מכתב לגלי

מכתב לגלי

אהובה שלי. אני כותבת לך כדי לפרוק מעט ממה שמצטבר בי מאז יום ראשון. הפחד, החרדה, אי הודאות. מתוקה, את בטח כבר לא זוכרת מה קרה, אבל בי זה חרוט לנצח. ביום ראשון בבוקר, שכבת שרועה על רצפת הסלון, ולא נשמת. ליבי נדם איתך, מוחי התרוקן כליל, ונשארה רק המחשבה- להציל את גלי. להעיר אותה. אין לי חיים בלעדיה. אבא שלך התרוצץ וקרא לאמבולנס, ואני החזרתי לך נשימה. הערתי אותך. פרכסת, אהובתי, בגלל החום הגבוה שתקף את גופך הקטן, והחום כמעט ניצח אותך. אבל נלחמנו בו יחד. ונצחנו אותו. הנשמתי אותך, עיסיתי את חזך, ואת פקחת עיניים ירקרקות, ולא הבנת מה קרה. רק רצית לישון. לא הנחתי לך לישון, בקשת לינוק וסרבתי לך, פחדתי שאם תרדמי, לא תתעוררי אלינו שוב. הגענו לביה"ח, שם התעללו בך, לא מצאו סיבה לחום, אבל הדריכו אותנו איך לנהוג אם זה יקרה שוב. אני מבטיחה לך כאן ועכשיו. עד כמה שזה תלוי בי ובאבא, זה לא יקרה שוב. על אפך ועל חמתך תבלעי אקמולי. את רגשות האשם שלי, על שלא הכרחתי אותך לבלוע לפני הפרכוס, רק הזמן ירכך. אני אוהבת אותך בובה שלי. יפתי. אין לי חיים בלעדייך. אמא.

דמעות! וצמרמורת! חיבוק ענק../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אני קוראת שוב אחרי שקראתי ב"להיות הורים" ושוב הלם! גלי יקרה! הרבה בריאות! חמסה חמסה חמסה! שיהיה רק נחת לאבא ואימא. כשתהיי גדולה כבר לא תיזכרי, אבל תידעי תמיד שאימא ואבא שלך הם הכי מקסימים, הכי אוהבים שיש ובלעדייך הם חצי בן-אדם.... " את הנשמה שלי.... בלעדייך אני חצי בן-אדם......אני בעצם כלום".... זה מה שהכי משקף בעיני. (אני הכי מזדהה עם השיר הזה ועם גלגל...... ) אז מעבירה לך את השיר.

זיו25

New member
הרבה בריאות!!!

עברנו עם אחותי הקטנה סיפור דומה. זה באמת מפחיד נורא. אין מילים לתאר את הפחד וחוסר היישע. הרבה בריאות וחיבוק גדול
שלך, זיו.

תודה זיו!

סוף סוף אנחנו נפגשים און ליין, פחות או יותר. הזדמנות לאמר כמה אני נהנית ממך פה.

לטלי וגלי!

וואו איזו טראומה. אני לא יכולה לעצור את הדמעות. תשמרי על הקטנטונת זה כל עולמנו.

טלי אני כולי צמרמורת ממה שכתבת..

הייתי בטוחה שאני הולכת לקרוא מכתב אהבה שכתבת לגלי.. אני כ"כ שמחה שגלי בבית והכל בסדר..היא באמת תשכח, אבל את צריכה תמיד לזכור שאת האמא הכי טובה שיש, ובזכותך ובזכות אבא והתושייה גלי בריאה, מאחלת לכם המון המון בריאות ואושר.

תודה על האיחולים מור.

זה באמת מכתב אהבה לגלי. רק פה יכולתי להתפרק, וגם זה רק יומיים אחרי, כשידעתי שניצחנו לגמרי.

zimes

New member
אוי, טלי ../images/Emo7.gif

מה אומרים? הפחד הזה כל כך גדול! את לא אשמה. את לא אשמה. את לא.

לא אומרים. מחבקים../images/Emo24.gif

אני יודעת שאני לא אשמה. ובנוסף לכל ירון מספר לכל מי שמוכן לשמוע כמה גיבורה אשתו ואיזה מדהימה אני, והם מתקשרים אלי, וקצת נשבר לי מזה. עשיתי מעשה אנוכי לחלוטין. כשהצלתי אותה הצלתי אותי. לי לא היו חיים בלעדיה, ולא הייתי מוכנה להיפרד בשלב זה. ואני לא אשמה. אבל את מכירה את זה... הם מתגנבים להם בלילה...

לאה_מ

New member
טלי מתוקה... בכיתי.

שום דבר שאכתוב לא יכול להשתוות לחוויה האיומה שחוויתם. ובכל זאת, נשמע שתפקדתם מצויין. אני מקווה שגלי כבר הבריאה ומרגישה טוב, ושגם אתם מתאוששים - ועזבי בצד את רגשות האשם. הם לא יועילו לך ולא לגלי. העתיד שלכם - זה החשוב. מעודי לא חוויתי מצב דומה עם אף אחד מילדי. אבל התחושה שאין חיים בלעדיהם צורבת בליבי. קבלי את אהבתי, אם גם הוירטואלית

תודה לאהל´ה.

גלי כבר בריאה לחלוטין. חוץ מסימני הדקירה המיותרים של הרופאים, והשורף בטוסיק מהמדחום הפרימיטיבי שלהם, אין סימן למה שקרה, וטוב שכך. תודה על אהבתך, היא יקרה לנו מאוד.

מאיה10

New member
מתוקות כ"כ טוב שזה מאחוריכן../images/Emo24.gif

באמת כל הכבוד לך טלי על התפקוד קר הרוח, נכון שזה בא גם אינטואטיבי אבל בכ"ז זה לא מובן מאליו. שיהיה רק טוב מעכשיו והמון בריאות!!!! הילדים שלנו הם חיינו.

ענבל30

New member
עוד ../images/Emo24.gif אחד גדול גדול...

וגם - לגבי האקמולי - מכיוון שרומי מסרבת בכל תוקף לבלוע אותו, לא משנה באיזו צורה (כפית, מזרק, כוס, טפטפת) - עברנו לנרות. יעיל ומשפיע מהר - ובגיל של גלי אני לא חושבת שיש איזו בעיה עם המינון (כי מינון של נר אחד גדול מדי לתינוקות קטנים). גם לי היה חשש בהתחלה, אבל אחרי פעם-פעמיים למדתי להכניס את הנר במהירות ובעדינות, רומי בקושי מרגישה - מבחינתה זה כאילו החלפת חיתול. החום יורד מהר. גם בחום הגבוה עם הפירכוסים שהיה לה בדלקת האזניים הנבזית ההיא, שמתי נר ותוך דקות היא נרגעה והחום ירד. עד שהגענו למיון, כבר בקושי היה לה חום. (והגענו מהר). מלבד זאת, אני אשמח אם תפרטי קצת מה אמרו לך בבית החולים, איך לנהוג במצב כזה? אישית לא עברתי קורס החייאה מעשי (רק וירטואלי, שאני בספק לגבי היעילות שלו) וכל טיפ, עיצה והנחיות - יעזרו!

ציפי ג

New member
גם אני בכיתי

כל כך מפחיד. מזל שהגבתם מהר. ולגבי אקמול - מסכימה עם ענבל, אני בגיל כזה מחזיקה נרות ומשתמשת בהם להורדת חום. ובגיל מבוגר - מי שנוסע לחו"ל יודע שצריך להביא לי חבילת טילנויל לילדים. זה טעים מאוד, והם מוכנים לקחת אותם ללא בעיה

ציפו´ש, תכתבי לי עוד על הטילנול הזה

וגם את שם התרופה בלטינית. יש להשיג בהונגריה, לדעתך? אבא שלי נסע היום...

מי שמכיר את גלי- יודע כמה היא

ילדה של אמא ואבא. היא מעולם, עד יום ראשון, לא סרבה לאקמולי, וחמש דקות אח"כ פרכסה ונדמה. היא סומכת עלינו ויודעת שמה שאנחנו עושים הוא רק לטובתה, ואני גאה בזה מאוד. מעכשיו אני לא לוקחת סיכון. החום של הילדה הזאת לא יעלה מעל 38 וגם זה לא, אם זה תלוי בי. לגבי הפרכוס- אני אשלח לך העתק של הדף שקבלנו בביה"ח. וענבל- לכי תעשי קורס. יש במד"א, יש במועצות האיזוריות לפעמים. גם אני כשעשיתי חשבתי שאני לא אזכור. זכרתי הכל. מא´ ועד ת´, כולל לצרוח לירון שיזמין אמבולנס. אני אכתוב הודעה פחות רגשנית מחר, עם טיפים והנחיות מנסיוננו. תודה על החיבוקים- מצפה למחר בכליון עיניים!

למעלה