מכתב לגבר שהכרתי*

עמיתית99

New member
מכתב לגבר שהכרתי*

שלום לך. הכרתי אותך לפני כ 3 שבועות, בהכרות הזויה, מוזרה ומקרית. לי (ולך?) לא היה מושג לאן תוביל ההכרות הזאת. במהלך שבוע של טיול קבוצתי בחו"ל, היינו די קרובים. בילינו הרבה שעות של נסיעה וטיול יחד, הטיול "שודרג" בכמה דרגות עבורך וגם עבורי. לי היה נעים בחברתך, וכשבחרת לשבת לצידי התרגשתי כמו בת 16. לך היה נעים למצוא אוזן קשבת לסיפורים שלך, ואישה שצחקה מהבדיחות שלך. החבורה שאיתה בילינו הרגישה בהתקרבות שהיתה בינינו עוד לפני שאני הרגשתי בזה. מטבעי אני מאוד חברותית ולא היה לי זר לחלוטין שהתקרבת אלי ושוחחת איתי. למעשה לא קרה בינינו שום דבר פיזי, אך כשחזרנו לארץ התחלת להפגיז אותי בהודעות רומנטיות לסלולארי. 2 לילות לא ישנתי מרוב התרגשות והתרחשות. ההודעות הסלולריות בין 2 ל 6 בבוקר היו מרגשות ומהממות. ואז נפגשנו. לפני שהיה בינינו סקס פתחת את ליבך בפני וסיפרת לי על מעלליך ועל הרגליך. שמעתי דברים שלא אהבתי. התרחקתי. בתוך ליבי הצטערתי על החלום שהסתיים, הפנטזיה שלא מומשה. שוחחתי איתך על זה, העלתי את מחשבותי בפניך ומצאתי שם מה שנראה היה לי "הבנה". אתה המשכת לבקש שאהיה לך לחברה, שאשמש לך אוזן קשבת. אני הבהרתי לך שלא אהיה אשת חיקו של גבר נשוי, שאין לי שום סיבה לוותר על העצמאות שלי, שכל מה שאתה יכול לקנות בכסף הרב שיש לך - לא מדבר אלי... למרות זאת, הקירבה בינינו הובילה לקיום יחסי מין. עשית כל מה שיכולת כדי לגרום לי הנאה, אך אני מצידי לא יכולתי להיות מסופקת בכך. מאז אתה ממשיך להעביר לי הודעות כתובות בעיקר בלילות. הפנטזיות שלך עובדות חזק בלילה, כשאישתך ישנה, ואתרי הסקס פתוחים. אתה מבטיח לי מה שנראה בעיניך נדיב מאוד: לבלות יחד כל יום ראשון בשבוע, כשאישתך חושבת שאתה עובד בעיר אחרת. אתה מספר לי על מסעדה שאכלת בה עם המשפחה שלך ו"מבטיח" לקחת אותי לשם... אינך קולט??? אני לא האישה הקטנה ש"לוקחים למסעדה"! אני אלך למסעדה מתי שארצה, עם מי שארצה! אני מסרבת בכל תוקף להפוך ל"רכוש" שלך, ל"צעצוע" שתשחק בו מתי שתחפוץ! תתרחק בבקשה! לא מתאים לי להיות לידך. אני טובה מדי לסטנדרטים שלך. "גבוהה" מכל מה שהכרת כל ימי חייך! אתה לא מספיק טוב בשביל להיות חבר שלי. מגיע לי הרבה יותר מזה בחיים, ואינני זקוקה להוכחות. תתרחק בבקשה, ומהר ככל האפשר! עמית ית *מוגש באהדה לכל מי שצריכה להזהר, ובעיקר לעצמי....

גאיה ק

New member
יפה שעה אחת קודם.

גברים נשואים היו ויהיו תמיד טאבו בחיי. המקסימום הם יכולים להיות ידידים. לא בסתר ולא בגניבה.. פעם התייחסתי לכך ממניעים הומניים הרבה זמן זה כולל גם מניעים אגוצנטריים.

magda

New member
עמיתית את בעמדה חזקה של אישה עם ביטחון

לפחות ככה את משדרת...לכן יכולת לא ליפול בתוך הרשת שהוא שם לך..כל הכבוד לך והלאוי שהרבה מאיתנו יכולנו להתנהג ככה כשלא לגרום לעצמינו שיברון לב. כל הכבוד לך

כל הכבוד לך יקרה , לך שלא נכנעת למלכודת הדבש

קל מאד להכנס למלכודת הדבש הזו כתבתי על זה בעבר : מלכודת הדבש יש בחיים לנשוי והפנויה או הרווקה נשוי שפוגש בעלמה/גרושה שפנויה לחיי אהבה חלומות הם רוקמים בהקיץ מדי שעה ודקה מבטיחים הבטחות זה לזה בלהט התשוקה בונים בנינים באויר בלי יסודות ומרתף ואותה הפנויה חוגגת את החלומות בהקיץ חיה לה עם מליון הבטחות לעתיד שהוא יחיה לצידה באור ואהבה שבאה שבת המלכה או ערב חג הוא מסב עם משפחתו לשולחן הערוך והיא נותרה בודדה בחלומות שבנו לכלוב היא נכנסה , טעמה דבש ונשבתה קשרים ללא שגרת חיים קלים יותר ללא מתחים ומציאות , רק אהבות והבטחות והיציאה אוי כואבת מאד לו וגם לה כי זהו האופי של אהבה בין נשוי והפנויה חולמים הם חלומות בהקיץ ובגנבה אך עת רד הליל את ראשו יניח על הכרית לצד אשתו האהובה שאיתה בנה משפחה בבית שבנה באהבה לפני שנים רבות

עמיתית יקרה לא הוא צריך להתרחק אלא את. הוא

בצורה מאוד אנוכית מבקש לרענן את נשואיו מבקש הרפתקה גנובה אני חלילה לא מעמדה שיפוטית אלא ממרומי השקפתי. אישית אני לא מוכנה להתחלק עם בן הזוג שלי אני קוראת לזה להסתפק בשאריות, בפירורים שנושרים משוחלן האוכל שלו עם אשתו. בהצלחה יקרה

עמיתית 99 יקרה....

הרשי לכנותך היום אמיתית 100 [%] צריך המון אומץ להיחשף כמו שנחשפת במכתבך...ריגשת אותי במילותייך האמיתיות ...מצטרפת לדעותיהן של שאר החברות שהגיבו על מכתבך....ומציעה....היום בלילה לפני שתלכי לישון השמיעי לעצמך את שירה של יהודית רביץ " לבד על הגג שבתות וחגים" השיר משקף הכי אותנטי מה חשה הגברת השנייה [או השלישית ] של גבר נואף./בוגד....ועל מנת שלא תקונני בעתיד כפי שהזמרת מקוננת : " למה אני תמיד מתאהבת במה שאסור"....תפסי מרחק ממנו ויפה שעה אחת קודם...כל עוד שהחוויה המרגשת עדיין טרייה ולא התפתחה...כדי שלא יהיה מאוחר מידי.. לך מגיע להיות הגברת הראשונה בהחלט לא השנייה.......ב ה צ ל ח ה....

ben 911

New member
עמיתית..את מזכירה לי ../images/Emo204.gif המתקרב לעששית.

השכל
אומר לו.. התרחק פן תישרף
אבל ה-
נמשך לזיו האור...לחוֹם...לזוהַר הבוֹהֵק.
אז נכון שאת מודעת ל-
לא יודע למה... יש לי הרגשה שאת דוקא מעדיפה ללכת על ה-
כי שם יש את כל ה-
השאר מסביב...עלטה....‏■■■
שדימיתיך ל-
זה היה רק כדי להמחיש..

עמיתית99

New member
../images/Emo24.gifלכולם

לכולם ו
אבל, כמובן שזה לא כל הסיפור....ו... כן, בן, אני מתרחקת כדי לשמור על עצמי, אך משתדלת בכ"ז לא להשאר בצד האפל... אין לי סיבה להשאר באפלה! ולערדניקית החביבה, אין חשש שחשפתי את עצמי.... הסיטואציה דומה לתיאור, אך הפרטים שונים קצת מהמציאות... ציפור, נסיכה חביבות - אני ממש לא אישה של "לבד לבד שבתות וחגים..." אבל לצערי, רבות מחברותי הן כאלה, וליבי עליהן... נכון, פזלתי לעברו של גבר נשוי, ומזה אינני יכולה להתעלם. בשבילי זו פעם ראשונה שהרשתי לעצמי לפזול לכיוון האסור. אולי בדקתי משהו בי, או בו, אולי ניסחפתי אל הריגוש, אל ה"סכנה"... אני חושבת שהיה לי שמץ של מחשבה שאולי זה כן יקרה. אולי אני לא יודעת מה אני מפסידה... אולי , כמו בספרים, הפעם זה יהיה שונה... התעוררתי הבוקר, וידעתי שזה לא יקרה. ידעתי שהחיים שלי יותר יפים ויותר טובים מרצף של ציפיות ואכזבות. היו לי כמה ימים טובים של התרגשות, ואז הבנתי מה הולך לקרות, וברחתי. והמסקנה: זה לא שווה את ההשקעה! לא שווה את ה"לבד"! לא שווה בכלל!!!! הנושא הזה, של קשר עם בן או בת זוג נשוי, עלה כאן מספר פעמים. נראה לי שזה לא נושא זר למשתתפי הפורום הזה... אז... שלא יעבדו עליכם!!! עמית ית

יישר כוח עמיתית,נראה לי שהגעת כבר למסקנות

הנכונות ולכן את כבר לא צריכה את עצתי
במוקדם או במאוחר הוא היה נזכר ב"רגשות אשמה" וממילא היית נשארת לבד. בהצלחה לך בקשר הבא שיהיה לך עם בן זוג פנוי ומתאים לילה טוב לכולנו אורלי

ben 911

New member
עמיתית...תתפלאי אבל הנושא זר לי לחלוטין. ../images/Emo4.gif

אני לא עכשיו בקטע של להטיף מוסר, בכלל לא. אני בעד חופש הפרט כראות עיניו. מאז ומתמיד הצבתי את הנשואות מאחורי קו אדום עבה ומודגש. כאדם שעבד שנים בשירות עם קהל נשי, הפיתויים והנסיונות היו למכביר. כשאני יוצא עם אישה..אני רוצה לצאת איתה בראש חוצות בגאון... לא מוכן להסתתר בפינות חשוכות של בתי קפה. רוצה לעמוד איתה באמצע הכביש להתחבק ולהתנשק ללא חשש שאיזה פאפאראצ'י מכין לנו בוק נאה לרבנות. אני גם לא סובל את המחשבה שהיא הולכת בסופו של ערב..לישון עם אחר. מי צריך את זה בכלל...???

צלליתה

New member
בקטעים כאלה אין שיווין בין גברים לנשים

וכאשר מדובר על רומן בין גבר נשוי לאישה פנויה, הרומן בדרך כלל מסתיים בבכי, ותמיד האישה בוכה. מי שמתאים לה מה שיש לגבר נשוי להציע יכולה מאוד להנות מקשר כזה. מי שלא יודעת איך לנהל רומן בלי רגשות שתזהר ותברח כל עוד נפשה בה. קראתי פעם בספרן על גבר שנפגע מאוד מקשר עם אישה נשואה. לעומת זאת, פה מסביב, כאשר מדברים על קשר עם אישה נשואה הגברים בדרך כלל מחייכים במין אושר נוסטלגי. סליחה אם פגעתי במישהו. כותבת רק מה שראיתי. אם הבנתי נכון, והאיש סיפר לך שהוא נשוי רק עמוק לתוך ההכרות יש לך על פי טעמי עוד יותר סיבות לברוח.

למעלה