מכתב לגן עדן

וואוו איזה חיים ../images/Emo24.gif מאחל לך טוב

זה נשמע כאילו פנטזיה שלא מן העולם שלנו. אבל את חיה איתנו ומשתתפת בפורום שלנו, איזה כיף להיות בין אנשים כמוך. הציטטה הבאה תיחרט בזכרוני: חינכת אותי שאני צריכה להיות חרדית ולא חינכת אותי למה כדאי. אוי כמה שזה נכון וכמה מדויק אמרת את זה. מתוך קריאה שניה ושלישית של המכתב שלך עולה התחושה החריפה שהנפש שלך תלויה מנגד, שהנשמה שלך חצויה ולאן שלא תפני תרגישי רגשות אשם ומצפון מעיק. חשבתי על הילדות הקשה! שהיתה לך. אני לא חושב שיש כאן בכלל מקום לשפוט אותך או את אביך (אגב, איפה אמא בסיפור?????) אלא רק לקבל את המצב כפי שהוא. לאמיתו של דבר זה כבר לא משנה מה ומי גרם לתחושות שלך כיום, החשוב הוא שהתחושות האלה נוגעות בך היום עמוק עמוק, ועם זה צריך להתמודד. שובבה יקרה, כאשר אני שומע על ילדות קשה אני ישר נעמד דום ומוריד את הכובע בפני המספר, אז אנא, קחי את האיחולים שלי לחיים רגועים יותר! שלווים יותר! ושלמים יותר!

מסוג ההודעות, שאני קורא אותם לאט

כדי שהם לא יגמרו לי מהר. פשוט יפה ומדהים, מעורר מחשבות. תודה ששיתפת אותנו. < המשיח רוצה גם מכתב לאמא >

טוב, תור האמא!!!

אמא שלי שתהיה בריאה עדיין בחיים עד 119 בעזרת ה´. (כי בגיל 120 כבר לא נראים כל כך טוב!!) ולכן אני לא כותבת לה כלום. כמובן שהיא היתה יכולה להציל את מה שהשני הרס אבל לא הייתה נבונה מספיק בקטע. היום היא מכפרת על מעשיה, היא מנסה להיות אמא יותר טובה וגם מודה בתעויות שלה. יכולתי לדבר ולהתמודד איתה. עם אבא כבר אינני יכולה כי הוא כבר לא פה. אני יכולה להאשים את כל העולם לו רציתי, אבל זה לא הפואנטה. הפואנטה היא להיות בן אדם מאושר. להתמודד עם העבר, לצפות לעתיד ולעשות פסיעות אט אט קדימה. יהי רצון של כולנו שנזכה להיות הורים יותר טובים מההורים שלנו ואנשים יותר טובים ממה שהיינו. בן אדם טוב זה לא בן אדם דתי או חרדי. בן אדם טוב זה בן אדם שלקח את ליבו, הפך אותו, זרק את הרע, ועבד עליו שיהיה בו רק טוב. אני שמחה להגיד שהיום אני מצליחה לזרוק את הפסולת ולהסתכל קדימה. בקרוב אצל כולם. תודה על ההבנה!!!

תשובה מגיהנום בתי היקרה ! ../images/Emo163.gif

אני אגיד לך את האמת כלל לא הייתי צדיק כפי שאת מתארת, בס"ה הייתי איש חרדי כמצוות אנשים מלמדה, ולא טרחתי לעקוב לאחר האמת, האמנתי בשטיות כמו בתורה משמים ובדברי הבל של חז"ל כפי שלמדו לי בישיבה, הייתי קצת תמים מדי, אילו הייתי חוקר לעומק את חידת הבריאה ואת אמיתת התורה בוודאי הייתי מגיע לאמת שכל התיאולוגיות הם הבל הבלים, ועכשיו אני מתחנן בך גלי ביתי אנה תעשי למען עלוי נשמתי בכדי שאוכל לצאת מהגיהנום, ביתי היקרה אם תפסיקי להאמין בשטיות שכביכול אלוהים נתן איזה שהוא תורה וכן בכל הדמיונות והמצאות של חז"ל, אז יש סיכוי שמצבי כאן תשתפר בהרבה, לגבי הטענות האישיות כבר שלחתי לך שני מכתבים ואני מקווה שקיבלת את דברי בהבנה, בס"ה הייתי איש בשר ודם שכל תפישת העולם היה שגוי וזה התבטה גם בפרטים בינינו. עשי למען עילוי נשמתי כנ"ל אוהבת אותך אבא. ת.מ.צ.ב.ה.

אוי אבא, לו ידעתי שיש לך אינטרנט...

ממזמן הייתי כותבת לך, זה פשוט חידוש. שנים אנשים עושים סיאנסים כדי לעלות את נשמת המת כדי לדבר איתו ולבקש בקשות, ואני פשוט רואה שאתה עונה לי דרך האינטר-טנט. זה כנראה סימן שאתה בגיהנום כי לא נראה לי שכל החרדים בגן עדן היו מרשים לך להחזיק אינטרנט בבית.

אוי אבא, לו ידעתי שיש לך אינטרנט...

ממזמן הייתי כותבת לך, זה פשוט חידוש. שנים אנשים עושים סיאנסים כדי לעלות את נשמת המת כדי לדבר איתו ולבקש בקשות, ואני פשוט רואה שאתה עונה לי דרך האינטר-טנט. זה כנראה סימן שאתה בגיהנום כי לא נראה לי שכל החרדים בגן עדן היו מרשים לך להחזיק אינטרנט בבית.
בכל אופן אני מודה לך על תגובותיך אבל שמת לב שלא ביקשת סליחה אפילו פעם אחת? אתה כבר שם אני עדיין פה ואני צריכה לחיות ולהתמודד עם כל החארתה שהשארת לי, לא מגיעה לי סליחה קטנה? אפילו אחת פיצית או מיקרוסקופית? אז חברה ליצים, חבריי לפורום, אנא מכם, אם מוניתם על ידי אבא שלי להיות הדוברים שלו, תחשבו מעט, בפוליטיקה כמו בפוליטיקה תלמדו להיות דיפלומטים. תלמדו מאריה דרעי, רב שך ז"ל, ואפילו האפיפיור, כולם יודעים לבקש סליחה, אז גם אתם יכולים בשם אבי. בכל אופן אני אוהבת (במובן הטוב של המילה) כל אחד מכם ובמיוחד את מוחותיכם. שלכם, גלי

OששבשO

New member
כל כך הרבה ../images/Emo24.gif

אין לי מילים כל כך הרבה מידע כל מילה שכתבת כמה הרבה עוגמת נפש אפשר לשמוע במילים שלך אני שמח בשבילך שיש לך את הכח לעשות את מה שאת מרגישה ומאמינה בו תמשיכי כך אוהב אסף

זה היה בשבת ../images/Emo163.gif

כאן בגהנום אצל החרדים אין אינטרנט, אבל כידוע לך שבשבת אין גהנום ואז ביקשתי לחבר חילוני בגן עדן שיתן לי שהשתמש ברשת שלו. לגבי הסליחה אני לא מבקש סליחה על מה שאין כפרה.

מני3

New member
קבלי ממני ../images/Emo24.gif ענק

לך יש אומץ לשתף ולומר "בקול" את מה שעבר עלייך, אני בטוח שיש עוד כאלה שעברו השפלות מהסוג הזה, שרוצים אבל לא מסוגלים להגיע לרמה כזו של חשיפה. >>>>>ואני יכול לנחש מה הג´ינג´ית היית אומרת<<<<<

למעלה