מכתב לגיא לוזרון

liron292

New member
מכתב לגיא לוזרון

גיא אף פעם לא שנאתי אותך כמו עכשיו. לא בגלל שאתה לא מצליח, ונכשלת בגדול. לא בגלל שהבאת זרים במליונים, והם שווים שני שקלים. לא בגלל השחקנים הגמורים שהבאת. לא בגלל פרשת הקזינו, שאת האש רצית שנכוון לשחקנים. לא בגלל שאתה צוחק על אבוקסיס, ועשית אותו בובה בהפועל. לא בגלל שהנחת לטועמה ללכת, למרות שהבטח שישאר. לא בגלל כל ההשפלות שספגנו. לא בכלל משחקים שלמים מול קבוצות חלשות ואף לא שער מאיתנו. בגלל שאין לך כבוד, ואתה לא יודע להרים ידיים ולהגיד אני מתפטר. בגלל שאתה משאיר אותנו בלי סיכויים להשאר בליגה. אם תלך היום או מחר אולי עוד אסלח. אך אם לא תלך עד הדרבי לא אסלח אף פעם. אתה עוד סמל לשנואות כמו אייל צור,בית שאן,ארבל,ביתר י"ם,מכבי ועוד.

just adiki

New member
../images/Emo45.gifזאת בעיה הבעיה שלו,

יש לו יותר מידי אגו בשביל להתפטר, הוא לא יכול להגיד-נכשלתי. אני מעריכה הרבה יותר אנשים שיודעים להתנצל ולהודות בטעות
. בידיעות היה כתוב היום שכבר דובר על להביא את אלי כהן או אלי גוטמן להפועל שההחלטה תהיה תוך 24 שעות ואם בסופו של דבר יתנו לגיא הזדמנות נוספת אז הפסד מול טוטנהאם ותיקו או הפסד בדרבי יגרמו לפיטוריו. שיפטרו אותו, נמאס לי כבר להיות קרועה בין הפסד לניצחון ושיש הפסד לצפות ולצפות וששום דבר לא יגיע
.

ירדן717

New member
הוא כן אומר שהכל באשמתו..

אבל לא מתפטר בשורה טובה!!!!! אם בדרבי לא יוצאים עם 3 נק' לוזון הולך הבייתה!!!

just adiki

New member
לא שמעתי אותו אומר אף פעם

זאת אשמתי. ואם הוא אכן חושב כך, שילך הביתה, מה הוא רוצה? סתם חתיכת מאמן מסריח.

zoro5

New member
../images/Emo45.gif כל מילה בסלע ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה