מכתב לבן שלי שרק נולד

batzush

New member
מכתב לבן שלי שרק נולד

עומר שלי , אני יודע שאתה עדיין לא יודע לקרוא אבל אתה בהחלט מבין אותי כשאתה מביט בי עם העיניים שלך הכחולות המדהימות האלו. נכנסת לחיים שלי לפני שבוע ומאז כל העולם שלי השתנה לטובה בצורה מדהימה. אתה מדהים , כל כך קטן וכל כך שביר ועדיין כשאתה מסתכל עלי עם העינים הכחולות שלך אני מרגיש עוצמה כל כך חזקה. אני מקווה שאני אהיה לך לאבא טוב , מבין ואוהב כפי שאני כל כך רוצה להיות , ואפילו יותר ממה שמגיע לך שאהיה. אני מקווה שתוכל לסלוח לי על טעויות שאעשה , ושלא תכעס יותר מדי אם מדי פעם אהיה קצת רע או כועס כי אחרי הכל זה חלק מהתפקידים שאני צריך למלא בתור אבא. מחר אתה הולך לעבור ברית מילה , אני לא יכול לחשוב על זה וכל פעם שרק עולה בדעתי הכאב שתרגיש אני בוכה ומרגיש כל כך רע שאני גורם לך לעבור את זה אבל אני יודע שתהיה חזק ושתעבור את זה בקלות ואני מבטיח לך לפנק אותך אחר כך עם הסימילאק שאתה כל כך אוהב ואם המון ליטופים בבטן כשאחליף לך חיתול. אני מקווה שעוד 20 שנה כשתהיה הבעלים של מיקרוסופט ותוכל למצוא את המכתב הזה תקרא אותו ותבין את עומצת הרגשות שמתחוללים בי עכשיו. אני כל כך אוהב אותך , ברמה שאי אפשר לתאר במילים , אתה הדבר הכי יקר לי והכי חשוב לי בעולם ואני מקווה שביחד נהיה אבא ובן הכי הכי שיש , כי אתה חלק ממני ואני חלק ממך. באהבה אבא

shno

New member
../images/Emo24.gif מקסים!

איזה כיף לעומר שיש לו כזה אבא! ואני מאחל לך שתרגיש כמוני (ובטח כמו יתר האבות כאן ובכלל) - שהכיף והאושר מהקטנטנים רק הולך למתעצם ככל שהם גדלים, מתחילים לתקשר איתך - בחיוכים, בצחוק, בהושטת ידיים, בזחילה אחריך ואליך, בקריאות "אבא אבא אבא אבא אבא אבא" כשאתה נכנס בדלת אחרי יום עבודה. זה רק הולך ונהיה מרגש ונפלא יותר ויותר! ברוך הבא לעולם של אושר גדול (עם הרבה קשיים, לא אכחיש, אבל הם מתגמדים לעומת האושר!)

קשה מאוד

להשאיר אותי חסרת מילים... הצלחת לעשות את זה, למה מאתמול אני מנסה להחליט מה יותר מתאים לומר. ההתרגשות שלך מצמררת אותי (בתור אשה/אמא/אדם) פשוט מחמם את הלב לקרוא
שיעבור לכם בקלילות

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif לברית! ../images/Emo48.gif מקוה שכמו אצלנו, זה כאב להורים יותר מלקטנצ'יק ../images/Emo13.gif מצטרפת כל המתרגשים כאן...באמת מכתב נוגע ללב... משפט אחד צד את עיני- "כשתהיה הבעלים של מיקרוסופט"- דיברנו פה פעם קצת על הציפיות שלנו מהילדים, המסלול שאנחנו מציירים בראשנו עבורם; מה שזה עושה לנו, להם, וליחסים בינינו לבינם... שתמשיכו לחייך, לשגשג ולצמוח מכוחה של האהבה המופלאה הזאת!../images/Emo203.gif

למעלה