אז מה בעצם קרה-
גלי התעוררה בבוקר קצת קוועץ´. ידעתי שבוקעת לה שן טוחנת ראשונה ושהיא די סובלת, והיא היתה עלי, יונקת לסירוגין, כל הבוקר. לקראת הצהריים עלה לה קצת החום, לא מדדתי, והצעתי לה אקמול. היא הטיסה אותו לכיור, ולא התעקשתי איתה, היא בד"כ יודעת מה צריך. עשינו מקלחת, ונמנמנו יחד. כשהתעוררנו היא רצתה לטייל עם אבא, הם הסתובבו קצת, וחזרו בדיוק כשמזגתי לי כוס תה קר. ירון פתאום אמר לי שהיא "קפצה" לו בידיים, תנועה לא רצונית לגמרי, וניסינו שוב לתת לה אקמולי. היא שוב סירבה. היא בקשה שלוק מהכוס שלי, וירון נתן לה. שניה אחרי זה היא נזלה לו בידיים. קשה לתאר את זה. היא כאילו אבדה אחיזה באויר, והיתה דמומה לגמרי. הרגליים שלה התכווצו והגוף היה רפוי וחסר חיים. ירון צעק לי "טלי היא לא נושמת, תנשימי אותה" השכבתי אותה על הרצפה, בדקתי שיש לה דופק, היה לה, ושמתי את האוזן על הפה והאף שלה למצוא נשימה. היא לא נשמה. עשיתי לה הנשמה מפה לפה, ועיסיתי לה את בית החזה, תוך צרחות איומות לירון שיזמין אמבולנס, ושיתניע את האוטו. המחשבה שלי היתה שאם אני לא אצליח להחזיר אותה, נחכה לפרמדיקים שיחזירו אותה, ואם אצליח- נסע למיון בלי לחכות להם. אחרי כמה סטים של הנשמה ועיסויים היא חזרה לנשום. שניות אחרי זה היא פקחה עיניים אפטיות ועייפות. הרמתי אותה ורצתי לאוטו, טסנו למיון, וצעקנו לשכן שיבטל את האמבולנס. בדרך לא הנחתי לה לישון, כי פחדתי שלא תתעורר, מה שבדיעבד היה מיותר. ילד שמתעורר מפרכוס יכול לישון. כל הדרך דברתי אליה, שרתי לה, ניסיתי לעורר בה תגובה, ולא ממש הצלחתי. היא לא הסתכלה עלי כמעט, לא הפנתה מבט לכיוון שהצבעתי עליו, לא שתפה פעולה כהרגלה בשירים. פחדתי שיש לה נזק מוחי. פחדתי שהיא תהיה אוטיסטית, ובשבילי זה פחד מאוד מוחשי, כי אח שלי אוטיסט. הגענו למיון, שם התחילו להציק לה, ואז היא התעוררה לחלוטין, צרחה ובכתה ובקשה לידיים שלי ושל אבא. מדדו לה חום- היה לה בסה"כ 38.5. כבר היה לה יותר גבוה. בעיקרון הנחו אותנו פשוט לא להגיע לדרגת חום כזו, כי הפרכוס יכול לחזור. אני אצרף לפה דף הנחיות לפרכוס שקבלנו בביה"ח.