מכתב לגלי

תזהרו מחומץ !!!

לפני כמה חודשים היתה כתבה בעיתון על תינוק שהגיע לבית חולים עם כוויות בדרגה נורא גבוהה כי מרחו עליו חומץ להורדת חום ונאמר שם לא לעשות את זה. פשוט צריך לתת אקמול אפילו אם התינוק מסרב (זאת בדיוק הסיבה שאנחנו נותנים נר כי עם הסירופ זה מלחמות שחבל על הזמן... ובסוף לא יודעים כמה נכנס וכמה יצא)

דיאנה1

New member
טלי יקרה, נשמע חוויה מאד מפחידה. כל

הכבוד על התפקוד למופת של שניכם. זנחי את רגשות האשם שלך, הם מיותרים לחלוטין. אם לילד אין נטיה לפרכוסי חום, ואת זה אי אפשר לדעת מראש, עדיף לא למהר עם האקמול, משום שהחום עוזר לגוף להתמודד עם המחלה. רק אם הילד מרגיש רע, וכמובן אם ידוע כבר שיש נטיה לפרכוסי חום, צריך לתת תרופות שמורידות חום ברגע שהחום מתחיל לעלות. אז עשית כל מה שצריך בסדר גמור לפי מה שיכולת לדעת. אני מצרפת לך קישור לדיון על פירכוסי חום שאפשר ללמוד ממנו המון (וגם ענבל שלנו כתבה שם...) רק בריאות! http://www.leida.co.il/reply.asp?rep=13134

_גלית_

New member
טלי... רק עכשיו ראיתי!! ../images/Emo12.gif

המחשב שלי עבר היום דירה לפינה אחרת בבית ולא התפניתי... נרעשתי מאוד כשקראתי את המכתב. איזה מזל שידעתם מה לעשות ושהכל עבר בשלום. זה בטח יהיה מאוד מרגש לגלי, כשהיא תקרא את זה כשתהיה גדולה. זהו, עכשיו השתכנעתי סופית - מהר לעשות כבר את הקורס הזה. נארגן כמה חברים מהסביבה הקרובה ונעשה את זה. תרגישו טוב!!

דיאנה1

New member
תשימי לב שאמא של ליה גם רוצה

לארגן קורס באיזור תל אביב - אז תאחדו כוחות

לאה_מ

New member
גלית ואמא של ליה, גם אני בעניין קור

אמנם עשיתי קורס עזרה ראשונה לתינוקות כשעומר נולד, אבל זה בכל זאת היה כבר לפני 9 שנים, ואומרים שאפשר לעשות ריענון פעם בעשור
, אז אם יהיה קורס אשמח להצטרף.

almost

New member
גם אני מצטרפת לברכות

וכן גם אם תארגנו קורס באזור תל אביב אני איתכם. תמיד רציתי ואף פעם לא הסתדר - אני רק חושבת מה היה קורה אם...

אני לא יכולה להפסיק לבכות../images/Emo7.gif

טלי, אני בטוחה שגלי כל כך גאה באמא שלה ואוהבת אותה, ויש לה את כל הסיבות בעולם. את מדהימה בעיניי, מאד נגעת לליבי חיבוקים גדולים ונשיקות ממני ומנעה

ממש מפחיד

לדעת עד כמה הכל כל כך נזיל... את כותבת כל כך יפה ואמיתי שממש חשתי את הפחד שהיה שם, איך לא בעצם. לא יודעת ממש מה להגיד. מפחידה אותי עצם המחשבה על כך. מאחלת לכם המון בריאות ואושר

איזה צמרמורת היתה לי כשקראתי

את מה שכתבת. ממש מפחיד. הייתי מנותקת מהאינטרנט עד עכשיו ומאז שענתש סיפרה לי בצהריים בטלפון מה קרה אני כל הזמן חושבת עליכם. טלי, את ממש אמיצה, לא ייאמן איזה כוחות יש לנו פתאום כשקורה דבר כזה נורא. אני כבר נרשמתי לקורס המתארגן לו אבל אני רק חושבת כל הזמן שברגעים מפחידים כאלו איך לא מאבדים עשתונות? תתני לגלי המון חיבוקים ממני וקחי גם אחד גדול לעצמך.

אני לא ממש אמיצה.

אני אמא. כל הכבוד שנרשמת לקורס. אני גם אארגן אחד במושב, ואם תצטרכו, נארגן עוד מפגשים לאיזור נתניה. תראי- המוח מתרוקן כליל. המחשבה היחידה היא איך יוצאים מזה. אסור אסור לאבד עשתונות. תודה על כל ה
ים.

ברוריהה

New member
איזה פחד !!!!

זה הפחד הכי גדול שלי .... טלי, את פשוט מדהימה ! עשית בדיוק את הדברים הנכונים בזמן הנכון. הלואי וכולם היו מגיבים כמוך כשצריך.

רונה 29

New member
יש לבת שלך מזל על שיש לה אמא כמוך !

מזל שלא איבדת את העשתונות, ותפקדת בדיוק "לפי הספר"....כל הכבוד לך ! ההודעה לך מאוד מרגשת
ומתיאור המקרה
מגיע לך
על התפקוד !!! רק בריאות !!!

צאובר

New member
טלי- כל הכבוד על התושיה

ועל שלא איבדת את העשתונות. כולי דומעת מהזדהות ומפחד - האם אני אהיה מסוגלת לתפקד ככה במקרה דומה? ולגלי - תרגישי טוב. תמיד.

למעלה