מכתב לאמא (2) :

אע"פ שכבר דיברנו על המכתב ...

פנים אל פנים, קחי עוד
, זה תמיד עוזר...

captain pickard

New member
כמה מילים

כל הכבוד על האומץ,על החשיפה (החלקית אומנם) ועל הרצון להעמיד מראה כואבת מול העיניים. כל שנותר לך הוא להעמיד את המראה מול העיניים הנכונות ,של אמא שלך, ולקוות לטוב. את צריכה לחיות את החיים שלך בדיוק כפי שטוב לך איתם,ונכון-סקס לפני החתונה הוא דבר טוב. וגם האנגאובר הוא לא דבר רע
אז שיהיו לך חיים יפים, תמשיכי עם האמת שלך ואני מקווה שתפתרי את הנושא עם אמא שלך. יום מופלא

jimmygold70

New member
יש לי עצה....

שלום למיכלי. שמי הוא גם כן מיכל, ורציתי לשתף אותך במשהו. אתמול בלילה הסתיים פורום שעברתי של 3 ימים מאוד מתישים, אך חשובים. במהלך הפורום, שעבורו כמובן שילמנו, התקבצנו כ-200 איש ולכל אחד היו מספר דברים אותם קיווה להגשים במהלך סוף השבוע האחרון. אז אנשים קמו ודיברו על הבעיות שלהם (שרובם התמקדו ביחסים לא טובים עם הוריהם), והתמודדו, ובכו, והיה נפלא. חלקנו האחד עם השני את המכאובים/הצרות שלנו. למדנו איך להתמודד איתן. ממכתבך נשמע קולה של נערה אשר מאוד כועסת וממורמרת על הוריה. דבר אחד מאוד חשוב אותו למדנו אתמול היה: כל ההורים אוהבים את ילדיהם. ואת זה, מיכלי, את חייבת לזכור. אז...אם את רוצה עוד כמה פרטים-מדובר בפורום של לנדמרק, והוא מומלץ בחום. הו מתקיים ברח' וינגייט בת"א (ליד יד אליהו), ואת מוזמנת ליצור קשר עם המקום. ד"א, יש להם גם אתר באינטרנט-www.landmark-education.com אז, בהצלחה. מיכל.

אליה1

New member
היא שמעה על הפורום הזה!!!

ממליצה לך בחום על הפורום המתקדם.

../images/Emo7.gif ------- ../images/Emo24.gif

קראתי ומאד התרגשתי ויש לי שלושה דברים לאמר לך: 1) בחרת בדרך הנכונה ואת מודעת לזה. אין תחושה טובה מזאת. 2) אבא שלך נשמע אדם נפלא. תשמרי עליו. 3) מתי שתרצי תשלחי מסר ומייד אבוא לחסל את הג'וקים.

יש לי כרגע מקק ענק באמבטיה!!!../images/Emo122.gif

מי בא לעזור? דווקא רדיפה אחר ג'וקים משחררת לחצים+שורפת קלוריות. אני מעדיפה לעשות את זה לבד...

מוות לפולשים

חמותי נוהגת לרדוף אחרי ג'וקים ולצעוק "מוות לפולשים". תנסי את זה וזה ישחרר הרבה אגרסיות

../images/Emo6.gif

רעיון מעניין... אבל יש לי תחושה שהשכנים ישקלו להזמין אמבולנס +צו אישפוז כפוי לביתי...

../images/Emo3.gif בפעם הבאה תשלחי מסר.

ראיתי את ההודעה רק עכשיו ואם המקק עדיין שם כנראה שהמצב קשה

Le Fay

New member
לא היבנתי: לדעתך, ללבוש חזיית תחרה

זו לא הפקרות?
הנוער של היום! <האמת? גם מכותנה זה נראה לי די סוטה>

האמת: עדיף בלי...

רק לא אהיה אחראית לתוצאות אם אסתובב בלעדיה זמן רב מידי... <מיכלי ניסתה והתקשתה להתמודד עם המעריצים>

Le Fay

New member
ככה חשבתי../images/Emo13.gif

מה אני אשמה שלך יש חזה? שזאת עוד יותר הפקרות!

למעלה