך אתה,מייק,מגיע לבקר את אמך בביית שרכשת לה ובטח בעקבותיך עשרות מעריצים שמפריעים לך גם ברגעים הכי פרטיים שלך. התחושה הייתה מוזרה , לחשוב שאתה כמעט כמעט איתנו ! וכמו שיעקב שאל באחד הרגעים "ואם מייק יכנס עכשיו ,מה תעשו?" מה נעשה ???? אני פשוט אתאבן ולא אומר מילה ! מייק אוהבים אותך ונאהב אותך לעד !

איפה בדיוק התריסים של הבית??

סימנתי שתי אופציות , איזה מהם? או שבכלל לא זה ולא זה...
רק לראות את התמונות ששם נכנס ויצא מייק , ששם הוא דרך , ששם הוא שיחק והיה שייך למקום הזה.... מאוד ריגש אותי לראות את התמונות האלה , ומאוד כואב....

נדבי אהלן

התריסים בצד שמאל...אני יודעת שזה מרגש מאד בשביל זה הצטערתי שלא הייתם. אני מבטיחה אישית שבפעם הבאה לא אלך בילעדיכם.

מיכל שמ

New member
זהו הביית שרכשת לאמך ובו מוצב שלט

להנצחתך שהוצב במקום ע"י חברי מערכת של התוכנית של אברי גלעד .

מיכל שמ

New member
ושוב סגולה דליה ואני

וכמובן הרבה תודה למרסלי היקרה ששוב אירחה אותנו בביתה החם ונתנה לנו להציץ בכל החומרים הנדירים שיש לה של אהובנו. שם גם פגשנו את רפי ויואלה המעריצים הותיקים . תודה לכל מי שחשב עשה וארגן משהו כדי לגרום ליום הזה להיות יום חוויתי כמו שהוא היה .

מיכלי איפה כל

דור ההמשך
נשמה הפתעת אותי לא חשבתי שתעלי את זה,אבל מה לא עושים בשביל מייק הרי אנחנו לא נחים
ולא ננוח כי תמיד ננציח את הגדול מכולם. אני חייבת לציין שחשבתי על שאר חברי הפורום שהיו צריכים לחוות את הרגעים הנפלאים שהיו לנו.כולי תקווה שבפעם הבאה כולם יהיו. מיכלי את גדולה . ותודה על הכל.

ליעקב הרגיש והמרגש

מרגש,מרגש מאד מה שכתבת.ועוד יותר מרגש הרגע בו עמדנו בפתח הדלת כשניסינו להיכנס.עקבתי אחרי התגובות שלך והנסיון העקשני שלך לנסות להכנס.הבטחנו לעצמנו שלא מותרים וחוזרים שוב..יעקב,היה קשה לשכנע אותך לחדול מלנסות,לא רצית לעזוב את פתח הדלת של מייק,כמובן שלא היו לנו מספיק כוחות, הרי חטפנו חולשה מההיתרגשות.........מבטיחה לך שבפעם הבאה אנחנו נהיה בפנים אנחנו חייבים זאת לעצמנו ,אחרת לא נרגע. יהיה
חחחחחחח אין בררה.

ליעקב איש יקר ונדיר ../images/Emo24.gif

מה אומר ומה אגיד ...... ריגשת אותי עד דמעות ,בכיתי על הבוקר ממכתב האהבה שלך למייק אתה פשוט מדבר מתוך גרוני ,כאילו לא חלפו להם 31 שנים ,מאז לכתו של המלאך שלנו. תודה ענקית לכללללל פועלך המבורך,אלוהים יברכך בצאתך ובואך אמן ואמן נשיקה .מרסלי

למעלה