מכתב למגירה

מכתב למגירה

היי
האם מישהו מכיר פורום שהוא על סגנון של שירים למגירה ,הרעיון לכתוב את מה שיושב על הלב לפרוק לקבל תגובות הבנה ותשומת לב וכמובן עצות
אשמח לשמוע

לא מכירה פורום כזה. פה זה בטח לא

היי לך

יש את פורום "מכתב שלא נשלח" וכמובן שאתה מוזמן לכתוב גם פה.

נשמח לראות אותך פה

lulita0010

New member
קודם כל יש פורום - מכתבים למגירה!

אפשר לפרסם גם באתר ספרים: למשל ב- simania.co.il
ואפשר לכתוב גם בלוג ולשפוך את כל היושב על הלב.

יושב על הלב

מזצן חיפשתי מקום שבו ניתן לכתוב את מה שמרגישים ,מי יודע אולי זה יעשה טוב במיוחד לכאלו שקשה להם לבטא את עצמם בלדבר ולחשוף את עצמם,למרות שמינסיון אני יודע שלשוחח זה עושה טוב,אבל זו בדיוק הנקודה מי אמר שלדבר זה קל ולחשוף את עצמך זה קל,אז חשבתי שאולי זה הפתרון לחשוף את עצמי מבלי שאף אחד יראה אותי או יראה אותי,
אני משוכנע שיש לא מעט אנשים כמוני,שקיבלו הרבה עצות בחיים כמו דבר זה יעזור ,תעשה כך או כך או אחרת....זה ניפלא, לא?כמה קל לתת עצות כמה קל לדבר עם מישהו ולא על עצמך ובטח על החיים שלו ועוד מה לתת עצות טובות נכונות ,אבל שאני יעשה אותן השתגעתם..... או אולי אני השתגעתי.
יש כל כך הרבה מה לכתוב כאשר לא יודעים מי אני תחשבו על זה כמו יומן חיים למגירה ועוד מה שיהיו אנשים אשר יקראו ,יגיבו ,ומי יודע אולי גם יהיה לי קל יותר לקבל תגובה מאנשים זרים,וגם לקרוא משהו על אחרים ואני עוד מחזיק מעצמי כמי שיודע לתת עצות ולשאול שאלות נכונות,
אז בהחלט מקווה שזה המקום הנכון,להתחיל לכתוב את מה שיושב על הלב,
ואם לא תודה על .....ההבנה?ההקשבה?

אתה מוזמן להתחיל לכתוב על הכל...

וכמובן תמיד לזכור שמה שקובעה בסופו של דבר זה מה שאתה מחליט לעשות עם החיים שלך.
לא תמיד יש הבנה והקשבה בדיוק כפי שאתה רוצה.
גם בפורום כל אחד והשריטות שלו...
אבל למה כל ההקדמות? פשוט תשפוך.
שבוע מצוין!

lulita0010

New member
במיוחד לכאלה שקשה להם להביע דברים בעל פה

מומלץ לכתוב. מחקרים שנעשו הראו שלכתוב את אשר יושב על הלב תורם רבות לנפש האדם. הם ממליצים לכל אחד לכתוב מדי יום, כדי להוציא דברים, לשחרר, להשתחרר ועוד.
היכן לכתוב?
על דף, לנהל יומן, לכתוב בפורום, לכתוב בלוג (אני כותבת בלוג אישי בו שופכת את כל אשר מעיק, מציק ועוד).
אני לא חושבת שצריך לכתוב יומן חיים למגירה. אני חושבת שצריך לכתוב כדי לשחרר את הדברים הלוחצים עלינו ואותם
לעתים קשה לפרוק בפני אנשים קרובים, בגלל כל מיני סיבות.
הכתיבה גם נותנת זמן לחשיבה נוספת ולאחר מכן לזוית ראייה אחרת.
לא פעם תוך כדי הכתיבה אני לא רק נרגעת, אלא מסיקה מסקנות ומשנה את דרכי.
בעבורי כתיבה היא פסיכולוג זמין ובחינם.
ולגבי עצות?
- מציעה לך לא לבנות על תגובות רבות מדי מאחרים.
- גם התגובות המעטות שמגיעות הן לעתים לא תורמות.
אך כאמור, לעתים עצם הכתיבה מהווה חצי פתרון.

כתיבה

תודה על תגובתך
בהחלט מוצא כי כתיבה בהחלט משחררת ותורמת
גם שם אני עדיין לא מרגיש שיכול לכתוב על הכל בכל מקרה אנסה ואשמח לשתף בהמשך

הגעת למקום הנכון-ל
התומך והאוהב שלנו

אתה מוזמן לכתוב, לשתף,להתייעץ, להגיב ולחבק.

אני מאוד אוהבת את פורום

מכתב שלא נשלח.
אבל למרבה הצער בזמן האחרון הפורום הזה הופך באמת יותר ל"כתיבה למגירה" ורוב המכתבים שם לא זוכים לתגובות.
לכן לא המלצתי לה עליו (עם כל האהבה הרבה שלי לפורום ההוא) כי היא ביקשה גם פורום שאפשר לקבל בו תגובות.

למעלה