מכתב ללא כתובת...

מכתב ללא כתובת...

משהו חונק את גרוני... ואני לא יודע בדיוק מה הוא... לפעמים המקלדת מצליחה להוציא ממני מה שאמצעי אחר לא מצליח, אז הנה אני כאן מנסה לכתוב על תחושה... על מחשבה... על כאב מסוים... מאיפה אתחיל ? אני מסובב באנשים נפלאים, זכיתי לאנשים שאוהבים אותי, שרוצים בקרבתי, זכיתי באנשים שלמדו להעריך את מה שיש לי להציע... אז איך זה ? שיש לי חברים נפלאים, ואהובה נפלאה יותר וכשאני צריך קול בצד השני של השפופרת אין ? איך זה שדווקא כשאני צריך לדבר... לשפוך... ראבק לצחוק !! דווקא אז, כולם עסוקים, או בכלל שקועים בכאב שלהם, אז למה שיהיה להם כוח לשמוע אותי ? איך זה שמרוב הרגל שאני הוא החזק, המחזק ברוב המקרים נותר בלי אוזן קשבת למצוקות שלי ?? וזה לא כי הם לא רוצים לשמוע, או לא רוצים לעודד... אלא פשוט... עסוקים... עבודה... סידורים... דאגות... אבל... אני זקוק עכשיו לאוזן... לקול אוהד... לקול אוהב... ודווקא כשאני צריך אין. איך זה שכולם אומרים לי צא משם... אתה משלה את עצמך ואני לא מקשיב... מסרב להקשיב... כי אני יודע מה שהם לא יודעים או שמא... אני באמת משלה את עצמי ? האם בסופה של הדרך היא תהיה שלי ? האם הייאוש שלה משם מספיק חזק כדי למצוא את הכח האדיר שהיא צריכה כדי לפתוח את השרשראות ? האם כשהיא תפתח היא תבחר לבוא אלי ? ולא שאני חש כי את זמני אני מבזבז... כי כל רגע איתה שווה את כל ההמתנה שבעולם, כל רגע איתה שווה את התיסכול, שווה את הבדידות, שווה את המקום המיוחד שאני שומר לה לידי במיטה. אבל... אני שואל... אולי אני טועה ??? האם לעזאזל חלומי יתגשם ??? לפעמים זה נראה כל כך קרוב... ולפעמים זה נראה כל כך רחוק... אתמול היינו משפחה... ממש משפחה... אבל בשניה אחת זה נגמר... היו שעות קסם שחלפו... ואולי... אולי ישובו ואולי לא... האם זה חלום או מציאות ? או מרוב רצון להאמין בחלום אני הופך אותו למציאות ? כמו זה שמאמין כבר בשקריו כל כך כך שהוא כבר לא מבדיל בין השקר לאמת... היום שאלתי את השאלה שאסור לשאול... את הנושא שהוא טאבו קבור... אבל זה כל כך אוכל אותי... האם היה או לא היה ? עצם שאלת השאלה הכאיבה לי... אבל חוסר הידיעה הכאיב לי יותר... או שמא הידיעה ? אני קורא את המכתב וגם אותי זה מבלבל... כל כך הרבה שאלות... ואין תשובות... מי יכול להגיד לי מה הדרך ? מאיפה עובר השביל הזה שמוביל אל האושר ? ושאף אחד לא יחשוב כי אני לא יודע כי האושר טמון ברגעים הקטנים... אבל עדיין... יש משהו שאני מחפש שיביא אותי לשלמות... אי אפשר לחיות את החיים ללא מטרות... וללא מקומות שצריך להגיע אליהם. ולי יש מטרה... יש מטרה ברורה... אני יודע בדיוק לאן אני רוצה להגיע, וזאת בדיוק הסיבה שאני מקריב חלק גדול מה"עכשיו"... כי אני רוצה להגיע לשם... אבל האם אגיע או מתי איש לא יכול לומר... ניתן רק לשער... אבל אין שום וודאות... זהו... מיקי קצת מבולבל היום... קצת כואב היום... קצת בודד היום... אבל עדיין מחייך...

שיריה

New member
איש שעדיין מחייך

רק רציתי לחייך איתך עכשו, אין לי עצות חכמות... רק משהו קטן שקראתי אצלך, "סבל הוא תוצאה של מחשבה לא נכונה" אולי המשפט הזה נכון כאן, ואולי לא. רק אתה תדע... אבל בדבר אחד אני בטוחה, אתה תדע עוד ימים יותר יפים פחות מבולבלים פחות בודדים... כי ככה זה עם אנשים שלמרות הכל עדיין מחייכים...

ה מוזה

New member
ממשיכה את ההרהורים ..

"..יש מטרה ברורה... אני יודע בדיוק לאן אני רוצה להגיע, וזאת בדיוק הסיבה שאני מקריב חלק גדול מה"עכשיו"... כי אני רוצה להגיע לשם.." אני חושבת שכולנו עסוקים בלהגיע ..לשם ,לאותו מקום שאין מילה שתתאר אותו ולפעמים מקבלים איזו תזכורת ..שמרעידה לנו את כל החשיבה והאמונה וההרגלים ..תזכורת שמראה לנו את מה ששכחנו או בחרנו להדחיק שאנחנו בני חלוף ובן רגע עלולים ..לא להיות . היה לי אתמול בערב רגע שכזה .. תמונה פסטוראלית ושקטה ..חוף הים בשעת ערב שקטה ,מקום חביב ..בית קפה קטן מוקפת לי באנשים שאוהבת..מוסיקה שמתאימה לערב של ים רגע אחד ..10 מטרים..משם . אישה טבעה בים. מונחת חסרת חיים על החוף. וכל עולמי הזדעזע , היא באה כהרגלה לשתות אספרסו לטבול מעט בים .. לשוב הביתה ,למשפחתה לחיים שלה להרגלים שלה למטרות שלה למחר שלה - היא לא תשוב ולא יהיה לה מחר .. ואני בטוחה ,כל נים ונים שבי בטוח שלו היתה יודעת שזו תהיה הפעם האחרונה שבה תראה אור שמש ,שבה תנשום אוויר של ים ..לו היתה יודעת היתה חיה יותר את אותו "עכשיו" שכולנו מקריבים למען מטרה ..מטרה שאין איש יודע האם ..האם תתממש ,האם היא שווה את הקרבת העכשיו ..הלוואי ויכולנו ,הלוואי ויכולתי לחיות את העכשיו רק את העכשיו .כי זה כל מה שקיים. כל השאר ..... הבל הבלים ההרהורים שלך ..היו כמעט כמו להביט באיזו מראה פנימית והשאלות שלך ..מוכרות כל כך .. לפעמים מיקי ..המשפט "בעולם במה וכולנו שחקנים "הוא כל כך נכון יש איזו דמות שאנו עוטים עלינו .."החזק/ה".."הכותל של כולם".. "החייכן ".. ובא היום שמשילים מעלינו את השחקן ..ואז הקהל שהורגל לדמות מסוימת ..לא ממש יודע איך לעכל את "החזק/ה"..שכעת פתאום מבקש להיות "המחוזק "..את ה"כותל "שספג דמעות וכאב של אחר .. כבר לא כל כך כותל וזקוק בעצמו לכתף .. ואולי ..אולי פשוט צריך לומר ..לסביבה ..לחברים ,לקרובים "אני צריך כתף ,אני צריך עכשיו הקשבה ותמיכה " בטוחה שחבר או חברה ..יעצרו לרגע או לכמה רגעים את מרדף החיים להקשיב לך ... ובכל מקרה .. מאחלת לך שאת אותו המשהו שהינך מחפש לשיביא אותך לשלמות תמצא ותהיה .. מאושר

היי מיקי

אולי אתה גרמת לזה משך הזמן שיידעו כל אלה שקרובים אליך שאתה ה"אוזן הקשבת" שאתה החזק זה שמקשיב זה שלא צריך עזרה זה שתמיד יהיה ה"מציל" . יש משהו מאוד פשוט שאתה צריך ללמד את עצמך- גש לחבר טוב ופשוט תבקש ממנו שאתה חייב לשוחח, שמשהו מציק לך או בכל גישה אחרת ואז תראה כמה קל שאותו חבר אם אתה חשוב לו יפנה לו זמן עבורך, ואז תרגיש הרבה יותר טוב. צריך לדעת לבקש כמו שיודעים לתת וזה מותר, וזה מקובל, וזה חברי. הדרך.. לכל אחד דרך משלו, הרצונות והחלומות מובילים אליה, לשביליה, תאמין בעצמך ותסמוך על האינטואיציות שלך, באהבה יש הרבה רגש יותר רב מההגיון ולכן יש בלבול ולפעמים תחושה של חוסר שליטה, האושר הוא בדברים הקטנים שביומיום, הנאות קטנות רגעים שרק לצלם ולא לשכוח. אין שלמות יש אולי תחושה כזו ואתה תגיע לזה כמו כל אחד אחר. עצם זה שאתה חושב על הדרך... זה חצי דרך אליה :))

Tinky

New member
מיקי !

הדרך אך האושר היא נמצאת בתוכך! היא לא כל כך רחוקה כמו שנדמה לך בהתחלה! כל מה שאתה צריך זה ללמוד להתבונן לתוך שם בפנים. איפה ששוכנת הנשמה שלך! (יש כאלה שיגידו שזה בתוך הלב ויש כאלה שיגידו בתוך הראש) אבל האמת אתה תגלה זאת בעצמך איפה הנשמה שלך! וכשתמצא אותה אתה תדע מה גורם לה אושר ותנסה לשמח את הנסיכה הזאת וכך תהיה מאושר!!! אולי זה נשמע קצת מוזר אבל תנסה את זה!!! תעשה כל יום משהו אחד לפחות שאתה אוהב!!!! תעזור לאנשים שסביבך ולא רק לקרובים אלה לסתם זר ברחוב!(לי זה תמיד גורם לאושר אולי גם לך) תסתכל טוב טוב איזה אדם אתה ותלמד על עצמך הרבה ותחיה את הרגע כאילו אין מחר רק כך תהיה מאושר!!! באהבה טינקי!!
- אומרים שאם נותנים שלוש חיבוקים ביום למישהו היום שלך יהיה טוב יותר תנסה גם את זה!
יום יפה שיהיה לך!

למעלה