מכתב לגלי

דיאנה1

New member
טלי, למה עיסוי חזה? ממה שאני

זוכרת מהקורסים שעשיתי, עיסוי חזה עושים רק אם אין דופק. אם יש דופק אבל אין נשימה אז רק מנשימים. עד כמה שאני זוכרת עיסוי חזה כשיש דופק יכול אפילו להיות מסוכן משום שהוא מפריע לפעולת הלב.

עשיתי עיסוי חזה קל.

יותר נערתי אותה כדי שתתעורר. צ´מעי, בכל זאת היתה פאניקה. לא הייתי צלולה כבדולח. היום אני יודעת שאכן, אם יש דופק אסור לעשות עיסוי חזה.

דיאנה1

New member
../images/Emo51.gif רק רציתי לודא שאני זוכרת

נכון, בכל זאת זה היה כששון היתה תינוקת, לפני כ 6 שנים. אני חושבת שתפקדת נפלא

Shellylove

New member
אמא´לה..., כולי צמרמורת

ואני לא מסוגלת לחשוב בכלל איך הייתי מתנהגת ומה הייתי עושה במקומך. וואו, אני פשוט לא מצליחה להירגע. תנשקי את גלי גם בשמי.

לכי תעשי קורס הגשת ע"ר לתינוקות

ופעוטות. אם וכאשר תצטרכי את המידע- הוא יהיה בראש, מוכן לקפוץ לעזרה. את זה אני יודעת מנסיון. כשגלי תתעורר היא תקבל נשיקה. מחר תוכלי לתת לה בעצמך במפגש. אנחנו נגיע לקבל אהבה מכולכן!

כל-כך מפחיד!

זה הפחד הכי גדול שלי, יום אחד לגלות את תום לא נושם. אני רק מקווה שאם חס וחלילה אני אעמוד בפני מצב כזה, אצליח להתעשת מהר כמוך ולעזור לו. את נתת לגלי חיים בפעם השניה, וזה דבר ענק. אין לי מה להוסיף חוץ מזה. חזקו ואמצו!

ענתש

New member
טלי, אני לא מכירה אותך אישית

אבל אני ממש בוכה מהסיפור שלך. אני כל כך שמחה שהצלחת, והדבר הראשון שעשיתי אחרי שקראתי זה ללכת לבדוק עם נגה נושמת, להעיר אותה ולחבק חזק חזק. היום אני מבררת איפה יש קורס עזרה ראשונה. נרשמנו, אני ובעלי, לקורס בטיפת חלב אבל עד שהם זזים... כבר שלושה חודשים ועוד אין תאריך. ושגלי תרגיש טוב, שכולכם תרגישו טוב.

ענת, נו???. נרשמת? ביררת?

אני אציק לך! גלי מרגישה מצויין. תודה רבה על כל האיחולים. רק בריאות

inbale

New member
קורס עזרה ראשונה להורים../images/Emo101.gif

במידה ותהיה העינות אני אשמח לארגן דרך אמנון מרגלית קורס עזרה ראשונה במפגש הבא שלנו . אנא כיתבו לי האם אתן מעונינות.

קורס עזרה ראשונה להורים

זה בערך הסיוט הכי גדול שאפשר לחשוב עליו, וטוב שהיית מוכנה וידעת מה עושים. מישהו יודע איך אפשר למצוא קורס כזה בצפון?

נראה לי רעיון מעולה השאלה איך

אפשר לארגן את זה כך שזה יהיה תוך זמן קצר יחסית? כי נראה לי שקשה להחליט על מקום וזמן שמתאים לכולם לא? אני כבר מעוניינת לעשות as soon as posible

טלי יקרה שלי, וגלי הקטנה,

אני לא יודעת מאיפה להתחיל לחבק אתכן. אני יכולה רק להתחיל לדמיין את החוויה ואני כבר מתמלאת בפרפורי לב, ובכי. המון המון

תודה אוסינק´ה שלי!

תתחילי מהכתפיים ונראה מה יקרה... נשיקות לנוריאל! ולבטן הגדלה!

גלי וטלי היקרות

כמו כולן גם אני מוצפת דמעות לאחר קריאת המיכתב ומאחלת לכן רפואה שלמה ומהירה. לרגשי האשם אני לא אתייחס כי מה שלא נומר זה לא יעזור וזה תהליך טיבעי שיעבור. מה שכן להבא אם היא מסרבת לאקמול בכל תוקף את יכולה להכניס לאמבט או לעשות קומפרסים עם חומץ מדולל במים בצוואר בעורף ומעל המרפס ולתת פטל (תלוי בגיל כמובן). שהמלאכים שלכן ימשיכו לשמור עליכן. עינת.

למעלה